Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
25-05-06, 00:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
δεν ξερω αν ειναι ζημια ή οχι που εβγαλες το μεσαιο το εργοστασιακο(κι εγω το εχω κανει) αλλα κι εμενα δεν μου αρεσει καθολου η γκρουπ Ν. εγω παντως το αμαξι τωρα που αλαξα τελικο το νιωθω πολυ καλυερο αλλα εχει πολυ θορυβο τωρα...ετσι σκεφτομαι να βαλω ενα μεσαιο της poewrfull να το πνιξω λιγο.ηδωμεν...
|
27-05-06, 11:54
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Δεν το έχω καταργήσει, απλά φοράω ποιο ελεύθερο. Εσύ δεν έχεις καθόλου μεσαίο; Πάντως με βλέπω να πηγαίνω να βάζω το μαμά πάλι!
|
27-05-06, 23:13
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Μελίσσια-Ηράκλειο Κρήτης
|
|
Αγαπητέ Gorrilas μα τόσο πολύ σε χάλασε το aftermarket ελεύθερο μεσαίο???Ευτυχώς που είδα την απάντησή σου γιατί την Δευτέρα θα πήγαινα να αλλάξω όλα το σύστημα εξαγωγής μαζί με το μεσαίο!!!!Τι διαφορά βλέπεις???Σε απόδοση εννοείς η σε θόρυβο?Το μεσαίο σου είναι κάποια συγκεκριμένη μάρκα η ότι να ναι???Περιμένω απάντησή σου γιατί με άφησεις εμβρόντητο τελείως.....
|
|
Re: Φιλτρο-εξατμιση |
|
28-05-06, 20:35
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Φιλτρο-εξατμιση
Ειστε σιγουροι βρε παιδια;Εμενα μολις αλλαξα το μεσαιο το αμαξι μου πυροβολαει.Ειναι sebring ομως.
|
28-05-06, 22:25
|
|
|
|
Περιοχή:
kabala
|
|
φιλε GioRgiο τι εννοεις θα αλλαξεις το συστημα εξεγωγης βρηκες εργοστιασιακη λυση δηλαδη η χειροποιητο συστημα!!!δωσε καμια πληροφορια παραπανω γιατι με ενδιαφερει!!!η λογικη λεει οτι αλλο μεσαιο καλυτερες επιδισεις επισης νομιζω οτι μπορουμε να αλλαξουμε και καταλυτη λογω οτι ο λαμδα ειναι πριν απο τον καταλυτη και οχι μετα!!!
|
28-05-06, 22:40
|
|
|
|
Περιοχή:
kabala
|
|
α και μην ξεχασω μου ειπε καποιος οτι βρηκε σκουπα για το corolla της simota μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα αυτο που εννοει γιατι τα μασουσε θα το δειτε εδω
http://www.simota.com/pro_in_new.php κοστιζει 320 ευρουλακια και το βρισκο πολυ ακριβο για αυτο που ειδα ετσι δεν νομιζω να εχει αποτελεσμα τι λετε για ριχτε καμια ματια!!!
|
|
29-05-06, 00:39
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Μελίσσια-Ηράκλειο Κρήτης
|
|
Σάκη - και συγνώμη που πηρα το θάρρος να σε 'φωνάξω' έτσι- δυστηχώς δεν έχω βρεί κάποια έτοιμη λύση αλλά χειροποίητο σύστημα εξαγωγής.Εννοώ απο το χταπόδι και πίσω σωλήνα μεγαλύτερης διατομής,μεσαίο τύπου μπομπέ -ελεύθερο κοινός- και τελικό καζανάκι πάλι ελύθερο αλλά χωρίς να κάνει τον ενοχλητικό θόρυβο.Μίας και έχω και στην κατοχή μου και ένα Mitsubishi Colt και ο ήχος του είναι αρκετός,θα ήθελα στο συγκεκριμένο τομέα να προσπαθήσω να δώσω ένα ηχητικό κλίκ πιο πάνω απο το εργοστασιακό.Άλλωστε τον χαρακτήρα που θέλω να φτάσω το μωρό μου δεν είναι το 'ακούγομαι απο χιλιόμετρα' αλλα το 'σπορτίφ-κυριλέ'!!!Μια ιδέα που κατά την ταπεινή μου άποψη έχει απο το εργοστάσιο.Για το τελικό δεν έχω καταλήξει ακόμη σε κάποια συγκεκριμένη μάρκα αλλα πιστεύω ότι η Sebring και η Remus έχουν να επιδείξουν καλές και δοκιμασμένες λύσεις...Απο εκεί και πέρα η επιλογή δική σου!!!Αγόρι μου ελπίζω να σε βοήθησα....
|
|
|
29-05-06, 20:51
|
|
|
|
Περιοχή:
kabala
|
|
thanks αυτο ηθελα να ακουσω γιατι απο οτι ξερω δεν υπαρχουν ετοιμα οταν λοιπον τα βαλεις να μας πεις εντυπωσεις απο την ολη κατασκευη!!μονο να προσεξεις γιατι εαν βαλεις πολυ φαρδυ σωληνα μπορει να χασεις συμπιεση και συνεπως επιδοσεις!!!παντως το sebring kai remus ειναι πολυ καλες λυσεις εγω φοραω sebring και ειμαι αρκετα αυχαριστημενος απο θορυβο!!!
|
09-06-06, 23:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
σκουπα της green στο corollaki μου....πειτε ποιος αλλος φοραει σκουπα?? χεχε...!καθαρισα και το μοτερ λιγο...! απο εντυπωσεις...μεχρι στιγμης υπαρχει διαφορα σοβαρη...θελω να πειραματιστω αργοτερα με τον σωληνα αλλα αργοτερα!
|
10-06-06, 20:45
|
|
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
|
|
Απο θόρυβο τί λέει η σκούπα?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16690397 seconds (81,45% PHP - 18,55% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:51. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|