Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
20-04-06, 02:11
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2";p="
|
Το πιθανοτερο ειναι οι εταιρειες να συνεργαζονται.
Re: Φιλτρο-εξατμιση |
|
29-04-06, 04:01
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Φιλτρο-εξατμιση
Παιδιά σας έχει τύχει να βάλετε φιλτροχοάνη μεγάλη και να μπερδεύει ? ή να ακούγεται έντονα ο θόρυβος από τα beck ? αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στον κινητήρα ? τη (+) και τι (-) έχει αυτό το πράγμα ?
|
|
29-04-06, 09:07
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Κωνσταντινε,οπως σου ειπα και εχθες δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα μπεκ,οσο για το θεμα του μπερδεματος ολο και κατι αντιστοιχο εχει συμβει σε καποιον απο εμας.
|
|
|
15-05-06, 19:20
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παιδιά καλησπέρα και πάλι από εμένα ! αυτή τη φορά επέστρεψα ανανεωμένος και δυνατότερος ! το μόνο που έκανα ήταν να αλλάξω την χοάνη με μία μικρότερη (αρκετά) ! τα αποτελέσματα σε συνδυασμό με το τελικό της εξάτμισης που έχω (group N) ήταν τα εξής !! το όχημα μιλάμε πυροβολεί shoothim shoothim shoothim !!! για πότε έπιασα κόφτη στην 1η και την 2η ούτε που το κατάλαβα !!
24-05-06, 13:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ενδιαφέροντα όλα αυτά που έχουν να κάνουν με τις χοάνες και τα τελικά τύπου GROUP N, αφού αποδεδειγμένα πλέον προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις. Σκοπός μου είναι κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να βάλω και εγώ κάτι σχετικό στο ταπεινό μου Ε12 1.400cc.
Εκείνο όμως που σκέφτομαι, πέρα από το κόστος του τελικού group N και της χοάνης για το οποίο θα ήθελα να μου δώσετε μια ένδειξη τιμής, είναι και τα επίπεδα θορύβου και κατά πόσο αυτά αυξάνονται από τα κανονικά. Έχετε δει μεγάλες διαφορές στον θόρυβο, τέτοιες έτσι ώστε να τον χαρακτηρίζετε ενοχλητικό;;;;;;
24-05-06, 14:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
H E12 έχει και προκαταλύτη οποτε ο θόρυβος δεν είναι καθολου ενοχλητικος. Στην Ε11 τα πράγματα είναι αλλιώς...
GroupN 120 ευρώ (τοποθέτηση μέσα).
Σύστημα εισαγωγής Κ&Ν 57-0633 (φιλτροχωάνη, αντάπτορας, βάση, σωληνάκι αναθυμιάσεων κτλπ) 180 ευρω.
Το παράλλο ΣΚ που θα κατέβω Πάτρα θα σου δείξω και την GroupN και το συστημα εισαγωγής Κ&Ν, θα σου δώσω να οδηγήσεις το αμάξι και βγάλε μόνος σου συμπεράσματα για ήχο και επιδόσεις.
|
24-05-06, 15:53
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="
H E12 έχει και προκαταλύτη οποτε ο θόρυβος δεν είναι καθολου ενοχλητικος. Στην Ε11 τα πράγματα είναι αλλιώς...
GroupN 120 ευρώ (τοποθέτηση μέσα).
Σύστημα εισαγωγής Κ&Ν 57-0633 (φιλτροχωάνη, αντάπτορας, βάση, σωληνάκι αναθυμιάσεων κτλπ) 180 ευρω.
Το παράλλο ΣΚ που θα κατέβω Πάτρα θα σου δείξω και την GroupN και το συστημα εισαγωγής Κ&Ν, θα σου δώσω να οδηγήσεις το αμάξι και βγάλε μόνος σου συμπεράσματα για ήχο και επιδόσεις.
|
sorry που είμαι off topic.
μόνο αυτά έχεις κάνει ? και γιατί δεν μπορεί να κοιμηθεί o gorillas ?
γιατί από ότι μου είπει τον πατάς με άνεση. Την Παρασκευή θα προσπαθήσω να έρθω να το δω από κόντα
|
24-05-06, 16:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Ναι μόνο αυτά. Αυτά που λέει ότι τον πατάω με άνεση είναι μπούρδες και υπερβολές του Νικολάκη. Απλά το δικό μου είναι Ιαπωνικό...
|
24-05-06, 19:54
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
ολα ιαπωνικα ειναι...και προκαλω και αυτα του ιαπωνικου εργοστασιου ομως....χεχε
|
24-05-06, 21:44
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εγώ πιστεύω πως ζημιά μου κάνει που άλλαξα το μεσαίο και δεν κράτησα το εργοστασιακό. Ίσως τελικά η group n να είναι και καλύτερη λειτουργικά αλλά εμένα δεν μου άρεσε.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17330194 seconds (81,79% PHP - 18,21% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:58. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|