Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
08-03-06, 02:25
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Πάντως σε κανα 2 εβδομάδες η χοάνη μου είναι στην διάθεσή σας και σε ότι μπορώ να βοηθήσω μέσα απλά να ξέρω την ημέρα να δω τι δουλεύω
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
11-03-06, 10:44
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Προχθες πηγα για να βαλω χοανη κια μπουζι ιριδιου...οταν του ειπα τοθ μαστπρα τι θελω να κανω με ρωτησε τι αμαξι? του λεω corolla 1,4 μου πε οχι για την χοανη...βαρελακι?οχι παλι μονο πανελ για το αμαξι σου...μου εξηγησε και τον λογο αλλα δεν μπορω να τον πω οπως μου το ειπε...κατι γθα την ισοοροπια του αμαξιου και οτι με χοανη αργα η γρηγορα θα μου βγαλει καποιο προβλημα..τα μπουζι τα εβαλα και ειδα μια διαφορα μπορω να πω και τωρα περιμενω να ερθει το πανελ της JR..επισης αλαξα και το τελικα..εβαλα ενα τς Powerfull και χαρησα σε εναν φιλο το παλιο το χειροποιητο!
|
28-03-06, 19:16
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 0
|
|
παιδιά εγώ έγαλα φίλτρο ελευθέρας της k&n στον παπά χωρίς αλλαγή εξάτμησης και είδα οτι είχε διαφορά. όχι τόσο μεγάλη αλλα αρκετή ώστε να γήνετε αισθητή !! και κάτι ακόμα παρατήρησα ότι η εισαγογή αέρα στον παπά έχει ενα σωλήνα που είναι κάθετος στο έδαφος μπροστά απο τον θόλο της αριστερής ρόδας .. σκεύτηκα να βάλω 1 προέκταση και να την οδηγήσω στις κάτω γρίλιες στον προφυλακτήρα. λέτε θα είναι καλύτερα ? εγω πιστεύω πος ναι γιατι όταν τρέχώ θα μπένει ο αέρας μέσα με πιο πολύ δύναμη ... τι έχετε να πείτε και εσείς ? καμία πρόταση ? εκτος απο αλλαγή του παπα φυσικά...
29-03-06, 17:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Τον σωλήνα αυτόν καλό είναι να τον καταργήσεις εντελώς και να βάλεις έναν καινούργιο που να ξεκινάει από τις κάτω γρίλιες του προφυλακτήρα και να φτάνει μέχρι το φιλτροκούτι. Αυτό στο λέω γιατί το μαμά έχει πολλές παγίδες, στενέματα και κούρμπες!!!
|
30-03-06, 10:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
κι ετσι όγικα δεν θα εχεις και καλυτερη επδοση αφου θα παεν φρεσκος αερας??? καλη φαση...!!!
|
30-03-06, 14:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Λογικά ναι!!! Εκτός αν του πέφτει πολύς!!!
|
30-03-06, 16:37
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
λες ?? και πως τι υπολογιζεις αυτο...υπαρχουν τετοιοι σωληνες για 1,4 ας πουμε...? α με το φιλτρο το JR panel ειδα μια καποια διαφορα στα τρεβηγματα...ασε που νομιζω πως η εξατμηση μου ακουγεται πολυ περισσοτερο....πιστευω τελικα πως ειναι καλη λυση το πανελακι!!!αργοτερα αν παμε για περισσοτερα πραγματα θα δω για χοανη..!!
|
|
Re: Φιλτρο-εξατμιση |
|
30-03-06, 21:26
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
|
|
Re: Φιλτρο-εξατμιση
Υπάρχουν κάποια σπιράλ που μπορούν να την κάνουν αυτή τη δουλειά και μάλιστα πολύ καλά γιατί πάνε όπου θες χωρίς να τσακίζουν και δεν έχει σχέση τι κυβικά είσαι (όποιος θέλει την Παρασκευή να έρθει να το δει). Τώρα για να βγαίνει μπροστά δεν είναι απαραίτητο και θα μπαίνουν πολλά σκουπίδια, μυγάκια και τα λοιπά που αν δεν έχεις ανοιχτή χωάνη θα μαζεύονται μέσα στο φιλτροκούτι ή το κουτί της χωάνης και θα πρέπει να καθαρίζετε πολύ συχνά. Απλά καλό είναι να βγεί κάτω απο το φανάρι του οδηγού οπου έχει πολύ χώρο (και κατα συνέπεια αέρα) και οπου οι υψηλές θερμοκρασίες αέρα δεν το επηρεάζουν και τόσο. Η διαδρομή που έχει η μαμά είναι όντως πολύ χάλια κάνει ένα τρελό στένεμα (για λιγότερο θόρυβο) κατεβαίνει κάτω και μετά έρχεται πάλι επάνω δίπλα απο το φανάρι ? ? ? τώρα το πόσο αέρα και τη θερμοκρασία αν κάνεις την μετατροπή και πάς σε μία αντιπροσωπία μπορούν να δουν τον εγκέφαλο και να σου πούν με λεπτομέρειες και να δεις αν σου πέφτει λίγο, πολύ ή ακόμη αν χρειάζεται ποιο κρύο. Ένας άλλος τρόπος είναι να κάνεις κάτι που το έχει κάνει κάποιος άλλος και το έχει ελέγξει ήδη έτσι ώστε να είναι και σωστό και δοκιμασμένο. Εγώ πάντως όποια συνάντηση θέλετε μπορούμε να το συζητήσουμε (έχει ελεγχθεί και σε αντιπροσωπία με βάση τις πληροφορίες που δίνει ο εγκέφαλος).
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
31-03-06, 02:23
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Ωραία πατέντα έχει κάνει ο jims. Τελικά υπάρχει διέξοδο για να έρθει στο μπροστά μέρος του προφυλακτήρα στις γρίλιες χαμηλά.
|
10-04-06, 03:31
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Καλησπερα παιδια θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση,λοιπον εχω μια TS facelift θελω να βαλω ενα τελικο για ομορφια και για καλυτερο ηχο.Εχεται να προτηνεται κατι? γιατι στην TOYOTA μου ηπαν οτι πρεπει να ψαχτω πολυ γιατο τι θα βαλω.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16517091 seconds (81,47% PHP - 18,53% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:15. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|