Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-12-06, 12:02
Το avatar του χρήστη DareDevil
DareDevil Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 267
DareDevil είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Smile

Καλημέρα,

Παιδιά όσων αφορά πάντως την τοποθέτηση του φίλτρου, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα μπήκε πανεύκολα.
Τώρα για την απόδοση θα πω και πάλι ότι όντως υπάρχει μια καλύτερη ανταπόκριση του γκαζιού στις χαμηλές!
Γενικά εμφανίζεται ελαφρώς πιο πρόθυμο το μοτέρ, και όπως είπε και ο corollapatra για τα λεφτά του καλά είναι.
Δεν υπάρχει όμως λόγος να λιώνεται τα μοτέρ σας προσπαθώντας να δείτε αν σας έδωσε το φίλτρο η κάποια άλλη απλή μετατροπή (π.χ. ένα τελικό καζανάκι) μισό ίππο η 1,7 ίππους η 6 χιλιόμετρα παραπάνω τελική που μπορεί και να έτυχε.
Είπαμε είναι Toyota αλλά θέλει και τον σεβασμό του το μοτέρ.
Δεν λεω ότι και εγώ δεν το ανοίγω αλλά όχι όλη την ώρα και για τον κάθε beep που περνάει από δίπλα μου, μπορεί να το ανοίξω σε έναν δρόμο που δεν υπάρχει κανένας άλλο αμάξι και το κάνω για την πάρτη μου.
Με το να βάλεις ένα φίλτρο μια εξάτμιση και αλλά μπουζί για παράδειγμα δεν σημαίνει ότι έγινε κάτι άλλο το αμάξι(π.χ. Φερραρι)
Σεβασμός για να σε σεβαστεί εγώ αυτό πιστεύω προτιμώ να βλέπω στα δεξιά του δρόμου σταματημένα και με alarm αυτοκίνητα άλλων εταιρειών και σίγουρα όχι το δικό μου η της Toyota.

Ευχαριστώ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-12-06, 03:28
Το avatar του χρήστη conan22b
conan22b Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E12 1.4 2003
Περιοχή: Αθήνα-Κόρινθος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 261
conan22b είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπέρα,
Dd σημφωνώ μαζί σου. Απλά όταν αγόρασα το φίλτρο μετά τις πρώτες δοκιμές που 'εκανα το θεώρησα πεταμένα λεφτά. Απλά λόγω σχολής ( και όχι μόνο ) κάθε Σ/Κ στο προγραμμάμου υπάρχει η διαδρομή Πάτρα-Αθήνα ή Πάτρα-Κόρινθος όπου στο κομάτι Πατρών-Κορίνθου πάντα για τις προσπεράσεις κατέβαζα 4η. Μετά το 1ο μου ταξήδι μετά το φίλτρο διαπίστωσα ότι χρειάστικε να κατεβάσω σε 4η μόνο 3 φορές. Όχι οτι πλέον η 5η βάζει φωτίες αλλά έχει ξυπνίσει λίγο πλέον (μαζί της ίσος και λίγο και η κατανάλωση). Έτσι θέλησα να δώ τι παίζει και στις άλλες ταχύτητες και μου έκανε εντύπωση η διαφορά που είδα. Το τέσταρα αρκετές φορές πριν το γράψω.
Παλιά 07-12-06, 16:37
Το avatar του χρήστη κωνσταντίνος
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δύναμη Σεβασμού: 332
κωνσταντίνος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδιά καλησπέρα.
Επιτρέψτε μου να πω κάτι παρόλο που έχουμε ξεφύγει λίγο από το topic.

Λοιπόν ας είμαστε λογικοί, ένα φίλτρο και ένα τελικό στην εξάτμιση δεν είναι ικανά να κάνουν αισθητή διαφορά στο αυτοκίνητο…

Το ότι σου δίνουν 3 ή 4 άλογα παραπάνω εγώ προσωπικά το θεωρώ λίγο μπούρδα και πιστεύω πως οφείλετε στον αυξημένο θόρυβο που ακούμε λόγο του τελικού και στο ότι βαραίνει λίγο παραπάνω το ποδαράκι μας στην προσπάθεια μας να δούμε κάποια διαφορά στην απόδοση.

Κακά τα ψέματα για να δει κανείς μια καλύτερη απόδοση από το αυτοκίνητο του πρέπει όλα αυτά να συνδυαστούν με ένα καλό προγραμματάκι στον εγκέφαλο (και όχι μόνο) .

Τώρα πάλι το να πετάξεις 600-700 εύρο για εγκέφαλο και να ανεβάσεις δέκα άλογα δεν νομίζω ότι αξίζει και τόσο πολύ.
Βέβαια όλα τα παραπάνω είναι η προσωπική μου άποψη και μόνο.

Αν δέν είναι πισωκούνα δέν κάνεις δουλειά !

Θυμήσου ! οδήγα προσεχτικά, είναι υποχρέωση σου! τα παλιοσίδερα ξανα γήνονται, εμείς ΌΧΙ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-12-06, 22:19
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Κωνσταντίνε, δεν είπε κανείς ότι με το φίλτρο το αμάξι γίνεται Ferrari, απλά υπάρχει μία αρκετά αισθητή διαφορά μεγαλύτερης "προθυμίας" του κινητήρα με το φίλτρο στις χαμηλές και μεσαίες. Είναι κάτι το οποίο το αναγνωρίζουν όλοι όσοι το έχουν τοποθετήσει. Και ξαναλέω ότι με δεδομένο το χαμηλό κόστος του (εμέις εδώ στην Πάτρα το πήραμε 56€) αξίζει τα λεφτά του.

Νίκο, μπορώ και εγώ να επιβεβαιώσω την αύξηση της ταχύτητας στο τέλος κάθε σχέσης. Τουλάχιστον στην 3η που το δοκίμασα το πρωί, είδα μία μικρή αύξηση στα χιλιόμετρα.
Παλιά 08-12-06, 05:34
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Νίκο, μπορώ και εγώ να επιβεβαιώσω την αύξηση της ταχύτητας στο τέλος κάθε σχέσης. Τουλάχιστον στην 3η που το δοκίμασα το πρωί, είδα μία μικρή αύξηση στα χιλιόμετρα.
Από όσο γνωρίζω τα χιλιόμετρα ανα σχέση αλλάζουν μόνο από το κιβώτιο ή αν ανέβει ο κόφτης. Μάλλον ιδέα σου είναι. Φιλικά
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-12-06, 17:57
Το avatar του χρήστη κωνσταντίνος
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δύναμη Σεβασμού: 332
κωνσταντίνος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φίλε μου corollapatra δεν σε καταλαβαίνω. Τι πάει να πει αισθητή διαφορά προθυμίας ? Θέλεις να πεις ότι το αμάξι γίνεται ποιο πολύστροφο? Αυτό που λέτε βρε παιδιά είναι μια μικρή αλλαγή στην ευστροφία του κινητήρα λόγο του καλύτερου μίγματος που δημιουργείτε από την στιγμή που εισάγετε περισσότερος αέρας αυτό είναι όλο …

Αν δέν είναι πισωκούνα δέν κάνεις δουλειά !

Θυμήσου ! οδήγα προσεχτικά, είναι υποχρέωση σου! τα παλιοσίδερα ξανα γήνονται, εμείς ΌΧΙ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-12-06, 23:59
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
[...] Αυτό που λέτε βρε παιδιά είναι μια μικρή αλλαγή στην ευστροφία του κινητήρα λόγο του καλύτερου μίγματος που δημιουργείτε από την στιγμή που εισάγετε περισσότερος αέρας [...]
Μαζί σου φίλε Κων/νε. Με τον περισσότερο αέρα που εισάγεται και κατ' επέκταση το καλύτερο μίγμα που δημιουργείται, απλά ο κινητήρας ανεβάζει πιο εύκολα στροφές από ότι πριν. Αυτήν την έννοια έχει ο όρος "προθυμία" που ανέφερα παραπάνω.
Παλιά 09-12-06, 00:20
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas Εμφάνιση μηνυμάτων
Από όσο γνωρίζω τα χιλιόμετρα ανα σχέση αλλάζουν μόνο από το κιβώτιο ή αν ανέβει ο κόφτης. Μάλλον ιδέα σου είναι. Φιλικά
έχεις δίκιο γοριλάκι, για αυτό και εγώ σήμερα τον πήγα 8700
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-12-06, 00:22
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Μαζί σου φίλε Κων/νε. Με τον περισσότερο αέρα που εισάγεται και κατ' επέκταση το καλύτερο μίγμα που δημιουργείται, απλά ο κινητήρας ανεβάζει πιο εύκολα στροφές από ότι πριν. Αυτήν την έννοια έχει ο όρος "προθυμία" που ανέφερα παραπάνω.

μάλλον δημιουργείται φτωχότερο μίγμα και πάει ελαφρά καλύτερα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-12-06, 04:28
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
8701 και μπάμ!!! Περιμένω βόλτα τα χριστούγεννα που κατεβαίνω παλιοχαρακτήρα!!!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φίλτρο καμπίνας centaurus TOYOTA COROLLA 111(G6) 4 20-11-14 19:22
Φίλτρο λαδιού ??? mlion corolla dream 4AGE 20v Levin 12 12-10-12 17:35
Φίλτρο ελευθέρας ή τοποθέτηση φιλτροχοάνης? Antonishi TOYOTA COROLLA E 12 14 23-12-08 22:18
Φίλτρο λαδιού ελευθέρας για E12 DareDevil TOYOTA COROLLA E 12 40 16-04-07 11:30
Φίλτρο pergolatios SUPPORT 6 03-09-06 21:13

Page generated in 0,17839408 seconds (83,31% PHP - 16,69% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:43.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com