Καλημέρα,
Παιδιά όσων αφορά πάντως την τοποθέτηση του φίλτρου, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα μπήκε πανεύκολα.
Τώρα για την απόδοση θα πω και πάλι ότι όντως υπάρχει μια καλύτερη ανταπόκριση του γκαζιού στις χαμηλές!
Γενικά εμφανίζεται ελαφρώς πιο πρόθυμο το μοτέρ, και όπως είπε και ο corollapatra για τα λεφτά του καλά είναι.
Δεν υπάρχει όμως λόγος να λιώνεται τα μοτέρ σας προσπαθώντας να δείτε αν σας έδωσε το φίλτρο η κάποια άλλη απλή μετατροπή (π.χ. ένα τελικό καζανάκι) μισό ίππο η 1,7 ίππους η 6 χιλιόμετρα παραπάνω τελική που μπορεί και να έτυχε.
Είπαμε είναι Toyota αλλά θέλει και τον σεβασμό του το μοτέρ.
Δεν λεω ότι και εγώ δεν το ανοίγω αλλά όχι όλη την ώρα και για τον κάθε beep που περνάει από δίπλα μου, μπορεί να το ανοίξω σε έναν δρόμο που δεν υπάρχει κανένας άλλο αμάξι και το κάνω για την πάρτη μου.
Με το να βάλεις ένα φίλτρο μια εξάτμιση και αλλά μπουζί για παράδειγμα δεν σημαίνει ότι έγινε κάτι άλλο το αμάξι(π.χ. Φερραρι)
Σεβασμός για να σε σεβαστεί εγώ αυτό πιστεύω προτιμώ να βλέπω στα δεξιά του δρόμου σταματημένα και με alarm αυτοκίνητα άλλων εταιρειών και σίγουρα όχι το δικό μου η της Toyota.
Ευχαριστώ.