Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis_1";p="
Παιδια εγω ενα εχω να πω οτι με οσους εχω μιλησει πολλα ατομα του club και μου εχουν πει οτι ο astakos εκτος οτι εχει κανει καποιες σπουδες πανω στο μοτερ της TS λεει πολλα πραγματα που δεν αληθευουν.Φιλε ASTAKE οποτε θελεις να κανονησουμε μου να δουμε τι κανει το TS σου με τον παραληλο απεναντι σε ενα με τα ιδια πραγματα και POWER FC.Τι λες?
|
Φαντάζομαι ότι ο Astakos δεν θα απαντήσει μιας και δεν μιλάει πια εδώ αλλά νομίζω ότι μπορώ να πω 2-3 πράγματα από τις δικές μου εμπειρίες με το αμάξι του Astakou είτε από τις φορές που το έχω οδηγήσει (νομίζω ο μόνος από εδώ μέσα) είτε από τις φορές που έχουμε κοντραριστεί με το TS μου αλλά και το Golf Gti μου.
1. Ο Astakos δεν λέει ανακρίβειες σε ότι έχει κάνει στο TS του. Ψάχνει και την παραμικρή λετπομέρεια και για ότι κάνει φροντίζει να το τσεκάρει και να το διπλοτσεκάρει μέχρι να βρει άκρη. Και γι'αυτό οι λύσεις που έχει εφαρμόσει είναι δοκιμασμένες και ελεγμένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
Μπορεί να μην είναι ο μόνος που το κάνει αλλά λέει αυτό που κάνει και γενικώς βοηθάει όποιον ρωτάει και ψάχνεται.
2. Το TS του Astakou είναι αρκετά πιο δυνατό από μαμά TS (ακριβή νούμερα θα σας τα πει ο ίδιος). Τα έχουμε πάει πολλές φορές και μπορώ να πω ότι πάει πολύ καλύτερα από μαμά. Με το δικό μου (που ήταν πολύ ανοιγμένο) ήταν πιο γρήγορος από 2α προς 3η και μετά. Στο κούμπωμα της 3ης είχε ανοίξει ήδη αρκετά...
3. Μια φορά που τα πήγαμε με το Golf είμασταν ίδια! Ακριβώς! Από εκκίνηση μέχρι και 4αρτες. Ακόμα και από ρολαριστές 2ερες που θεωρητικά θα τον είχα λόγω turbo πηγαίναμε μαζί. Ανοιγα εγώ λίγο (εκεί που δούλευε το turbo) και με μάζευε όταν άνοιγε το lift. Σε όλες τις ταχύτητες μέχρι κούμπωμα 5ης. Το δοκιμάσαμε αρκετές φορές και είμασταν ίδια. Η μόνο διαφορά που είδαμε ήταν σε μια ανηφοριά στην Βουλιαγμένης που εκεί άνοιξα λίγο λόγω των 28 κιλών ροπής.
Να σημειώσω ότι το TS του ήταν αρύθμιστο (έπρεπε να πάει για ρύθμιση, καθάρισμα a/f) και ότι το Golf είχε 3000 χλμ. μόνο.
Θεωρώ ότι όταν το ρυθμίσει θα είναι ίσως λίγο πιο γρήγορος από εμένα. Βάλτε τώρα κάτω ότι το Golf Gti έχει 7.2" και άπειρη ροπή και το Corolla μαμά γύρω στα 7.5" (αν κάνεις σωστή αλλαγή 1η-2α) και ότι έχω πάει με μαμά TS και το έχω καταπιεί μάλλον πάει καλά...
Φυσικά όποιος ενδιαφέρεται να τα πει μαζί του ας του στείλει κανένα pm.
Αλλά φράσεις τύπου "λέει πολλά πράγματα που δεν αληθεύουν" είναι χοντρές, όταν μάλιστα κάποιος δεν είναι εδώ για να τις δει...