Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 09-01-06, 15:56
powerCTS Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 249
powerCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
μια ερώτησουλα παίδες, όταν τοποθετηθεί η ΤΕΙΝ μετά μπορούμε να ρυθμίσουμε το ύψος μόνοι μας, ή οχι
εάν ξέρει κάποιος και για την ΚW, τι παίζει στο ίδιο θέμα.
Στην KW πρέπει να σηκωθεί το αυτοκίνητο. Παίρνεις 8 τσιμεντόλιθους και το κάνεις... :P
Παλιά 09-01-06, 17:35
syele Offline:
Μέλος

Μοντέλο: 2005 Corolla TS
Περιοχή: Λαγονήσι
Δύναμη Σεβασμού: 276
syele είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
και στην Tein πρέπει.
Ένας γρύλος βέβαια φθάνει. Τα μπροστά είναι πολύ εύκολα. Τα πίσω πιο δύσκολα (πρέπει να βγουν και οι τροχοί) ενώ ιδίως ο πίσω δεξιά ακόμα πιο δύσκολο αφού δυσκολεύει τις κινήσεις το τελικό της εξάτμισης
Re: Ts Forum -3-
Παλιά 12-01-06, 12:13
Το avatar του χρήστη akis_1
akis_1 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 255
akis_1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παιδια εγω ενα εχω να πω οτι με οσους εχω μιλησει πολλα ατομα του club και μου εχουν πει οτι ο astakos εκτος οτι εχει κανει καποιες σπουδες πανω στο μοτερ της TS λεει πολλα πραγματα που δεν αληθευουν.Φιλε ASTAKE οποτε θελεις να κανονησουμε μου να δουμε τι κανει το TS σου με τον παραληλο απεναντι σε ενα με τα ιδια πραγματα και POWER FC.Τι λες?
Παλιά 12-01-06, 17:13
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Δύναμη Σεβασμού: 330
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis_1";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια εγω ενα εχω να πω οτι με οσους εχω μιλησει πολλα ατομα του club και μου εχουν πει οτι ο astakos εκτος οτι εχει κανει καποιες σπουδες πανω στο μοτερ της TS λεει πολλα πραγματα που δεν αληθευουν.Φιλε ASTAKE οποτε θελεις να κανονησουμε μου να δουμε τι κανει το TS σου με τον παραληλο απεναντι σε ενα με τα ιδια πραγματα και POWER FC.Τι λες?
Βασικά ο astakos απέχει απο τις συνομιλίες του forum εδώ και καιρό.Καποια στιγμή εμφανήστηκε και παλί,αλλά πλέον απέχει,συνεπώς δεν θα σου απαντήσει.Αν θελεις έχω το mail του.Στο τηλέφωνο πάντως μου είπε οτι τα πράγματα,με την τοποθέτηση του εγκεφάλου, δεν άλλαξαν τραγικά ως προς την δύναμη ψηλά,αλλά κυρίως ως προς την ροπή χαμηλά.

Υ.Γ:Πέρα απο αυτά που σου έχουν πεί,καλά θα ήταν να διαβασεις παλιότερες του δημοσιευσεις για να δεις αν έχεις εσύ καποια ενσταση στα λεγομενα του,που συνήθως απορρέουν απο την εμπειρία του,το ψαξιμο και τα λεφτά που έχει ρίξει στο αμάξι του.

Φιλικά Δημήτρης.
Παλιά 12-01-06, 17:24
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gtschr";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
θέμα : ανάρτηση
χθές τοποθέτησα στην TS μου ( 37000χλμ) ,την BASIC DAMPER ( TEIN), στον LOUIS, στα Μελίσια.
Πολύ προσεκτική εργασία και εγινε και ζύγισμα του αυτοκινήτου .
Πρώτες εντυπώσεις μετά απο 100 χλμ:το αυτοκίνητο ( και το τιμόνι) εγινε πιο σφιχτό ,αλλά χωρίς να κοπανάει στα σαμαράκια, αποσβαίνει καλά.
Οσον αφορά το στρίψιμο αισθητή βελτίωση.
θα επανέλθω με νέες ολοκληρωμένες εντυπώσεις.
4 ερωτήσεις προς καθε γνώστη:

1.Είναι ρυθμιζόμενη η απλή?(Basic αυτό σημαίνει-απλή?)
2. Μια ρυθμιζόμενη ΤΕΙΝ και μια πλήρως ρυθμιζόμενη πόσο στοιχίζει?
3.Τι ακριβώς είναι και γιατί γίνεται το ζύγισμα?
4.Για καποιον που θελει να παιζει με τις σκληρότητες αρκρτά συχνά,πιστευετε οτι αξίζει το EDFC?
Παλιά 12-01-06, 20:44
Το avatar του χρήστη ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Μοντέλο: Corolla TS '02..είχα
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Δύναμη Σεβασμού: 283
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JIMS192";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
1.Είναι ρυθμιζόμενη η απλή?(Basic αυτό σημαίνει-απλή?)
4.Για καποιον που θελει να παιζει με τις σκληρότητες αρκρτά συχνά,πιστευετε οτι αξίζει το EDFC?
1.Ρυθμιζόμενη μόνο ως προς το ύψος
4.Το EDFC δεν μπαίνει στα Ε12.
Παλιά 13-01-06, 09:28
Το avatar του χρήστη akis_1
akis_1 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 255
akis_1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JIMS192";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Βασικά ο astakos απέχει απο τις συνομιλίες του forum εδώ και καιρό.Καποια στιγμή εμφανήστηκε και παλί,αλλά πλέον απέχει,συνεπώς δεν θα σου απαντήσει.Αν θελεις έχω το mail του.Στο τηλέφωνο πάντως μου είπε οτι τα πράγματα,με την τοποθέτηση του εγκεφάλου, δεν άλλαξαν τραγικά ως προς την δύναμη ψηλά,αλλά κυρίως ως προς την ροπή χαμηλά.

Υ.Γ:Πέρα απο αυτά που σου έχουν πεί,καλά θα ήταν να διαβασεις παλιότερες του δημοσιευσεις για να δεις αν έχεις εσύ καποια ενσταση στα λεγομενα του,που συνήθως απορρέουν απο την εμπειρία του,το ψαξιμο και τα λεφτά που έχει ρίξει στο αμάξι του.

Φιλικά Δημήτρης.
Φιλε JIMS192 εγω δεν ειπα οτι δεν ξερει τι του γινεται παρακολουθω τις συζητησεις του απο το ΤS FORUM 1.επισεις τον εχω δει να γραφει και στο toytaowners τωρα αν πιστευεις οτι υπαρχει μονο ενας που ψαχνεται και ριχνει λευτα στο αμαξι του τοτε κανεις μεγαλο λαθος.
Παλιά 13-01-06, 10:58
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Φιλε JIMS192 εγω δεν ειπα οτι δεν ξερει τι του γινεται
Ούτε έγω είπα,οτι το είπες! (εσύ είπες οτι λεει πολλά πραγματα,που δεν αληθέυουν)
Παράθεση:
παρακολουθω τις συζητησεις του απο το ΤS FORUM 1
Ωραία.Αρα μπορείς εσυ να μας πείς αυτα που παρακολούθησες και οχι απο αυτά που ακουσες,τι πιστευεις οτι δεν ευσταθεί απο αυτά που γράφει και γιατί?Αν εσυ εχεις δοκιμάσει κατι καλύτερο κλπ.Εδώ μεσα είμαστε για να μοιραζόμαστε εμπειρίες και γνώση και ο καθένας αξιολογεί αυτά που διαβάζει.
Παράθεση:
[...]τωρα αν πιστευεις οτι υπαρχει μονο ενας που ψαχνεται και ριχνει λευτα στο αμαξι του τοτε κανεις μεγαλο λαθος.
Είπα εγώ τετοιο πράγμα?Ολοι ψαχνόμαστε,άλλοι πολύ αλλοι λιγότερο και ο ολοι μας ρίχνουμε λεφτά στο αυτοκίνητο. Σε παροτρύνω(και στο topic για το Νιtro)να μας πεις και τις δικιές σου εμπειρίες και τα δικά σου "ρηγμένα" λεφτά για να πάρουμε ιδεές εμεις που ψαχνόμαστε κυρίως μέσω αυτών που ψαχτηκαν!
Δημητρης.
Παλιά 13-01-06, 12:52
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Φίλε Άκη γιατί λες γενικά και αόριστα πως πράγματα που λέει δεν αληθεύουν,ενώ ξέρεις συγκεκριμένα τι έχει πει και δε συμφωνείς?
Προφανώς για πολλά πράγματα υπάρχει υποκειμενικότητα και είναι σίγουρο πως υπάρχουν διαφορετικές απόψεις! (Πχ εγώ δε ξετρελλάθηκα με τα ΤΟΥΟ )
Παλιά 13-01-06, 13:04
powerCTS Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 249
powerCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Φαντάζομαι ότι ο Astakos δεν θα απαντήσει μιας και δεν μιλάει πια εδώ αλλά νομίζω ότι μπορώ να πω 2-3 πράγματα από τις δικές μου εμπειρίες με το αμάξι του Astakou είτε από τις φορές που το έχω οδηγήσει (νομίζω ο μόνος από εδώ μέσα) είτε από τις φορές που έχουμε κοντραριστεί με το TS μου αλλά και το Golf Gti μου.

1. Ο Astakos δεν λέει ανακρίβειες σε ότι έχει κάνει στο TS του. Ψάχνει και την παραμικρή λετπομέρεια και για ότι κάνει φροντίζει να το τσεκάρει και να το διπλοτσεκάρει μέχρι να βρει άκρη. Και γι'αυτό οι λύσεις που έχει εφαρμόσει είναι δοκιμασμένες και ελεγμένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Μπορεί να μην είναι ο μόνος που το κάνει αλλά λέει αυτό που κάνει και γενικώς βοηθάει όποιον ρωτάει και ψάχνεται.

2. Το TS του Astakou είναι αρκετά πιο δυνατό από μαμά TS (ακριβή νούμερα θα σας τα πει ο ίδιος). Τα έχουμε πάει πολλές φορές και μπορώ να πω ότι πάει πολύ καλύτερα από μαμά. Με το δικό μου (που ήταν πολύ ανοιγμένο) ήταν πιο γρήγορος από 2α προς 3η και μετά. Στο κούμπωμα της 3ης είχε ανοίξει ήδη αρκετά...

3. Μια φορά που τα πήγαμε με το Golf είμασταν ίδια! Ακριβώς! Από εκκίνηση μέχρι και 4αρτες. Ακόμα και από ρολαριστές 2ερες που θεωρητικά θα τον είχα λόγω turbo πηγαίναμε μαζί. Ανοιγα εγώ λίγο (εκεί που δούλευε το turbo) και με μάζευε όταν άνοιγε το lift. Σε όλες τις ταχύτητες μέχρι κούμπωμα 5ης. Το δοκιμάσαμε αρκετές φορές και είμασταν ίδια. Η μόνο διαφορά που είδαμε ήταν σε μια ανηφοριά στην Βουλιαγμένης που εκεί άνοιξα λίγο λόγω των 28 κιλών ροπής.

Να σημειώσω ότι το TS του ήταν αρύθμιστο (έπρεπε να πάει για ρύθμιση, καθάρισμα a/f) και ότι το Golf είχε 3000 χλμ. μόνο.

Θεωρώ ότι όταν το ρυθμίσει θα είναι ίσως λίγο πιο γρήγορος από εμένα. Βάλτε τώρα κάτω ότι το Golf Gti έχει 7.2" και άπειρη ροπή και το Corolla μαμά γύρω στα 7.5" (αν κάνεις σωστή αλλαγή 1η-2α) και ότι έχω πάει με μαμά TS και το έχω καταπιεί μάλλον πάει καλά...

Φυσικά όποιος ενδιαφέρεται να τα πει μαζί του ας του στείλει κανένα pm.

Αλλά φράσεις τύπου "λέει πολλά πράγματα που δεν αληθεύουν" είναι χοντρές, όταν μάλιστα κάποιος δεν είναι εδώ για να τις δει...
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 12:45

Page generated in 0,18175602 seconds (82,35% PHP - 17,65% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:23.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com