Προσωπικά, έχω φτιάξει εξατμίσεις σε δύο αυτοκίνητα στον Παπαδόπουλο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Στο πρώτο αυτοκίνητο που του πήγα, μου έκανε τρεις ερωτήσεις:
1. Σκέφτεσαι να ανεβάσεις ιπποδύναμη, και πόσο;
2. Θέλεις να φτιάξεις και χταπόδι με μεταλλικό καταλύτη;
3. Θέλεις θόρυβο, ή όχι;
Οι απαντήσεις μου ήταν:
1. Στην καλύτερη περίπτωση έναν παράλληλο με ελευθερωμένη λίγο την εισαγωγή.
2. Χταπόδι δεν θέλω να φτιάξω τώρα, αφού το αυτοκίνητο έχει μόνο 55.000km και είναι κρίμα να πεταχτεί ο καταλύτης.
3. Θέλω λίγο μπάσο ήχο, αλλά να ταξιδεύω σαν άνθρωπος, χωρίς να με πιάνει πονοκέφαλος.
Ο άνθρωπος, συμφώνησε στο (2) και έβγαλε διαστάσεις σωλήνας, μεσαίου και τελικού, με μπούκα της επιλογής μου. (Θα μπορούσε να σκαρφιστεί 1002 για να με πείσει να βάλω χταπόδι και και μεταλλικό καταλύτη -όπως έκανε κάποιος άλλος- ). Δουλειά ΑΨΟΓΗ και ένα χρόνο μετά δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό ο ήχος της εξάτμισης!
-
Το δεύτερο αυτοκίνητο που του πήγα, ήταν η TS που αγόρασα πρόσφατα, στην οποία ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε βάλει -στον Παπαδόπουλο πάλι-μεσαίο normal και τελικό για κουφούς, διότι έτσι του άρεσε.
Του ζήτησα ένα ήσυχο τελικό με μπάσο ήχο, το οποίο έφτιαξε εκείνη την ώρα (οβάλ) με φαλτσοκομμένη μπούκα. Πολύ καλή δουλειά, πολύ ησυχία στην καμπίνα -σε σχέση με πριν- και ακόμα και με μεγάλες ταχύτητες μπορείς -πλέον- να μιλάς και να ακούς μουσική. Η απόδοση δεν φάνηκε να επηρρεάζεται αρνητικά -το αντίθετο μάλλον- αφού ο όγκος του καζανιού είναι πολύ μεγαλύτερος από του προηγούμενου. Και εμφανισιακά το αποτέλεσμα με ικανοποιεί πάρα πολύ.
Ας μην ξεχνάμε ότι έχει φτιάξει και την εξάτμιση του τέρατος της Fensport.
Δεν κάνω διαφήμιση στον άνθρωπο, απλά είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ από τη δουλειά που έκανε στα δυο μου αυτοκίνητα (αλλά και από τις τιμές) και πιστεύω πως πρέπει να το πω.
Πάνος.
|