Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 324
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2
εμένα πάλι χθες με air cool, 34 βαθμούς εξωτερική, 3 άτομα, πάνω από 240 δεν πήγαινε.
Το κακό είναι οτι έβλεπα στο οργανο λάδιου μεγάλες θερμοκρασίες, οταν πήγαινα 200 +, και είπα να μην το ζορίσω.
φιλε hatzidi2 οπως πολυ καλα θα ξερεις το μοτερακι μας επηρεαζεται υπερβολικα πολυ απο τη ζεστη (ισως πεισσοτερο και απο αλλα τουρμπατα). μιλαμε οτι πανω απο 30-31 βαθμους...το ακους το ζορισμα του! δεν ακους αυτο το τραχυ ουρλιαχτο...αλλα πιο πολυ ενα δυνατο βογγηγμα! χαχαχαχα!!! παντως με το κομπρεσσορακι πανω και με 3 ατομα 240 ειναι απαιχτο! keep on tea-ing! (κοινως...συνεχισε να τσαγιαζεις) χαχαχα!
Δύναμη Σεβασμού: 228
Eγω με μαμα 1400 επιασα 280 σε ανηφορα...Μηπως ειστε λιγο υπερβολικοι????Η μηπως οι κατηφορες που πιανετε τα 230 και τα 240 που διαβασα εδωμεσα ειναι με κλιση 90 μοιρων?Χμμμμ...Μπραβο και στον Σουμαχερ που μπορουσε να τραβαει και φωτο το κοντερ οταν πηγαινε με 240!...
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 410
Ελευθερία, τα παιδιά που είπαν για 230 - 240 χιλιόμετρα( αυτά που βλάπεω στα τελευταία μηνύματα κυρίως) δεν είναι 1.4 ούτε 1.6! Είναι μια TS, μια TS κομπρεσοράτη και ένα 101...όχι ακριβώς μαμά!! Οπότε τα χιλιόμετρα που αναφέρουν και ειδικά σε ψιλοκατηφόρες είναι φυσιολογικά.
Δύναμη Σεβασμού: 658
άντε να βάλω και εγώ μερικές δικές μου φωτογραφίες που πηγαίνω τάπα με το corollaki μου....
Ξεκολήστε ρε με τις τελικες και κοιτάχτε να οδηγείτε με ασφάλεια... Μπορείς να διασκεδάσεις με το αμάξι και με μικρότερες και πιο ασφαλείς ταχύτητες (ενα κοινωνικό μήνυμα του Ranger!)
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Δύναμη Σεβασμού: 402
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
Ξεκολήστε ρε με τις τελικες και κοιτάχτε να οδηγείτε με ασφάλεια... Μπορείς να διασκεδάσεις με το αμάξι και με μικρότερες και πιο ασφαλείς ταχύτητες (ενα κοινωνικό μήνυμα του Ranger!)
Δύναμη Σεβασμού: 10
Σιγουρα ειναι συνετο να οδηγουμε με ασφαλεια για το δικο μας καλο αλλα και των υπολοιπων!
Ενταξει, δεν ειναι κακο μια στις τοσες και εφοσον ο δρομος προσφερεται να το τελικιασεις..
Εξ΄αλλου, καλυτερα στην εθνικη παρα να βγαζεις το "αχτι" σου μεσα στην πολη!
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
άντε να βάλω και εγώ μερικές δικές μου φωτογραφίες που πηγαίνω τάπα με το corollaki μου....
επειδη δεν παει το δικο σου να μην πανε και τα δικα μας????