Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-04-16, 17:07
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από G6 john Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια καλημερα,να ρωτησω κατι,θελω να βαλω καμπεροβιδες μπροστα αλλα τοθεμα ειναι οτι πηρα τηλ στην Τoyota και μου ειπαν οτι υπαρχουν διαφορα παχη.Εγω για 1.5 μοιρα αρνητικο που θελω,πως ξερω τι παχος βιδας να ζητησω?απο κει δεν ξερουν να μου πουν με μοιρες,πρεπει να τους πω εγω σε mm,ξερει κανεις τι να ζητησω?
καλησπέρα! δες τα ποστς μου #62 και #63 εδω http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=18864&page=7 πισω ειχε 12mm, εβαλα 10mm και πετυχα μεχρι -3.5 μοιρες ειχα στραβο αμορτισερ γιαυτο το εκανα αλλα τοτε δεν ηξερα τι ειναι! με τοσο βεβαια δεν οδηγιοτανε το αμαξι ηταν σαν πισοκουνα! με -1.0 ηταν καλα.
Για μπροστα τωρα πρεπει να λυσεις μια βιδα να την μετρησεις με το παχυμετρο, οσο ειναι θες 2mm ποιο λεπτη. Αν πχ ειναι 14αρα που μαλλον τοσο ειναι βαζεις 12mm.
Επισης τονιζω οτι η Toyota δεν εχει καμπεροβιδες ειδικες που κανουν ακριβα ακομα και 50-60 ευρω οι 2 αλλα εχει κανονικες σε διαφορα mm, σε 3 διαστασεις μου ειχαν πει και μονο για μπροστα.
Οποτε αν θες να δωσεις λιγοτερα πας στο εμποριο βιδων και βρισκεις οτι θες να εχεις να παιζεις.
Προσοχη μην το παρακανεις, -1.5 μοιρες ειναι πολυ, θα τρως στραβα τα λαστιχα και δεν ξερω αν θα κερδισεις και τιποτα σημαντικο.
Το σωστο ειναι να γινεται με ρυθμιζομενα top mount οπως εχουν πολλς coilovers αναρτησεις αλλα υπαρχουν και σκετα. Οι βιδες και ειδικα οι απλες ΔΕΝ ειναι σωστη λυση! αλλα ειναι η φτηνοτερη.
Εγω το ειχα κανει επειδη ειχα πεσει σε λακουβα και ο πισω δεξις τροχος στην ευθυγραμμιση ειχε -2.0 μοιρες!!!! επειδη δεν βρισκαμε τι εχει γινει αλλαξα τις βιδες για να τους κανω ιδιους, ο μηχανικος μου τους εκανε τελικα -1.0.
Βεβαια επειδη τις εβαλα μονος μου το πηγα τερμα και το εσκισα, σε βουνισιες διαδρομες πηγαινα σαν κοτα γιατι εφευγε συνεχεια ο κολος!
Ο μηχανικος μου, ειπε ρε $%$#%$% BΜW το περασες???? LOL!!!!!!!
τελικα οταν αλλαξα αμορτισερ και εβαλα koni sport εφτιαξε και ετσι εβαλα παλι τις ΜΑΜΑ βιδες!
και πειραζουμε μονο την πανω βιδα οχι την κατω! αλλιως η καμπερ θα ειναι παρα παρα πολυ αρνητικη!
περιττο να πω οτι αμα δεν εχουν σφηχτει πολυ δυνατα οι βιδες επειδη ειναι ποιο λιγα mm και μενει κενο στις τρυπες τους μπορει σε χτυπηματα πχ σε λακουβα να παρει μποσικα και εχασες και ευθυγραμμιση και καμπερ!
ΑΠΕΙΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, σε μπροστινο συστημα ειναι επικινδυνο περισσοτερο επειδη ειναι και το συστημα διευθυνσης!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-04-16, 09:20
G6 john Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: corolla g6 1400 vvti
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 174
G6 john είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
καλησπέρα! δες τα ποστς μου #62 και #63 εδω http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=18864&page=7 πισω ειχε 12mm, εβαλα 10mm και πετυχα μεχρι -3.5 μοιρες ειχα στραβο αμορτισερ γιαυτο το εκανα αλλα τοτε δεν ηξερα τι ειναι! με τοσο βεβαια δεν οδηγιοτανε το αμαξι ηταν σαν πισοκουνα! με -1.0 ηταν καλα.
Για μπροστα τωρα πρεπει να λυσεις μια βιδα να την μετρησεις με το παχυμετρο, οσο ειναι θες 2mm ποιο λεπτη. Αν πχ ειναι 14αρα που μαλλον τοσο ειναι βαζεις 12mm.
Επισης τονιζω οτι η Toyota δεν εχει καμπεροβιδες ειδικες που κανουν ακριβα ακομα και 50-60 ευρω οι 2 αλλα εχει κανονικες σε διαφορα mm, σε 3 διαστασεις μου ειχαν πει και μονο για μπροστα.
Οποτε αν θες να δωσεις λιγοτερα πας στο εμποριο βιδων και βρισκεις οτι θες να εχεις να παιζεις.
Προσοχη μην το παρακανεις, -1.5 μοιρες ειναι πολυ, θα τρως στραβα τα λαστιχα και δεν ξερω αν θα κερδισεις και τιποτα σημαντικο.
Το σωστο ειναι να γινεται με ρυθμιζομενα top mount οπως εχουν πολλς coilovers αναρτησεις αλλα υπαρχουν και σκετα. Οι βιδες και ειδικα οι απλες ΔΕΝ ειναι σωστη λυση! αλλα ειναι η φτηνοτερη.
Εγω το ειχα κανει επειδη ειχα πεσει σε λακουβα και ο πισω δεξις τροχος στην ευθυγραμμιση ειχε -2.0 μοιρες!!!! επειδη δεν βρισκαμε τι εχει γινει αλλαξα τις βιδες για να τους κανω ιδιους, ο μηχανικος μου τους εκανε τελικα -1.0.
Βεβαια επειδη τις εβαλα μονος μου το πηγα τερμα και το εσκισα, σε βουνισιες διαδρομες πηγαινα σαν κοτα γιατι εφευγε συνεχεια ο κολος!
Ο μηχανικος μου, ειπε ρε $%$#%$% BΜW το περασες???? LOL!!!!!!!
τελικα οταν αλλαξα αμορτισερ και εβαλα koni sport εφτιαξε και ετσι εβαλα παλι τις ΜΑΜΑ βιδες!
και πειραζουμε μονο την πανω βιδα οχι την κατω! αλλιως η καμπερ θα ειναι παρα παρα πολυ αρνητικη!
περιττο να πω οτι αμα δεν εχουν σφηχτει πολυ δυνατα οι βιδες επειδη ειναι ποιο λιγα mm και μενει κενο στις τρυπες τους μπορει σε χτυπηματα πχ σε λακουβα να παρει μποσικα και εχασες και ευθυγραμμιση και καμπερ!
ΑΠΕΙΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, σε μπροστινο συστημα ειναι επικινδυνο περισσοτερο επειδη ειναι και το συστημα διευθυνσης!
Νικηφορε καλη σου μερα και σ'ευχαριστω για την απαντηση.Ακου τωρα τι εχω κατα νου να μου πεις τη γνωμη σου,το Σ/Κ λοιπον ελεισα τροχο,ελεισα την πανω βιδα και οπως πολυ σωστα ειπες ειναι 14mm,οχι σε ολη τη διαδρομηβεβαια, και μου εκανε εντυπωση γιατι την εχουν ετσι,για λιγο προς το κεφαλι,γινεται 15mm,τελοσπαντων,λοιπον και στο αλλο που ειπες επισης εχεις δικιο,οι βιδες που δινουν στην Toyota ειναι απλες και εχουν 3 η μια και σκεφτομαι εγω τωρα:αντε και περναει μεσα και κανει κενο στην τρυπα και σφιγγουμε καλα και με φιλο εξατμισα σκεφτηκαμε οτι πονταρουμε με argon δυο τσιμπηματα το κεφαλι της βιδας(δεν παθαινει τιποτα η βιδα,με ενα τροχακι τη λυνεις στο φτερο,δεδομενου,δε σου ειπα,οτι φοραω απλα kayaba,και θα χρειαστει λυσιμο καποια στιγμη),αλλο ειναι το θεμα,μεσα που περναει η βιδα απο το ακρο,πως θα σφιξει?που θα ειναι στενοτερη?και σε καλο μπαμ,θα μετακινηθει στανταρ.Λοιπον κατεληξα οτι δεν ειναι δουλειες αυτες και βαζουμε και τα παιδια μας μεσα.Αυτο λοιπον που σκεφτηκα ειναι το εξης,επειδη εχω dremel και ασχολουμε πολυ με <<τροχοδουλειες>>ελεγα να τροχισω,οπως εχει αναφερθει κι ολας,τις πανω τρυπες προς τα μεσα,οπως μετρησα,το περιθωριο που εχει μεχρι να ακουμπησει το ακρο στο αμορτισερ,ειναι 5mm,ειναι ακριβως οσο εχει κανει αποτυπωμα η ροδελα του κεφαλιου της βιδας,που οπως ειπες ειναι και πολυ κιολας,οποτε παω μεσα μαμα βιδα,ειναι και εφαρμοστη στο ακρο και ριχνω και μια ποντα για σιγουρια και ειμαι ησυχος.Και αν αλλαξω καποια στιγμη αμορτισερια,πριν τα βαλω πανω,ακομα πιο ευκολα που θα τα εχω εξω,ανοιγω τις τρυπες,δεν ξερω συμφωνεις?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη G6 john : 04-04-16 στις 09:46.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-04-16, 12:08
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλημέρα, εγώ το είχα κάνει μόνο πίσω και δεν είχα κάποιο πρόβλημα! μαλιστα το εκανα μονος μου στο εξοχικο αμα δεις και τις παλιοτερες φωτος γιαυτο και εκανα βλάκεια και εφτασα -3.5 μοιρες!!!!! με αποτελεσμα οχι μονο να μην μπορω να οδηγησω καλα, αλλα εκανα την διαδρομη του διονυσου και φοβομουνα μην φυγω σε καμια στροφη, πεταγε κολο ολη την ωρα ακομα και με λιγα χλμ! παντως δεν ειχα κανενα προβλημα και εμεινε για καιρο ετσι με τις βιδες, εννοειτε οτι την επομενη μερα πηγα σε μηχανικο και εκανα ευθυγραμμιση και το εβαλε στο -1.0 πισω. Μου ειπε οτι μαμα ειναι -0.5 μοιρες.
Τωρα εχω βαλει τις μαμα βιδες επειδη αλλαξα αμορτισερ και δεν ειναι στραβα πλεον. Δεν θα εκανα κατι τετοιο που λες ειδικα στο μπροστινο συστημα! ναι ειναι φτηνη λυση αλλα τουλαχιστον θα αγοραζα τις ειδικες καμπεροβιδες εχουν κανα 50αρι-60αρι ευρω. H ιδανικη λυση οπως ειπαμε ξανα ειναι τα ρυθμιζομενα για camper top mounts, αλλα ειναι πολυ ακριβα και συνηθως πανε μαζι με αναρτησεις coilovers λογικα πουλανε και σκετα, αλλα πας σε τρελα ποσά.

https://www.youtube.com/watch?v=OsizWChLOQw τοποθετηση των ειδικων καμπεροβιδων (camper bolts). Ειναι αλλιωτικες απο αλλες.
Πχ αυτες ειναι ποιο συνηθισμενες http://www.ebay.com/bhp/camber-bolts
και σε πολυ καλη τιμη, βεβαια σκισιμο στα μεταφορικα θελει ψαξιμο http://www.ebay.com/itm/FRONT-CAMBER...-/121534631152
δες και εδω εχει και η Whiteline http://stuccu.com/s/Whiteline+Camber...FUI_GwodJaoEdw

και ενα αναλυτικο pdf απο την whiteline με τεχνικα στοιχεια και οδηγιες τοποθετησης http://www.whiteline.com.au/instruct...%28size%29.pdf
αυτες σου προτεινω να παρεις απο ebay απλά ψαξε λιγο να πετυχεις καλυτερη τιμη. Και προσοχη στον πινακα που λεει σε ποια αμαξια και μοντελα κανουν.
Ειναι ποιο ακριβη λυση αλλα ειναι ποιο σωστη και ποιο αξιοπιστη.
Αλλο πραγμα πισω να χασεις την καμπερ για καποιο λογο και αλλο μπροστα στο συστημα διευθυνσης και μεταδοσης κινησης. Θεωρω οτι ειναι πολυ επικυνδυνο.
Επισης μπορουν να μπουν στην κατω τρυπα στο αμορτισερ αλλα ειναι ΜΟΝΟ για αγωνιστικη χρηση καθως δινουν απιστευτα μεγαλα νουμερα αρνητικης γωνιας camper.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 04-04-16 στις 12:21.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-04-16, 09:46
G6 john Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: corolla g6 1400 vvti
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 174
G6 john είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
καλημέρα, εγώ το είχα κάνει μόνο πίσω και δεν είχα κάποιο πρόβλημα! μαλιστα το εκανα μονος μου στο εξοχικο αμα δεις και τις παλιοτερες φωτος γιαυτο και εκανα βλάκεια και εφτασα -3.5 μοιρες!!!!! με αποτελεσμα οχι μονο να μην μπορω να οδηγησω καλα, αλλα εκανα την διαδρομη του διονυσου και φοβομουνα μην φυγω σε καμια στροφη, πεταγε κολο ολη την ωρα ακομα και με λιγα χλμ! παντως δεν ειχα κανενα προβλημα και εμεινε για καιρο ετσι με τις βιδες, εννοειτε οτι την επομενη μερα πηγα σε μηχανικο και εκανα ευθυγραμμιση και το εβαλε στο -1.0 πισω. Μου ειπε οτι μαμα ειναι -0.5 μοιρες.
Τωρα εχω βαλει τις μαμα βιδες επειδη αλλαξα αμορτισερ και δεν ειναι στραβα πλεον. Δεν θα εκανα κατι τετοιο που λες ειδικα στο μπροστινο συστημα! ναι ειναι φτηνη λυση αλλα τουλαχιστον θα αγοραζα τις ειδικες καμπεροβιδες εχουν κανα 50αρι-60αρι ευρω. H ιδανικη λυση οπως ειπαμε ξανα ειναι τα ρυθμιζομενα για camper top mounts, αλλα ειναι πολυ ακριβα και συνηθως πανε μαζι με αναρτησεις coilovers λογικα πουλανε και σκετα, αλλα πας σε τρελα ποσά.

https://www.youtube.com/watch?v=OsizWChLOQw τοποθετηση των ειδικων καμπεροβιδων (camper bolts). Ειναι αλλιωτικες απο αλλες.
Πχ αυτες ειναι ποιο συνηθισμενες http://www.ebay.com/bhp/camber-bolts
και σε πολυ καλη τιμη, βεβαια σκισιμο στα μεταφορικα θελει ψαξιμο http://www.ebay.com/itm/FRONT-CAMBER...-/121534631152
δες και εδω εχει και η Whiteline http://stuccu.com/s/Whiteline+Camber...FUI_GwodJaoEdw

και ενα αναλυτικο pdf απο την whiteline με τεχνικα στοιχεια και οδηγιες τοποθετησης http://www.whiteline.com.au/instruct...%28size%29.pdf
αυτες σου προτεινω να παρεις απο ebay απλά ψαξε λιγο να πετυχεις καλυτερη τιμη. Και προσοχη στον πινακα που λεει σε ποια αμαξια και μοντελα κανουν.
Ειναι ποιο ακριβη λυση αλλα ειναι ποιο σωστη και ποιο αξιοπιστη.
Αλλο πραγμα πισω να χασεις την καμπερ για καποιο λογο και αλλο μπροστα στο συστημα διευθυνσης και μεταδοσης κινησης. Θεωρω οτι ειναι πολυ επικυνδυνο.
Επισης μπορουν να μπουν στην κατω τρυπα στο αμορτισερ αλλα ειναι ΜΟΝΟ για αγωνιστικη χρηση καθως δινουν απιστευτα μεγαλα νουμερα αρνητικης γωνιας camper.
Καλημερα,σ'ευχαριστω,θα τσεκαρω τα πολυ κατατοπιστικα που μου ειπες,αλλα ξερεις γιατι το σκεφτηκα ετσι?οχι τοσο για το οικονομικο(που ειναι σημαντικο κι αυτο)αλλα για το οτι θα βαλουμε μια στενοτερη βιδα απο του κατασκευαστη και επισης αν κολληθει το κεφαλι της βιδας στο αμορτισερ νομιζω δεν θα εχει προβλημα,εν τω μεταξυ στις φωτος βλεπω ενα εκκεντρο στη μεση περιπου της βιδας,αυτο θα εφαρμοζει στο ακρο?η θα χασκει οπως θα περιστρεφεται η βιδα εκει που θα καταληξει η ρυθμιση γιατι δεν ξερουμε που θα κατσει,δεν ξερω ποσο αξιοπιστο θα ειναι κι αυτο,ενω με τη μαμα βιδα τουλαχιστον το ακρο στο κεντρο ειναι εξασφαλισμενο και εχουμε μονο τις 2 πλευρες του αμορτισερ να ασφαλισουμε.Δεν ξερω,θελει σκεψη το πραγμα,θα μελετησω με προσοχη και το βιντεακι που εστειλες και τα υπολοιπα και αν ειναι κατι σε ρωταω παλι.Θελει εν τω μεταξυ ερωτηση με e-mail γιατι το μοντελο το δικο μας δεν το βλεπω στην αναζητηση που εχουν οι πωλητες στο ebay,να σαι καλα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-09-16, 18:16
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από G6 john Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημερα,σ'ευχαριστω,θα τσεκαρω τα πολυ κατατοπιστικα που μου ειπες,αλλα ξερεις γιατι το σκεφτηκα ετσι?οχι τοσο για το οικονομικο(που ειναι σημαντικο κι αυτο)αλλα για το οτι θα βαλουμε μια στενοτερη βιδα απο του κατασκευαστη και επισης αν κολληθει το κεφαλι της βιδας στο αμορτισερ νομιζω δεν θα εχει προβλημα,εν τω μεταξυ στις φωτος βλεπω ενα εκκεντρο στη μεση περιπου της βιδας,αυτο θα εφαρμοζει στο ακρο?η θα χασκει οπως θα περιστρεφεται η βιδα εκει που θα καταληξει η ρυθμιση γιατι δεν ξερουμε που θα κατσει,δεν ξερω ποσο αξιοπιστο θα ειναι κι αυτο,ενω με τη μαμα βιδα τουλαχιστον το ακρο στο κεντρο ειναι εξασφαλισμενο και εχουμε μονο τις 2 πλευρες του αμορτισερ να ασφαλισουμε.Δεν ξερω,θελει σκεψη το πραγμα,θα μελετησω με προσοχη και το βιντεακι που εστειλες και τα υπολοιπα και αν ειναι κατι σε ρωταω παλι.Θελει εν τω μεταξυ ερωτηση με e-mail γιατι το μοντελο το δικο μας δεν το βλεπω στην αναζητηση που εχουν οι πωλητες στο ebay,να σαι καλα
καλησπέρα, σορρυ για των μηνων!!!! καθυστερημενη απαντηση αλλα μου εβγαζει το forum καποια θεματα δεν ξερω τι γινεται, και δεν βλεπω οτι καποιος εχει γραψει πρεπει να τα ψαχνω!
ΔΕΝ συνιστω να κολλησεις τιποτα!!! δεν καταλαβαινω τι εννοεις αλλα δεν ειναι καλη ιδεα.
Εγω το ειχα κανει με βιδες μικροτερες δεν ειναι επικυνδυνο σφιγγονται με αεροκλειδο δεν γινεται τπτ και δεν λυνουν! ειχα πεσει και σε λακουβες και οτι θες τιποτα δεν εγινε.
Εχεις πχ 12mm βαζεις 10mm δεν ειναι δραματικη η διαφορα.
Οι καμπεροβιδες οι κανονικες πχ της Whiteline εχουν ενα σαμαρακι καπως να το πω και αναλογα πως τις γυρνας σπρωχνουν και αλλαζει η γωνια καμπερ αλλα πρεπει να γινει πανω σε ευθυγραμμισομετρο η δουλεια οπως και να εχει.
Εγω εβαλα τις αλλες και ειχα πετυχει -3.5 μοιρες πισω και δεν μπορουσα να οδηγησω σε στροφες εφευγε ο κολος εριξε και μπινελικια ο μηχανικος!
Γιαυτο σου λεω οτι κανεις στο μηχανημα μονο να βλεπεται τις μοιρες!!!
και το σωστο δεν ειναι οι βιδες αλλα να εχεις ρυθμιζομενο top mount δλδ βαση αμορτισερ που ρυθμιζει καμπερ! συνηθως εχουν οι coilovers αναρτησεις αλλα πουλανε νομιζω και σκετα αμα θελει κανεις, αλλα περισσοτερο στα δικα μας για μπροστα βρισκεις δεν εχω δει για πισω! πισω για πισοκουνες!
εγω παντως το ειχα κανει γιατι ειχε στραβωσει το πισω δεξι αμορτισερ!!!! τωρα που εχω αλλαξει αμορτισερ εδω και χρονια εχω τις μαμα βιδες παλι.
H toyota εχει βιδες μονο για μπροστα αλλα δεν ειναι καμπεροβιδες!!! κανονικες βιδες ειναι και τις πληρωνεις και ακριβα!

εδω οχι για το αμαξι μας αλλα ιδια διαδικασια πως βαζουμε της eibach (εχει και αυτη!) http://www.americanmuscle.com/eibach...t-install.html

http://www.swapshopracing.com/conten...a/5.81260k.jpg

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 15-03-17 στις 14:38.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17012405 seconds (82,33% PHP - 17,67% MySQL) with 31 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:10.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com