Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-05-10, 00:17
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
http://www.chargespeed.com/photo/imp...-parts/top.jpg

Αυτό σαν της corollas δεν μοιάζει?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-10, 22:41
NikiforosGT Offline:
Moderator

Μετά την επιτυχημένη αλλαγή των 2 μαμά βιδών στο κάτω μερος των πίσω άκρων με μικρότερες που κατάφερα απο 0.5 μοιρα camper να πάω στη 1 μοίρα (μέγιστο που δοκίμασα 3,5 μοίρες!!!), σκέφτομαι να κάνω και μπροστά κάτι ανάλογο να δώσω δλδ 1,5 μοίρα camper (τώρα έχει μαμα camper 0,5 μοίρα) με βίδες που έχει η Toyota ειδικά για τον λογο αυτό με κόστος 3,5 ευρώ η μία, εξάλλου Ιανουάριο περνάω ΚΤΕΟ και ποιο πριν θα ριξω μια ευθυγραμμισούλα. Το έχει κάνει κανείς 1,5 μοίρα? με βιδες κανείς να μου πει εντυπώσεις? επίσης επειδη δεν ειμαι χαμηλομένος και μπροστά έχω μεγαλύτερο υψος απο πίσω με ελατήρια από levin AE111, και λάστιχα 195/50/15 βλέπω πως από τις στροφές φθείρονται στις άκρες στις γωνίες δλδ και πιστεύω με την camper θα πάτανε καλύτερα στις στροφές.
Υπάρχουν και αυτά : http://www.ilovebodykits.com/product...E111_101_.html
τα φέρνει και ο Τζιούρδας αλλά πάνε 200-250 ευρώ (τα 2 μπροστινά δλδ) δεν υπάρχουν πίσω για την camper μονο σταθερά, και μπορούν να μπουν και με απλά αμορτισερ πχ με AGX που έχω εγώ, αλλά με τέτοια τιμή δεν λέει!

Φωτος από την camper πίσω έχω εδώ : http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=18864&page=7 και εδώ :
http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=18864&page=6

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 24-11-10 στις 22:52.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-12-10, 20:27
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παιδιά έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις από μπροστινή camper και με πόσες μοίρες? σε μερικό καιρο θέλω να αλλάξω ημίμπαρα κρεμαριέρας και θέλω να τα κάνω ολα μαζι για να παω για ευθυγράμμιση!!! με -1.5 μοίρα μπροστά ειναι καλά?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-12-10, 20:33
Το avatar του χρήστη panagiotisfx
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 pro f/l
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 315
panagiotisfx είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλε Νικηφορε ειλικρινα δεν ξερω να σε βοηθησω σε αυτο που ρωτας απλα μετα απο τα τοσα ποστς σου ειλικρινα εισαι απο τα ατομα που βοηθανε πολυ εδω μεσα.Φωτογραφιες για ολα,πειραματα και λαθη που μοιραστηκες μαζι μας και πολλα αλλα.Μακαρι να υπηρχαν κι αλλα ατομα σαν κι εσενα εδω μεσα να βοηθανε παιδια σαν κι εμενα που σε αυτα οι γνωσεις μου ειναι ελαχιστες.Δεν εχω Ε11 αλλα με συγκινει ειλκρινα παρα πολυ ολη η προσπαθεια που κανεις και πιστευω το εχουν εκτιμησει πολλοι εδω μεσα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-12-10, 20:52
NikiforosGT Offline:
Moderator

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! το γνωρίζω αυτό γιατί είναι πολλά τα PM που μου στέλνουν! βασικά επειδή έχω μπροστά ελατήρια απο levin είναι ποιο ψηλά η μούρη απο το πίσω μέρος και με 195/50/15 λάστιχα που εχω από τις στροφές τρώω τα πλαινά στα λαστιχα! αυτός είναι ο βασικός λογος που ήθελα να δωσω camper! θα περάσω από τον ευθυγραμμισά μου και θα μου πει αυτός! εξάλλου αυτός θα κάνει ευθυγράμμιση μετά και ξέρει καλύτερα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-12-10, 21:23
Το avatar του χρήστη GEORGE N.
GEORGE N. Offline:

Μοντέλο: EΕ 101 20ν b/t
Περιοχή: ΛΑΡΙΣΑ
Δύναμη Σεβασμού: 295
GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός
Νικηφορε η αποψη μου ειναι να κανεις γωνια camber αλλα οχι πανω απο 1,5.
Ο λογος ειναι οτι θα εχεις λιγοτερα κρατηματα απο τωρα στις ευθειες και εκτος αυτου θα φαγωνονται το πελμα των ελαστικων απο την μεσα πλευρα. Το πολυ 1,5 και εισαι πολυ καλα μετα. Η αποψη μου ειναι να χαμηλωνες και λιγο κοντα στους 2-3 ποντους θα ηταν τελεια.
Παλιά 16-12-10, 22:17
NikiforosGT Offline:
Moderator

δεν θέλω να χαμηλώσω με τίποτα! αν ήθελα θα έβαζα coilovers! τώρα τα AGX κανονικά δεν κάνουν για χαμήλωμα οπως έχω ξαναπεί και εκτός αυτου επειδή με το αμάξι πάω και σε νησια κτλ και χωματοδρομους κτλ θα βρίσκει και δεν το θέλω! θα ρωτήσω τον ευθυγραμμισα μου και αν πει οκ θα βάλω 1,5 μοίρα αλλιώς μαμα οπως ειναι με -0.5
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-12-10, 16:20
Το avatar του χρήστη TARZAN
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11
Περιοχή: Βύρωνας
Δύναμη Σεβασμού: 265
TARZAN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Είναι πολύ η 1,5 μοίρα για απλή χρήση, εγώ σου λέω βάλε το πολύ 1.Εγώ έχω 2 μοίρες μπροστά και λίγο πάνω από 1,5 πίσω, αλλά έχω δώσει τόσο πολύ, γιατί την θέλω για να στρίβω.Από ότι καταλαβαίνω,σε ενδιαφέρει πιο πολύ για καθημερινή μετακίνηση, έτσι δεν είναι?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-12-10, 19:26
NikiforosGT Offline:
Moderator

Καλά καταλαβες! πίσω εχω -1,0 μοιρα και μπροστα -0.5 Αν δεις ποιο πριν σε αυτο το τοπικ είχα πέσει σε ενα χάρο-λακουβα με 4 άτομα μεσα στο αμάξι και κάτι έχει στραβώσει με αποτέλεσμα να βγαζω πίσω δεξιά -1,5 μοιρα χωρις να μπορώ να κάνω κάτι!!! μπορεί να είναι αμορτισερ, top mount ή το άκρο! δεν ξέρω, το άκρο φαίνεται στραβο στην παρακατω φωτο μάλλον αυτό είναι αλλα δεν παει 1 μονο του και δεν έλεγε να σκάσω ποσα χρήματα και να μην είμαι 100% σίγουρος αν ειναι αυτό! έτσι αλλαξα πίσω τις βιδες τις πάνω στο άκρο από 12mm με 10mm. Στην παρακάτω φωτο πιστεύω ότι φαίνεται να είναι στραβό το ακρο! δλδ το κάτω μέρος είναι ποιο έξω!!! με τερμα την camper στις βίδες πίσω αριστερά έδινε -2,0 μοίρες και δεξια -3,5!!!! και χωρίς τις βίδες είχα -0.5 αριστερά και -2,0 δεξια με το προβλημα! με τις βίδες τώρα έκανα και τα 2 άκρα να είναι -1.0 μοιρα. Θελω γνώμες για την φωτο, πιστεύετε ότι είναι στραβό το ακρο??? δλδ το κάτω μερος βγαίνει μπρος τα έξω? επίσης να πω ότι πήγα να αλλαξω ζαντες και 2 μπουλόνια έβγαιναν με τα 1000 ζορια! στο 1 μου κλώτσησε το σπειρωμα λιγο και το φτιάξαμε! πιστεύω ότι ειναι στο άκρο το προβλημα! Το υπόλοιπο σχετικό album με τις υπόλοιπες φωτος βρίσκονται εδώ : http://s180.photobucket.com/albums/x...cpZZ2QQtppZZ24 στην σελίδα 2.

ΑΑΑ! ξέχασα να πω! επειδή 1 week το είχα με 3,5 πισω δεξια και 2 μοιρες αριστερά να πω πως στις δεξιες στροφές ήταν χάλια τα πράγματα! ειχε πλακα όμως επειδή ενιωθα να οδηγαω πραγματικά πισοκίνητο!!!! αλλά ακρως επικύνδυνο!!! λες και έστριβα τραβώντας χειρόφρενο!!! αναποδα τιμονια καργα!!! μια διαδρομή έκανα στον διόνυσο με λιγα χλμ ταχυτητας και με επιασε η καρδια μου στις στροφες! ο κολος στις δεξιες στροφές συνέχεια γυριζε για πλακα!!! 1 μοιρα πισω κρατάει ΤΕΛΕΙΑ ομως!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 17-12-10 στις 19:41.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-12-10, 19:51
Το avatar του χρήστη TARZAN
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11
Περιοχή: Βύρωνας
Δύναμη Σεβασμού: 265
TARZAN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Για την απόσταση που έχει η δισκόπλακα από την καμπάνα ή όπως αλλιώς λέγετε, λες?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17184901 seconds (82,32% PHP - 17,68% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:14.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com