Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-04-10, 01:32
Το avatar του χρήστη Janakas
Janakas Offline:
Administrator

Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Janakas έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτό που λες με τις αντιρίδες μου είπαν ότι από εκεί δεν ρυθμίζεται η camper αλλά η απόκλιση των τροχών μεταξύ τούς ή κάτι τέτοιο! φωτος δεν έχεις να το δούμε?
Δυστυχως δεν εβγαλα φωτογραφιες αλλα σε λιγες μερες θα παω για σερβις και θα βγαλω αναλυτικα!

Σωστα σου ειπαν οτι ρυθμιζεται η αποκλιση-συγκλιση εφοσον ομως εχεις μονο 2 αντιρριδες, αν αλλαξεις και τους μεσα συνδεσμους με αντιρριδες μπορεις να κανεις οτι θες!

..οταν μεγαλώσω θα γινω σαν το Ts του Corollapatra!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-04-10, 10:44
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Δεν πάει όπως τα λες! και τις μέσα αντιρίδες να κανεις ρυθμιζόμενες όταν οι βίδες των αμορτισερ ειναι σταθερές και τα top mount επίσης δεν κάνεις τπτ παραπάνω που να έχει σχέση με την camper. Λογικό δεν είναι? αν μπεις από κάτω θα το καταλάβεις και εσύ, οι αντιρίδες ρυθμίζουν μικρές αποκλίσεις μεταξύ των τροχών και το δεξιά-αριστερά, όχι την γωνία camper! Εκτός ότι μου το είπαν πόσα άτομα επεσα χτες και εγω κάτω από το αμαξι και τα κοιτούσα. Αν δεις τα σημεία που ειναι οι αντιρίδες είναι στο κάτω μέρος του άκρου δεξια και αριστερά του. Και στο πάνω μέρος (καθετα) είναι οι 2 βίδες που πιάνει το αμορτισερ στο άκρο. Αν λοιπόν όπως είπαν και άλλα παιδιά μεγαλώσεις την πάνω τρύπα του αμορτισερ τότε αυτό παίζει μέσα έξω οπότε τοτε και μόνο τότε μπορείς να πειράξεις την camper. Aν υπήρχαν ρυθμιζόμενα top mounts και για πίσω θα ήταν εύκολο και χωρίς πατέντες, αλλά βρήκα τις ΤΕΙΝ για μπροστά μόνο, ενώ για πίσω βρήκα μονο για ΑΕ86!!!

Y.Γ για να το καταλάβεις να πω ότι οι αντιρίδες αφού είναι δεξια-αριστερά του ακρου στο κάτω μέρος όταν παίξεις με αυτές κάνει τον τροχό να συγκλίνει κατά τον οριζόντιο άξονα δλδ δεξια-αριστερά, η camper θέλει σύγκλιση κάθετη δλδ το πάνω-κάτω να μπορείς το κάτω μέρος του τροχού να το βγάλεις προς τα έξω (αρνητική γωνία camper) αρα πρέπει η στήριξη να είναι κάθετη για να γίνει αυτό, οπότε όπως καταλαβαίνεις γίνεται με την πάνω βίδα του αμορτισερ και η κάτω παραμένει σταθερή. Οι αντιρίδες κανονικά δεν έχουν να κάνουν με την camper, αν ξεβιδώσεις και τις 2 σπρώχνεις το κάτω μέρος του τροχού προς τα έξω ίσως αλλά έχει περιθώρια να πάρει κλίση όταν τα αμορτισερ είναι σταθερά στις θέσεις τους? και γνώμη μου είναι οτι ζορίζεις έτσι top mounts και τις βίδες των αμορτισερ. Μην ξεχνάμε η Toyota κάτι ξέρει που δεν έβαλε από την αρχή 2 ρυθμιζόμενες αντιρίδες, μάλλον θα υπήρχε λόγος.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 11-04-10 στις 11:00.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-04-10, 20:03
NikiforosGT Offline:
Moderator

Εβγαλα μερικές φωτος που φαίνεται στο δικό μου πως είναι η camper. Oπως είδα στο μηχάνημα πίσω δεξια είναι -2.0 και αριστερά -0.5 Νομίζω και να μην πω ποια φωτο είναι ποιά οι διαφορές είναι εμφανείς!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-04-10, 23:57
Janakas Offline:
Administrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Y.Γ Οι αντιρίδες κανονικά δεν έχουν να κάνουν με την camper, αν ξεβιδώσεις και τις 2 σπρώχνεις το κάτω μέρος του τροχού προς τα έξω ίσως αλλά έχει περιθώρια να πάρει κλίση όταν τα αμορτισερ είναι σταθερά στις θέσεις τους? και γνώμη μου είναι οτι ζορίζεις έτσι top mounts και τις βίδες των αμορτισερ. Μην ξεχνάμε η Toyota κάτι ξέρει που δεν έβαλε από την αρχή 2 ρυθμιζόμενες αντιρίδες, μάλλον θα υπήρχε λόγος.
Τελικα εχω φωτο να δεις πως εγινε το αυτοκινητο! Ειχα βγαλει 2-3!

Οσον αφορα το περιθωριο που εχει ο τροχος, εκμεταλλευεται την ελαστικοτητα του top mount μαλλον, παρολο που δεν ξεβιδωσαμε ή χαλαρωσαμε βιδες απο το Top mount. Προς Θεου, δεν θελω να κανω τον εξυπνο, αλλα εμπιστευομαι με κλειστα ματια τον συγκεκριμενο ανθρωπο.
Παρολο λοιπον που ειναι σταθερα στη θεση τους εγινε ετσι:
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC06699.JPG
Εμφανίσεις:  109
Μέγεθος:  207,9 KB  

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-04-10, 10:04
Το avatar του χρήστη corollakiato
corollakiato Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: toyota corolla g6
Περιοχή: κιατο κορινθοs
Δύναμη Σεβασμού: 230
corollakiato είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλημερα παιδια ι μαμα ΤΟΥΟΤΑ πουλαει ετοιμεσ καμπεροβιδεσ ετοιμεσ. απο..... 1 χιλοστο εωσ 3 εχω βαλει εγω εμπροσ και πισω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-04-10, 10:11
NikiforosGT Offline:
Moderator

janakasGr έχεις δίκιο ότι γίνεται αλλά θα έχει όριο στο πόσο και φυσικά ζορίζεις τα μαμα top mount! αν έχεις μεταλλικά οκ αλλά τα μαμά μπορεί να στα κόψει!!! το καλύτερο που λέει και ο corollakiato είναι έτοιμες καμπερόβιδες ορίστε http://www.fensport.co.uk/Parts/Model_6/Category_2/2035
ώστε να παίρνει την κλίση το αμορτισερ και να κάνει την camper και να μην μετατοπίζουμε ολόκληρα τα πίσω άκρα!!! γίνεται με τις αντιρίδες αν ρυθμίζονται και οι 2, αλλά ζορίζουμε τις βίδες των αμορτισερ καθώς και τα top mounts και δεν είναι ότι καλύτερο! και πιστεύω το κόστος είναι χαμηλότερο αν πάρουμε camperovides! πόσο έκαναν οι αντιρίδες? τις camperoβιδες από toyota πως τις ζητάμε? και πόσο κάνουν?
janakasGR πόσες μοίρες έχεις camper? εμένα η δεξιά είναι -2.0 και φαίνεται λιγότερο νομίζω από την δικιά σου!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 12-04-10 στις 10:31.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-04-10, 02:28
Janakas Offline:
Administrator

Τις ετοιμες καμπεροβιδες θα τις βαλω σιγουρα καποια στιγμη μπροστα!!!
Αυτες, οχι τις στενες!
Οι αντιριδες εκαναν 20ευρω η μια,ισως να μπορεις να τις βρεις και πιο φτηνα!

Η γωνια της φωτογραφιας ειναι ετσι και ξεγελαει, και εχει κατσει και σε μη ισιο σημειο το αυτοκινητο. Εχω -1.25! Απλα ηταν αυτη στην οποια φαινοταν πιο εντονα η γωνια απο τις υπολοιπες που εβγαλα!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-04-10, 18:20
NikiforosGT Offline:
Moderator

ναι έχεις δίκιο δεν την είχα προσέξει καλά! εγώ τι να πω που η πίσω δεξια μου αθελα μου έχει -2,0 μοίρες? ενώ η πίσω αριστερή έχει -0,5 που είναι και το σωστό. Σκέφτομαι να αγοράσω camperovides (μόνο για πίσω), μπροστά δεν με ενδιαφέρει. Θα παω αύριο Toyota να ρωτήσω και θα ενημερώσω αν βρω κάτι.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Front...fAcce ssories

Δεν κάνουν για ΕΕ111 ε?

http://www.thepartsbin.com/sitemap/t...kit~parts.html

http://www.advancespeedshop.com/images/81250.jpg
πως δουλεύουν στα μπροστινά άκρα.

Πολύ ακριβές ρε παιδιά! http://www.whiteline.com.au/product_..._number=KCA412

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 13-04-10 στις 21:45.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-04-10, 18:31
NikiforosGT Offline:
Moderator

Σήμερα πήγα στην Toyota και δεν είχαν camperovides για μπροστά μόνο έχει 3-4 επιλογες διαφορετικων διαμέτρων σε mm δλδ ώστε να βάζουμε ποιό μικρές ανάλογα τις μοίρες που θέλουμε να δώσουμε, αλλά αυτές δεν είναι camperovides!!! οι κανονικές είναι αυτές στο προηγούμενο post μου της whiteline που είναι με ειδικές ροδέλες και έκκεντρα. Για πίσω δεν είχαν απολύτως τίποτα. Πήγα και από τον Tζιούρδα μετά και επίσης δεν είχε και μου είπε καλύτερα να ανοίξω μεγαλύτερες τις τρύπες oval δλδ όπως είναι σε μερικές coilovers για πίσω. Τώρα για 2 βίδες να σκάσω 50-60 ευρώ πολλά δεν είναι???

και ενα how to αν και δεν είναι για corolla η διαδικασία είναι ίδια. http://autospeed.com/cms/title_Impre...9/article.html
http://partssearch.off-road.com/prod...hp?pid=1146316

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 14-04-10 στις 19:43.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-04-10, 14:20
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
νικηφορε πιασε το τρυπανι και κανε δουλεια...δεν ειναι τιποτα.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,18335009 seconds (82,78% PHP - 17,22% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:13.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com