Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πιστεύετε ότι αξίζει η εγκατάσταση εμπρός μπάρας θόλων στο Ε12 1.6?
|
Ναι
|
|
21 |
70,00% |
Όχι
|
|
9 |
30,00% |
|
|
31-10-07, 20:24
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Καλησπερα παιδια!!!. Μολις μου ηρθε το εξης e-mail :
Παράθεση:
Dear ANDREAS ,
This ship notification is being sent to you by the U.S. Postal Service at the request of CHUN FOO. If the "Shipped To" address information is not correct, please contact the Shipper.
A package with a Click-N-Ship label created on usps.com containing the following information is scheduled to be shipped on 10/30/2007.
Type of Service: Express Mail International
To check on the delivery status of your package, please go to Track and Confirm at www.usps.com.
Thank you,
United States Postal Service
|
To παραπανω mail με ενημερωνει οτι το πακετο μας εφυγε χτες απο την πολη INDUSTRY ( καληφορνια) με express courrier. Για οτι καινουργιο σας ενημερωνω!!!!!
|
03-11-07, 10:07
|
|
|
|
|
|
Καλημερα παιδια! Παρακτω σας παραθετω που βρισκεται αυτη την στογμη το δεμα μας.
Παράθεση:
Your item cleared customs in GREECE at 2:59 AM on November 3, 2007. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.
|
Οπως μπορειτε να καταλαβετε , το δεμα βρισκεται στην Ελλαδα απο τις 3 τα ξημερωματα και περασε το τελωνειο , χωρις προβλημα! ! ! !
Υποθετω οτι εαν δεν υπαρξει προβλημα , απο βδομαδα θα το εχω στα χερια μου....!!!!
Οταν εχω νεοτερα θα ενημερωσω!!!!
Καλο Σ/Κ!!!!
|
03-11-07, 11:57
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
αυτα ειναι!δευτερα θα ειμαι κι εγω αθηνα,αν ειναι να κανονισουμε ρε Κωστα (oxygen)να παμε παρεα καποια στιγμη, να παμε και για εναν καφε εκει με τον ελεκτρο!!!!
|
03-11-07, 17:06
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Αρα μπορούμε και αύριο να πάμε Αεροδρόμιο να τα πάρουμε?!
Ο Roy βάζει αυτοκίνητο..να δούμε&αν ¨ξεκινάει¨ με 3ατομα και τις μπάρες..
Ο Electro τα διόδια!
και εγώ καφέδες..
Αλλιώς καθημερινές εκτός τετάρτης 1:40 σχολάω και βρισκόμαστε σε 5΄ στις αφίξεις να τα πάρουμε!
|
03-11-07, 23:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
τριτη παμε...μεσα!
|
03-11-07, 23:50
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Ειμαι κι εγω μεσα για τον καφε. Για τι μερα και ωρα μιλαμε? Δηλαδη απ'οτι καταλαβα τη δευτερα παιζει να εχουμε τις μπαρες??
04-11-07, 02:50
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Άντε παιδιά καλοφόρετες οι μπαρες.Περιμένουμε φωτο και εντυπώσεις......
04-11-07, 10:17
|
|
|
|
|
|
Παιδια , καλημερα
Τις μπαρες δεν μπορουμε να παμε να τις παρουμε , γιατι η συμφωνια ειναι να μου τις φερουν σπιτι(Δεν ξερω με ποια μεταφορικη). Αρα θα κανουμε υπομονη και θα περιμενουμε. Εξαλου ισως τις εχουμε και Δευτερα.
Επισης θα ηθελα να σας πω , οτι λογω σοβαρου προβληματος υγειας ( πολυ κοντινου μου συγγενη ) , δυστηχως ολη την εβδομαδα και ισως και την αλλη θα την βγαλω στα νοσοκομεια. Οποτε θα ηθελα να σας "αγγαρεψω" , οταν ερθουν οι μπαρες , οσοι ειναι απο Αθηνα να ερχοντουσαν προς τα μερη που θα ειμαι για να παρουν την μπαρα τους και να με βοηθησουν για να στειλουμε τις μπαρες σε οσους ειναι εκτος Αθηνων.
Για οτι νεοτερο θα σας ενημερωσω.
|
04-11-07, 15:13
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Ok electro μιλαμε με pm εγω οπως σου ειχα πει μπορω να βοηθησω.......
04-11-07, 16:30
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Ωραία μόλις έρθουν ενημέρωσε&γράψε τα ονόματά μας σε κάθε ¨κουτί¨ και τις μοιράζουμε μεταξύ μας!
&Περαστικά στον συνάνθρωπο μας..
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17819405 seconds (81,27% PHP - 18,73% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:43. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|