Κάντε όπως καταλαβαίνετε παιδιά. Δεν θέλω να πάρω κανενα στο λαιμό μου. Η απόφαση είναι δική σας. Εγω την αγορασα αυτη απο το e-bay και πηρα τα ρίσκα μου. Μου ειπανε ότι σπάει αλλα δεν το έχω δοκιμάσει. Όσο για αυτο που λέει ο DareDevil, οι μπαρες που λεει ειναι διαιρούμενες στη μέση σε ένα σημείο και αυτη που έχω πάρει εγω είναι διαιρούμενη στα άκρα σε δύο σημεία.
Το ξαναλεω και το ξαναλεω για να μη βρω τον μπελά μου. Η απόφαση ειναι δική σας. Στο κάτω κάτω δεν παίρνω προμήθεια αν πουλησει η μπάρα...
Electro ο καλύτερος τροπος ειναι με Paypal μακράν. Εμενα ειχε αργησει λιγο γιατι, ο βλάκας, την ειχα παραγγηλει πριν τις Χριστουγεννιάτικες γιορτες... 1 μηνα ειχε κανει να ερθει... Το κακό ήταν ότι ο αμερικάνος την ειχε στειλει σχεδον αμεσως αλλα μεχρι να το επεξεργαστουν το θεμα στα Ελληνικά ταχυδρομεία και να μου ερθει το συστημένο να την παραλλάβω... ζησε Μάη μου να φας τριφύλλι...
Οπότε αν παραγγείλετε καντε το σε νεκρα περίοδο λαμβάνοντας υπόψην σας ότι τα ταχυδρομεία μας ειναι για κλαμματα...
Επίσης, ρωτα με το τελωνείο τι γίνεται! Μη δουνε 250 δολλαρια και σας σκίσουν! Εγω ειχα παραγγήλει μόνο μία και ήμουν κατω απο το οριο.