Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πιστεύετε ότι αξίζει η εγκατάσταση εμπρός μπάρας θόλων στο Ε12 1.6?
|
Ναι
|
|
21 |
70,00% |
Όχι
|
|
9 |
30,00% |
|
|
07-10-07, 23:02
|
|
|
|
Περιοχή:
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Φιλε electro κι εγω ενδιαφερομαι για την μπαρα θολων, αν μπορεις να μαθεις ποσο μπορει να μας βγει τελικη τιμη μαζι με μεταφορικα ,ενημερωσε μας please
|
07-10-07, 23:18
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Βλεπω , εχω αποκτησα πελατες......
Πλακα κανω....
Ειχα σκοπο να του στειλω σημερα e-mail , αλλα ειδα οτι ενδιαφερεστε και αλλοι.... Λοιπον μαζι με εμενα μεταρω 3. Εαν θελει και καποιος αλλος και ψηνεται , ας μου πει και να στειλω το e-mail αυριο το βραδυ.
Δεν ειναι υποχρεωτικο να την παρετε , απλα μια ερωτηση θα κανουμε μηπως ριξουμε την τιμη ή να κερδισουμε τα μεταφορικα και εφ οσον μας αρεσει , τις παραγγελνουμε!
|
Ενδιαφερομαι και εγω αυριο θα ξερω και για επιπλεον μια!!
Μαθε τιμη και .."ποιοτητα"!!
|
07-10-07, 23:26
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Πριν παραγγείλετε μήπως θα θέλατε να τσεκάρετε την δική μου? Να την δείτε και να την πιάσετε ώστε να έχετε σωστή εικόνα τί θα σας έρθει.
(Πάντα για την θολόμπαρα μιλάω, ε? Για να μην παρεξηγιόμαστε... )
|
08-10-07, 02:54
|
|
|
|
|
|
Μιχαλη , εγω σου εχω εμπιπστοσυνη!!!!!!
Λοιπον τον ρωτησα τον μεγαλο στο e-bay , εαν σπαει σε περιπτωση ατυχηματος ( νομιζω οτι αυτο μας ενδιαφερει πιο πολυ) και ποσο θα μας στοιχισει εαν παροθμε απο 5 κοματια και πανω μαζι με μεταφορικα και εγγυηση μεταφορας. Εαν ξεχασα κατι πειτε το μου και θα τον ξαναρωτησω.....
Οποτε περιμενουμε απαντηση......
|
|
|
|
12-10-07, 03:54
|
|
|
|
|
|
Λοιπον παιδια , μολις ειχα νεα γαι την μπαρα. Κατρχην θελω δειτε για ποιαν μπαρα μιλαμε : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eB...TQ:MOTORS:1123
Επισης παρακατω θα σας βαλω το μυνημα που εστειλα για να δειτε τι τον ρωτησα :
Παράθεση:
Dear toys_auto,I am from Greece and I would like to ask you some things about your product.
First of all , I'd like to know if my car has a crash , the bar will broke to prevent my car from bigger damage?
In addition to it's usefull to know how much does it cost with the shipping an the insurance?
At last I'd like to know , if I buy more than one bar ( for example 5) , will I have any discount?
I look forward to receiving your reply.
Thank you for your time.
|
Η απαντηση που πηρα ηταν η εξης :
Παράθεση:
Dear electro,
yes , we can do $250 for 5 bars
|
Το οποιο σημαινει 50$ η καθε μπαρα , το οποιο σημαινει με βαση την σημερινη ισοτιμια ~ 34€ . Κανονικα εχει 59$ , αρα κατι κερδιζουμε.
Βεβαια να πω οτι ψαχνοντας στο νετ βρηκα και αυτη την μπαρα :
http://www.procarparts.com/store-det...nlinestore DB
Τους εστειλα το ιδιο μυνημα και περιμενω απαντηση. Βεβαια σε αυτους ειναι λιγο πιο ακριβη η μπαρα ( ~ 17$ ), αλλα μου φαινεται ( στο ματι , παντα ) λιγο πιο ποιοτικη.
Εσεις τι λετε? Θελετε να παραγγειλουμε την πρωτη ,ή να περιμενουμε να παρουμε απαντηση και απο το 2ο καταστημα?
|
12-10-07, 07:03
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Μπράβο για την πρωτοβουλία σου!!
Είμαι μέσα θέλω 2..οποια από τις δυο καταλήξετε!
Έστω και λίγο πιο καλή να είναι η 2η η διάφορα στην τιμή είναι αστεία,προτίμησε την!
Το πρώτο link δείχνει να μην δουλεύει..
|
12-10-07, 09:45
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παιδιά σιγουρευτείτε ότι η 2η μπαίνει στο αμάξι! Αν την δείτε λογικά περνάει πίσω απο το δοχείο υγρων φρένων. Ενω αυτη που εχω εγω περναει από μπροστά.
Σας το λεω γιατι είχαμε παραγγείλει μια παρόμοια για τον ranger (δείτε φωτο) και δυστυχώς θέλει πατέντα για να μπει! Δεν καθόταν με τίποτα έτσι όπως ήρθε. (Θα σας τα πει και ο ιδιος αν δει το ποστ).
Ξαναλεω Β Ε Β Α Ι Ω Θ Ε Ι Τ Ε!
|
12-10-07, 17:51
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Σε αυτη τη τιμη ειμαι κι εγω μεσα για αγορα μιας μπαρας οποιας επιλεξουμε τελικα.
Παντως η απαντηση στην ερωτηση αν η μπαρα σπαει σε περιπτωση τρακαρισματος δεν με επεισε ηταν ενα ξερο yes.
Ειναι δυσκολη η τοποθετηση πρεπει να γινουν καποιες τρυπες????
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vavvas : 12-10-07 στις 18:50.
|
12-10-07, 18:16
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Zωγράφου
|
|
απλά βγάζεις τις βίδες από τα αμορτισέρ βάζεις την μπάρα και βιδώνεις ξανά τις βίδες
|
12-10-07, 20:54
|
|
|
|
Περιοχή:
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
|
|
Φιλε electro στο site που ειδες την δευτερη μπαρα θολων υπαρχει αλλη μια μπαρα η οποια ειναι ακριβοτερη αλλα με πειθει περισσοτερο "οπτικα" , ειναι αυτη εδω: http://www.procarparts.com/store-det...=onlinestoreDB ,τι γνωμη εχεις γι αυτην? Απαντηστε κι ολοι οσοι ενδιαφερεστε
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19299889 seconds (81,71% PHP - 18,29% MySQL) with 46 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:04. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|