Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Re: Φιλτρο-εξατμιση |
|
16-08-06, 16:50
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Φιλτρο-εξατμιση
Μιχαλη εσενα σου εβγαλε κανενα προβλημα με το afm ο ανταπτορας?και αυτο δεν κανει για ε12 f/l?
|
16-08-06, 17:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Κανένα πρόβλημα με afm και check engine.
Κάνει και για facelift το όλο σύστημα απλά η βάση που δίνουν για το σωληνάκι των αναθυμιάσεων του facelift δεν μπορεί να κουμπώσει. Το facelift με το profacelift έχουν διαφορετικό δοχείο αναθυμιάσεων.
Παντως μη σε απασχολεί αυτο. Μπορείς το δοχειάκι των αναθυμιάσεων να το στερεώσεις κάπου αλλου (π.χ πάνω στον σωλήνα εισαγωγής) με στραπς. Μεταξύ μας και εγώ αυτό έκανα γιατί το σωληνάκι των αναθυμιάσεων που σου δίνει η ΚΝ είναι πολύ πιο λεπτό και πιο μακρύ από το μαμά με αποτέλεσμα να κούγεται στο ρελαντί ένα τικ-τικ-τικ (απο τις ανα θυμιάσεις που περνούσαν απο μέσα). Όχι πως είχε πρόβλημα, απλά μου έσπαγε τα νεύρα. Ξαναέβαλα λοίπόν το μαμίσιο σωληνάκι και στερέωσα με στραπς το δοχειάκι πάνω στον σωλήνα και όλα οκ.
Αν θέλεις να το πάρεις το κιτάκι προχώρα. Εγώ απλά είπα ότι βγαίνει μόνο για pro-facelift επειδή γνωρίζω αυτό το πρόβλημα.
Θα ανεβάσω άυριο καλή φώτο απο το δικό μου για να καταλάβεις τι εννοώ. Αλλιώς κανονίζουμε να βρεθούμε και τα συζητάμε (και σου δείχνω) από κοντά.
|
16-08-06, 18:58
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα-Κόρινθος
|
|
Βασικά πρέπει να αλλάξω φίλτρο και έλεγα να βάλω ενα πιο ελεύθερο after-market αντι το "μαμά".
70-80 ευρω όμως μου φενονται κάπως πολλά σε σχέση με τα 18 που κάνει της TOYOTA καθώς δεν νομίζω να δω διαφορά.
Ίσος αργοτερα δω για το κιτ σε συνδασμό με κάποια αλλαγή στην εξάτμιση..
Re: Φιλτρο-εξατμιση |
|
18-08-06, 19:59
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από elpis";p="
Μιχαλη εσενα σου εβγαλε κανενα προβλημα με το afm ο ανταπτορας?και αυτο δεν κανει για ε12 f/l?
|
πρίν δώσεις ένα κάρο λευτά για αντάπτορα δές τιν πατέντα που έκανα στο post φιλτροχωάνη & ζεστός αέρας σε Ε12 .. θα πάρεις μερικές ιδέες και θα δείς οτι με σκέτη χωάνη ο ζεστός αέρας θα σου κόψει αισθητά την απόδωση του κινητήρα !
19-08-06, 18:30
|
Μέλος
|
|
|
|
Τελικα πριν παω να παρω καποιο κιτακι εκανα κατι απλο για να μην πληρωνω ανταπτορα και να μην χαλαω καθολου το φιλτροκουτι εβαλα στον εσωτερικο σωληνα που εχει το φιλτροκουτι (Κωνσταντινος πατεντα )χωρις να τον κοψω ομως ενα κολλαρο γωνια 90 μοιρων και στην αλλη ακρη του εβαλα ενα μανηταρι ΗΚS,αφαιρεσα το κατω μερος απο το φιλτροκουτι και τραβηξα σωληνα απο μπροστα για να παιρνει αερα,παει αρκετα καλα νιωθω οτι ροποιαζει πολυ πιο χαμηλα απο πριν και απο ηχο απο τις 2500 και μετα ειναι τρέλλα
|
19-08-06, 19:20
|
Μέλος
|
|
|
|
να και μια φωτο
20-08-06, 15:21
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από elpis";p="
Τελικα πριν παω να παρω καποιο κιτακι εκανα κατι απλο για να μην πληρωνω ανταπτορα και να μην χαλαω καθολου το φιλτροκουτι εβαλα στον εσωτερικο σωληνα που εχει το φιλτροκουτι (Κωνσταντινος πατεντα )χωρις να τον κοψω ομως ενα κολλαρο γωνια 90 μοιρων και στην αλλη ακρη του εβαλα ενα μανηταρι ΗΚS,αφαιρεσα το κατω μερος απο το φιλτροκουτι και τραβηξα σωληνα απο μπροστα για να παιρνει αερα,παει αρκετα καλα νιωθω οτι ροποιαζει πολυ πιο χαμηλα απο πριν και απο ηχο απο τις 2500 και μετα ειναι τρέλλα
|
Καλή ιδέα αλλά πάλι έχεις πολύ ζεστο αέρα απο την μηχανή ! θα καταλάβεις την διαφορά αν το κλήσεις με κάποιο τρόπο μέσα σε κουτί !
22-08-06, 14:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από conan22b";p="
Βασικά πρέπει να αλλάξω φίλτρο και έλεγα να βάλω ενα πιο ελεύθερο after-market αντι το "μαμά".
70-80 ευρω όμως μου φενονται κάπως πολλά σε σχέση με τα 18 που κάνει της TOYOTA καθώς δεν νομίζω να δω διαφορά.
|
Η τιμή μπορει να έχει διαφορα, αλλα πρέπει να ξέρεις οτι το Κ&Ν δεν προκειτε να το αλλάζεις καθε 7 ή 10.000 χιλιομετρα, το καθαρίζεις και το ξαναχρησιμοποιεις.... Θα δεις και μια διαφορα στην απόδωση του αυτοκινητου, αλλα αυτη δεν θα εινια σημαντικη (μην κρυβομαστε και πισω απο το δαχτυλό μας!!!)
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
22-08-06, 17:56
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από conan22b";p="
|
60 ευρώ το πήρα εγώ απο ένα μαγαζί στην Ν.ΣΜΥΡΝΗ πρήν απο 5 μήνες
23-08-06, 02:20
|
Μέλος
|
|
|
|
Αω θες το δικο μου το εχω βαλει για 5000 χλμ και το εχω καθαρησει και το πουλαω ειναι σε αριστη κατασταση αν σε ενδιαφερει στειλε μου pm
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17130709 seconds (81,13% PHP - 18,87% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:13. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|