Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Εγγύηση 6 χρόνια?
Παλιά 20-04-06, 15:31
Το avatar του χρήστη MIXANIKOS
MIXANIKOS Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Ε12
Περιοχή: ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 265
MIXANIKOS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Πολύ γενικά λοιπόν στον 8ο μήνα του corolla μου 1.4 sol και έχοντας κάνει 18.000Khm ενώ οδηγούσα με χαμηλή ταχύτητα ενεργοποιήθηκε το check Led του κινητήρα και ακαριαία ρεταρισε (δεν είχα γκάζι).Το αμάξι μπήκε στο συνεργείο της αντιπροσωπίας και εκεί άρχισαν όλα..
Με ενημερώνουν μετά από δύο μέρες ότι το αυτοκίνητο είναι έτοιμο και ότι μπορώ να πάω να το πάρω. Ζήτησα εξηγήσεις σχετικά με το πρόβλημα και η απάντηση ήταν το τίποτα, το ίσως αυτό, επειδή ,μπορεί εκείνο κτλ. Δεν γνώριζαν τίποτα και αυτό επαληθεύτηκε την ίδια κιόλας ημέρα που πήγα να το παραλάβω. Δεν πρόλαβα να κάνω κυριολεκτικά 100 μέτρα έξω από την αντιπροσωπία και το check led ξανά ενεργοποιήθηκε. Αυτό γινόταν για δύο ολόκληρους μαρτυρικούς μήνες .Κάθε δύο με τρις ημέρες το ίδιο έργο. Τηλέφωνο είναι έτοιμο κτλ Τρομερή ταλαιπωρία ,άδειες από την δουλεία και τρέξιμο για να παω να παραλάβω το αμάξι στην ίδια κατάσταση. Έβγαινα από το συνεργείο και στα 100 μέτρα λαμπάκι ξανά.. Ήμουν έτοιμος να αρπάξω όποιον βρω μπροστά μου και να τον κάνω τόπι μηχανικό ή ηλεκτρολόγο. Το αμάξι μου είχε γίνει πειραματικό κάτι σαν demo για τα δικά τους άστοχα πειράματα. Άλλαξαν σχεδόν τα πάντα , από τα μπεκ μέχρι και μπαταρία.. Έβαζαν το tester-εγκέφαλο και no found error code.
Ήταν απίστευτο για εκείνους να είναι κάποιο κοινό πρόβλημα .Σαν να μου λέγανε στην πράξη και στα λόγια ότι δεν ξέρούν την δουλεία τους .Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσω έτσι .Έψαχνα να ενημερωθώ λεπτομερέστερα και αναλυτικότερα για τον κινητήρα μου με κάθε τρόπο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μηχανικές γνώσεις πείρα μέσα σε δυο μήνες από προσωπική μου έρευνα. Ωστόσο μια πολύ όμορφη αναφορά φτάνει και στα χέρια του after sale manager της Toyota Hellas με επισύναψη πλήρη φακέλου συντήρησης του αυτοκινήτου μου και αυτό επειδή την πρώτη αλλαγή λαδιών την έκανα στα 4.000Khm (συνθετικά πάντα λάδια )και μετά κάθε 7.000Khm αντί τον 15.000Khm που ορίζει ο κατασκευαστής.
Έτσι λοιπόν ένα πρωί μετά από λίγες μέρες με καλούν από την Toyota Hellas και μου ζητούν μία συνάντηση.....μέσα σε λίγες ώρες ήμουν εκεί ,ξανά άδεια από το boss για να φύγω μην πολυλογώ φτάνω στα γραφεία της Toyota Hellas….φίσκα στην ξύλινη πολυτέλεια (τα χρήματα μας δηλαδή). Βρίσκομαι στο training room εγώ ο after sale manager και η γραμματέας του .
Δεν θα σας πω το είπε το στόμα μου μέσα σε 2 ώρες θα σας πω τι μου απάντησαν. Ότι έχουν απευθυνθεί στην Toyota Ιαπωνίας ως κατασκευάστρια εταιρία γιατί πολύ απλά δεν ξέρουν τι πρόβλημα είναι αυτό.Εεκεί τα είδα όλα !Εκεί με άφησαν με ανοικτό το στόμα !
Για να μην μακρηγορώ το πρόβλημα λύθηκε ακριβώς στις 64 ημέρες αλλάζοντας και όλο το σύστημα παροχής καυσίμου από το ντεπόζιτο μέχρι και την μηχανή. Εννοείτε ότι η λύση ήρθε εντελώς τυχαία μιας και κάτω από το καπό δεν είχε μείνει τίποτα σχεδόν στην θέση του .Ωστόσο ακόμα περιμένω από την Toyota Hellas χειρόγραφη εγγύηση που να μου δηλώνει ότι το αμάξι παρέχει την πλήρη ασφάλεια και άρτια οδική συμπεριφορά Εεκ παραδρομής ξέχασα να σας πω ότι μετά από κάποιες αλλαγές που έκαναν το πρόβλημα μετατοπίστηκε. Δηλαδή δεν άναβε το λαμπάκι κινητήρα στα πρώτα 100 μέτρα, αλλά σε αριστερή στροφή με 3η σχέση κοντά στις 6.000 rpm ακολουθούσε ρετάρισμα (έκοβε το γκάζι, σαν απότομο φρενάρισμα )και άναβε το λαμπάκι του κινητήρα. Αυτή η δοκιμή γινόταν στις στροφές της χασίας μιας και για πρακτικούς λόγους η δοκιμή δεν γινόταν μέσα στην πόλη και την κίνηση. Καταλαβαίνετε φαντάζομαι το μέγεθος της απογοήτευσης μου .Εννοείτε ότι το ίδιο γινόταν και παρουσία αρχιμηχανικών μέσα στο αμάξι και συνδεδεμένου του tester εγκεφάλου
1. Η ψυχική ταλαιπωρία ήταν το ένα από τα πολλά που υπέστη
2. Ογκώδες λογαριασμοί κινητού με τα ατελείωτα τηλέφωνα προς την αντιπροσωπεία για την καθημερινή ενημέρωση μου
3. Απολύθηκα από την δουλεία μου γιατί τα περισσότερα 8ωρα τα έκανα μέσα στην αντιπροσωπία παρά στην δουλεία μου
4. Πλήρωνα στην τράπεζα corolla και είχα Yaris και ήθελαν να πω και ευχαριστώ που υπάρχει αυτοκίνητο αντικατάστασης
Από κανέναν δεν αποζημιώθηκα για όλα αυτά ίσα ίσα που έβαλα πολλές φορές το χέρι στην τσέπη για λανθάνουσες διαγνώσεις τους.
Αυτά τα λίγα από την προσωπική μου ταλαιπωρία που με έκανε να καταλάβω καλύτερα μερικά πράγματα....

Ευχαριστώ για την υπομονή σας
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-04-06, 16:18
GEORGIOS_XYNOS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 450
GEORGIOS_XYNOS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

φιλε μου τι ναπω.... απλα ευχομαι μεσα απο την καρδιαμου να μην σου ξαναεμφανιστει κανενα προβλημα. Ειναι αληθεια παντως οτι ολοι εξω εκει οι Συνεργιακλες, προσπαθουν να ζησουν με το να πουλησουν κανα λαδακι , κανα μπουζακι, κανα φιλτρακι. Ιδιως οι Αντιπροσωπειες της ΤΟΥΟΤΑ. Εδω (Θεσσαλονικη)εδιωχνε η αντιπροσωπεια το αμαξι και το εστελνε στον ανταγωνιστη της για να μη ασχολειται με τα δυσκολα. ποσο μαλλον που τα παντα πλεον ειναι ελεγχομενα ηλεκτρονικα... πιστεψε με , δεν πιστευω οτι υπαρχει αμαξι που να λειτουργει νορμαλ, ολα ειναι... και τα ε12, και τα προηγουμενα, σαν το δικο μου (G6), ολα "ζωντανα ειναι". Αμα βαλεις και τι τα ταϊζεις καθημερινα....(ποιοτητα βενζινης), τιποτα τιποτα, το καπο μην το ανοιγεις καθολου, παιξτο παλαβος, οτι δεν ακους τιποτα, διοτι η ψυχικη σου ηρεμια ειναι το παν.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-04-06, 18:00
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Τί να πείς για αυτήν την περίπτωση. Σε ποιά αντιπροσωπία είχες τέτοια προβλήματα. Πάντως ευτυχώς που λύθηκε το πρόβλημά σου έστω και καθυστερημένα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-04-06, 19:19
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σε 111 ηταν 5μιση ετων το σασμαν εκανε ενα απαλο συριγμα οταν ανοιγες λιγο την 2η ταχ. <οπωσ κανει η χοανη λιγο πριν τον κοφτη σε πολυ μικρο βαθμο>αλλαχτηκε ολο το σασμαν χωρισ καμια σκεψη.εκομη το συγκεκριμενο ελειπε μια βαση τησ εξατμισης.διαπιστοθηκε σε απλο σερωιψε μετα απο 3+ ετη...αλλαχτηκε ολο το συστημα απο χταποδι κ πισω κ ο λογος ηταν επιδη τοσο καιρο δεν το χαν προσεξει<ουτε καν ο ιδιοκτητης το ξερε δεν ειχε κανενα προβλημα> οποτε αφηστε την vw με την καρετα καρετα που την ψαχνεις στο ιονιο πελαγος γιατι να βαγισες λογο εγγυησης....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-04-06, 20:51
Το avatar του χρήστη El Corollinio
El Corollinio Offline:
Μέλος

Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 263
El Corollinio είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φιλε παλι καλα που τελειωσε το μαρτυριο σου,χωρις ομως να θελω να υπαινηχτω κατι,επειδη και εγω τεχνικος ειμαι (ηλεκτρονικος,οχι στην TOYOTA) βλεπω το εξης,οσο πιο "ηλεκτρονικο" και αυτοματοποιημενο ειναι κατι,τοοοσο αυξανεται το ενδεχομενο της εφιαλτικης "κουλης" βλαβης...συνηθως ειναι περα καθε λογικης εξηγησης και λειτουργιας και μετα σπας το κεφαλι σου να καταλαβεις "γιατι το εκανε αυτο??"...και συνηθως το βρισκεις τυχαια...

WWW.ATHENSFLAMES.COM
Athens speedball team
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-04-06, 00:29
Το avatar του χρήστη christos_m
christos_m Offline:
Μέλος

Μοντέλο: EE111 lt+
Περιοχή: Περιστέρι, Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 251
christos_m είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Να σας πω και εγώ την ιστορία μου...

Αλλαγή μπροστινών αμορτισέρ στα 2.5 χρόνια, αλλαγή ολόκληρου του πάνω μέρος του ταμπλό στα 3 χρόνια και τέλος αλλαγή δυναμό στα 5.5 χρόνια χωρίς καμία ερώτηση.

Ετσι φτάσαμε στα 8 χρόνια της ζωής του και ήρθε η ώρα να περάσουμε ΚΤΕΟ. Πέρασα όλα τα τεστ και κόπηκα από καυσαέρια . Εδώ άρχισε η (μικρή ευτυχώς) ταλαιπωρία μου.
To αμάξι είχε υπερβολικούς ρύπους. Μιλάμε για τρελά νούμερα, το διοξίδιο 200 με μέγιστη 15 και οι υδρογονάθρακες 600-700 με μέγιστο το 60. Οι μηχανικοί τα είδαν πραγματικά όλα.
Ενα ζήτημα που με ενόχλησε πραγματικά ήταν ότι όταν συνδεσαν το διαγνωστικό μηχάνημα στην ειδική πρίζα διαπίστωσαν ότι αυτό δεν είχε στη μνήμη του το τύπο του κινητήρα μου. Απίστευτα πράγματα... cussing

Κοντεψαν να αλλάξουν τους μισούς αισθητήρες του κινητήρα. Τα καυσαέρια όμως εκεί, στον ουρανό...
Τους έκανα και πλάκα, τους έλεγα «εγώ δεν έχω corolla έχω το "enterprize"»...

Τέλος πάντον η λύση ήταν αυτό το «μαγικό» σπρέϊ για την πολλαπλή εισαγωγής και μετά από 3-4 καλές γκαζιές πέταξε έξω όλη τη μπίχλα, ρυθμίστηκε εκ νέου το ρελαντί και ως δια μαγείας τα καυσαέρια ήταν τέλεια. Να σημειώσω ότι τον συγκεκριμένο καθαρισμό δεν τον είχα κάνει ποτέ...

Ευχαριστώ...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-04-06, 22:39
Το avatar του χρήστη nasos
nasos Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: KE-30
Περιοχή: ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Δύναμη Σεβασμού: 296
nasos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

ακουστε και το δικο μου στορυ"κοντα 73000κμ και σε ενα μηνα 6 χρονια .καιω τον αυτοματο του δυναμο.παω στιν τουοτα συγκρου με τι σιγουρια τισ εγγυισησ στο τσακ για ενα μινα προλαβαινα.κοιτανε το βιβλιαρακι και μου λενε δεν σασ καλυπτει!γιατιιιιιιιιιιιι?γιατι ταμαξι ειναι 6 χρονων και εχετε 4 σερβισ(των 75000 δεν τοχω κανει ακομα)μα ολα εχουν γινει με βασει τα κμ που λεει το βιβλιο!οχι λεει στα τοσα κμ ι ενα χρονο,οποιο ερθει πρωτο.ειναι 6 χρονων επρεπε να εχει 6 σερβισ!μα καλα λεο αφου ειχα κανει σερβισ θα ξανακανε σε 2 μηνε σγιατι περναγε χρονοσ!!!!!ναι μου λενε.εκει τρελαθηκα το θεωρησα μεγαλη απατη και κοροιδια!
διλ σου λενε εμεισ καθε χρονο θα σου περνουμε τα λ7 σου ψστε αν χρειαστεισ κατι να σε καλυψει η εγγυηση!!!!!!!!το θεωρησα πσιλα γραμματα για να μπορουν να τιν σκαπουλαρουν.εγινε ενασ πσιλοχαμοσ και τελικα μετα απο πολλα τιλεφονα μουπαν οτι χαριστικα και οσ ενδειξη καλησ θελησησ απο την τουοτα για το τελοσ τησ εγγυησησ θα το καλυψουν!βεβαια δεν μου αρεσε αυτο το χαριστικα γιατι εγω πηγαινα βασει των χιλιομετρων που λεει το βιβλιαρακι και πιστευα οτι ημουν καλυμενοσ και να σε αδειαζουν ετσι!εγω ενιωσα προδωμενοσ εκεινη τη στιγμη απο την τουοτα!
τεσπα μουτοφτιακσαν τοπηρα και αντε γεια.τοθλαχιστον δεν φευγω με απογοητευση!τωρα πσαχνω καλο μαστορα σε συνεργειο για σερβισ και ποτι χρειαστει!οποιοσ εχει να προτεινει καλοδεχουμενοσ!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-04-06, 14:48
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Δύναμη Σεβασμού: 329
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nasos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
[...]εκει τρελαθηκα το θεωρησα μεγαλη απατη και κοροιδια!
διλ σου λενε εμεισ καθε χρονο θα σου περνουμε τα λ7
σου ψστε αν χρειαστεισ κατι να σε καλυψει η εγγυηση!!!!!!!!το θεωρησα πσιλα γραμματα για να μπορουν να τιν σκαπουλαρουν
Oχι φίλε μου...Δεν είναι καθόλου απάτη και καθόλου ψιλά γραμματα το συμβαν που αναφέρεις.Σου λεει ξεκάθαρα το βιβλιαράκι.6 χρόνια ή
180,000 χλμ,όποιο απο τα δυο παρέλθει πρώτο και όπως επίσης λέει γενικό service καθε 30.000χλμ ή 1 χρόνο και ετσι αυτοί ειναι παντα καλυμένοι.Δυο ακραία παραδείγματα για να το καταλάβεις καλύτερα. Αν έχεις το αυτοκίνητο 6 χρόνια και κανεις 14.999 σε ενα χρονικό διαστημα και μετα το αυτοκίνητο το παρατήσεις και σκουριάσεουν τα παντα μεσα στον κινητήρα,το λάδι εχει χασει τις ιδιοτητες του απο την πολυκαιρία,πώς θες να έχεις εγγύηση?και ενα αλλό.Αμα κανεις μεσα σε 6 μηνες 180.000 χλμ δεν πρέπει να το κάνεις service?Eπειδη δεν πέρασε ενας χρόνος?Και μετά επειδη δεν περασανε 6 χρόνια,θα χεις παλι εγγύηση?Οχι φυσικά.Ελειξε αυτή ήταν.
Αυτο που λέω δλδ ειναι ότι και η αντιπροσωπειά απο καπου πρεπει να κόβει ειδικά μετα τα 3 χρόνια που επιβαρύνουν την ιδια την toyota hellas και φυσικά απο καπου πρέπει να βγαζουν και φράγκα.Αλλωστε είναι και αυτός ένας λόγος που σου προσφέρουν +3 χρόνια...για να πηγαίνουμε και να τα ακουμπάμε.
Αν φτάσουμε να έχουμε και μεις παράπονο απο την εγγύηση τι να που και κατι αλλοι με 2 χρόνια με το ζόρι.
Παράθεση:
εγινε ενασ πσιλοχαμοσ και τελικα μετα απο πολλα τιλεφονα μουπαν οτι χαριστικα και οσ ενδειξη καλησ θελησησ απο την τουοτα για το τελοσ τησ εγγυησησ θα το καλυψουν!
Πίστεψε με είσαι τυχερός.Είναι όντως ενδειξη καλής θέλησης...Ειναι πρόσφατο και το δικό μου με τον καταλύτη που καλυπτεται απο 3 χρόνια ή 100.000χλμ.Οταν το πήγα πρώτη φορά δεν είχα παραπάνω χλμ αλλά είχαν περάσει τα 3 χρόνια..Οπότε παλί καλά να λές!

Φιλικά Δημήτρης.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-04-06, 21:06
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Σωστός ο jims. Από τέτοιου είδους παρεξηγήσεις χαλάει το όνομα της εταιρίας. Το πόσο καλή εξυπηρέτηση έχουν φάνηκε από το γεγονός που στο επισκευάσανε και ας ήταν ελλειπής η συντήρηση. Τυχερός είσαι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-04-06, 23:20
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
ακουστε και το δικο μου στορυ"κοντα 73000κμ και σε ενα μηνα 6 χρονια .καιω τον αυτοματο του δυναμο.παω στιν τουοτα συγκρου με τι σιγουρια τισ εγγυισησ στο τσακ για ενα μινα προλαβαινα.κοιτανε το βιβλιαρακι και μου λενε δεν σασ καλυπτει!γιατιιιιιιιιιιιι?γιατι ταμαξι ειναι 6 χρονων και εχετε 4 σερβισ(των 75000 δεν τοχω κανει ακομα)μα ολα εχουν γινει με βασει τα κμ που λεει το βιβλιο!οχι λεει στα τοσα κμ ι ενα χρονο,οποιο ερθει πρωτο.
Εγω πάλι φίλε μου από τους συγκεκριμένους δηλαδή ipolis Συγγρού, δεν έχω κανένα πρόβλημα και ακολούθω την δική σου τακτική, δηλαδή πάω με χιλιόμετρα και όχι με χρόνια, και όταν τους ρώτησα εαν πειράζει που έχει περάσει ο χρόνος μου είπαν ότι δεν τρέχει τίποτα.
Και μάλιστα σε ότι έχω χρειαστεί να αλλάξω σε εγγυήση παλί δεν μου είπαν τίποτα για σφαγίδες, βέβαια μαλλόν παίζει ρόλο ότι το πάω και ενδιάμεσα κάθε 7500 για λάδια- φίλτρο και βαράνε κατι μικρά σφραγιδάκια σαν ενδιάμεσο service και καλά.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
μπαταρία και εγγύηση... mikess TOYOTA AURIS 3 23-01-12 13:38
Είχατε ποτέ θέμα με την εγγύηση και σε τί? gaspas ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 7 17-07-10 00:04
Εξαετής Εγγύηση ή Κοροϊδία CTS03 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 47 14-08-09 22:58
εγγύηση 6 ετών τουοτα. τι ακριβώς σημαίνει ? ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 6 29-01-07 20:54
3 χρόνια Εγγύηση Τί Να Προλόβω? niknik SUPPORT 2 21-06-05 11:16

Page generated in 0,17608905 seconds (83,27% PHP - 16,73% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:26.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com