Παράθεση:
μαλλόν παίζει ρόλο ότι το πάω και ενδιάμεσα κάθε 7500 για λάδια- φίλτρο και βαράνε κατι μικρά σφραγιδάκια σαν ενδιάμεσο service και καλά.
|
αυτο το εκανα και εγω φιλε hatzidi2 αλλα δεν εχει σημασια.προσεξε το αυτο με τα χιλιομετρα γιατι εμενα στην ουσια μου ειπαν οτι τοσα χρονια δεν ημουν καλυμενοσ απο εγγυηση οποτε για ξαναρωτα τουσ για να μην χρειαστει να στο πουν οταν και αμα τουσ χρειαστεισ(εγγυηση).
μπορει να ειμαι τυχαιροσ παιδια αλλα δεν μου αρεσε το γεγονοσ οτι τουσ εκανα τα σερβισ ακριβωσ στα χιλ που λεει το βιβλιαρακι και ημουν ησυχοσ και τελικα να μου κανουν χαρη!για την εγγυηση τα
6 χρονια η 180000χιλ το γνωριζα γιατι το λεει ξεκαθαρα το βιβλιαρακι αλλα για τα σερβισ δεν ειναι τοσο ξεκαθαρο!τεσπα.η ουσια ειναι οτι
6 χρονια δεν ζητησε το παραμικρο το αμαξι την εγγυηση πρωτη φορα τη χρειαστηκα τωρα και φευγω ικανοποιημενοσ απο την τουοτα.πιστευω ειναι σημαντικο αυτο.(και για εμενα και για αλλουσ ιποψηφιουσ αγοραστεσ τουοτα)
ξαναρωτω γνωριζει κανενασ κανενα καλο συνεργειο- μαστορα σε νεασμυρνη,φαληρο,νεοκοσμο και γυρω?