Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
30-05-12, 23:35
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
koni sport με koni ελατήρια ειχα εγώ στην 101 είναι παρα πολυ σκληρή ανάρτηση σου φεύγουν τα σφραγίσματα με eibach γίνετε λίγο ποιο οδηγισμο στην πόλη
|
30-05-12, 23:38
|
|
Μέλος
|
|
|
|
εχει ακουστει οτι τα agx δν σουλευουν με 3,5 ποντους αληθευει?
30-05-12, 23:41
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
ναι μικραίνει πολυ γρήγορα η διάρκεια ζωής της με χαμήλωμα άσε που η ανάρτηση αυτη ειναι σκετη κοροϊδία με το θέμα ρύθμιση σκληρότητας
|
30-05-12, 23:49
|
|
Moderator
|
|
|
|
εγώ πάντως με ultra sr και hr και gt σασμαν που ειναι πιο αργό απο το 6αρι εγραψα 1 λεπτό ξερο μεσα στις αφιδνες...πιστεύω η corollitsa βολεύεται απίστευτα με αυτόν τον συνδυασμό και δεν είναι καθόλου απόλυτη ενώ συγχωρεί και λάθη
31-05-12, 00:12
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
ναι μικραίνει πολυ γρήγορα η διάρκεια ζωής της με χαμήλωμα άσε που η ανάρτηση αυτη ειναι σκετη κοροϊδία με το θέμα ρύθμιση σκληρότητας
|
Τι εννοείς με το ότι είναι σκέτη κοροϊδία; Σε ρωτάω γιατί τα φοράω σε Ε12 και το θέμα της ρύθμισης της σκληρότητας το θεωρώ το βασικό τους πλεονέκτημα, πρώτον λόγω της ευκολίας με την οποία μπορείς να αλλάξεις τη ρύθμιση και δεύτερον με το ότι πραγματικά το εύρος των ρυθμίσεων είναι τέτοιο που μπορείς να το έχεις από μαλακό σε επίπεδα σχεδόν μαμά μέχρι αρκετά σκληρό και απόλυτο...
31-05-12, 02:31
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
εφόσον τα φοράς έχεις παρατηρήσει διαφορά δλδ την καταλαβαίνεις ? γιατί σε σχέση με άλλες αναρτήσεις που ρυθμίζουν και σε σκληρότητα τα agx δεν με ικανοποίησαν πουθενά ιδικά αυτό το απόλυτο το ψάχνουμε δεν το συζητώ καν για τα χρήματα που την πουλάνε.. χωριά που δεν χαμηλώνει την θεωρώ καθαρά ενα τρικ
|
31-05-12, 09:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Σχετικά με τη ρύθμιση της σκληρότητας, οι διαφορές από μαλακό σε σκληρό είναι σαφώς αισθητές. Σχετικά με το κόστος τους, ξέρω ότι στην Ελλάδα ζητάνε πολλά λεφτά, αλλά εγώ προσωπικά με την αγορά τους από Camskill να κόστισε λίγο πάνω από τα 300 ευρώ, συν 50-60 ευρώ περαστικά-ευθυγραμμίσεις και τα σχετικά, τη θεωρώ τη καλύτερη value for money ανάρτηση.
Αλλά όπως προείπα, η ευκολία στη ρύθμιση είναι το βασικότερο πλεονέκτημα για εμένα. Θέλω να πάω τάπα; Κλικ-κλικ, ρυθμίζω και πάω τάπα. Θέλω να βάλω μέσα το παιδί και να πάω βόλτα-εκδρομή χωρίς να γίνει ο πιτσιρικάς φραπέ; Κλικ-κλικ στις αναρτήσεις και τέλος... Στις υπόλοιπες για να γίνει αυτό θα πρέπει να βγουν οι αναρτήσεις από το αυτοκίνητο. Είναι θέμα κατ' εμέ αναγκών, προτιμήσεων και προτεραιοτήτων του καθενός.
31-05-12, 09:33
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mlt184
τα ultra sr ειναι πιο σκληροπυρινικα νομιζω αο τα agx στο site που ειχα διαβασει τα παρουσιαζαν σαν το αποκλειστικα σπορ αμορτισερ....
|
εγω αναφερομουν ΜΟΝΟ στα Koni sport!!! ναι τα ultra SR ειναι φυσικα ποιο πολυ απο τα AGX αλλα ΔΕΝ ειναι ρυθμιζομενα!!! τα AGX μπορεις να τα κανεις ποιο σκληρα! τα koni sport παντως ειναι ποιο σκληρα από τα KYB ανεξαρτητως μοντελου, ακομα και με τερμα μαλακες ρυθμισεις, ενας λογος που τα αποφευγα και εβαλα AGX αλλα θελω επισκευασιμα οποτε ηταν μονοδρομος για μενα....
|
31-05-12, 13:29
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Πάντως ρώτησα σήμερα για κονι και μου ειπαν 550 με 600
|
31-05-12, 13:53
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
ρε παιδια αν ηταν τοσο απλο το θεμα τις αναρτησης θα βαζαμε ολοι μια συγκεκριμενη αναρτηση κ τελος.
κατ'αρχας καθε αμαξι ειναι διαφορετικο, επισης αλλιως λειτουργει το αμορτισερ με διαφορετικα ελατηρια.
η αναρτηση αποτελειται απο τα ελατηρια,αμορτισερ,σινεμπλοκ,top mount και φυσικα παιζουν ρολο οι ζαντες-λαστιχα.
δεν μπορειτα να συγκρινεται την agx σε 2 διαφορετικα αυτοκινητα, του ανδρεα ειναι πιο καινουργιο και ειναι καλοστημενο απο την toyota, του νικηφορου το αμαξι μετά απο τοσα χρονια εχει σαπισει.αν εβαζε ενα σετακια καινουργια σινεμπλοκ κ τοπ μουντ σιγουρα θα εβλεπε αλλιως τα agx.νικηφορε για πες διαφορα που ειδες οταν αλλαξες σινεμπλοκ αντιστρεπτικων...
επισης να πω ενα παραδειγμα, το αμαξι μου οταν ειχα την d2 κοπαναγε παρα πολυ με 195/45/16, ε οταν εβαλα για καποια στιγμη 175/65/14 ειδα αλλο αμαξι, τα λαστιχα αποροφουσαν τα παντα και φυσικα το αμαξι επερνε κλισεις.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,20188904 seconds (83,37% PHP - 16,63% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:18. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|