Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-09-08, 13:46
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
λοιπόν, KONI Sport Kit....είχα ρωτήσει κάποτε για αυτό! Αποτελείται απο τέσσερα αμορτισέρ ΚΟΝΙ κιτρινα (ρυθμιζόμενα) και τέσσερα ελατήρια ΚΟΝΙ. η τιμή που είχα βρει εγώ ήταν 490 ευρώ χωρίς τοποθέτηση. αν σκεφτεί κανείς οτι τα αμορτισέρ μόνα τους κάνουν περίπου 430 με 450 ευρω τότε είναι αρκετά συμφέρουσα πρόταση. Όμως έχω την εντύπωση ότι τα ΚΟΝΙ ελατήρια δεν είναι και τόσο καλα (είναι κάπως σκληρά) άρα είναι στο γούστο του καθένα αν θα τα βάλει ή όχι...
Γενικά ο συνδιασμός ΚΟΝΙ με eibach ή ΚΟΝΙ με H&R είναι πιο πολιτισμένος...

Εσύ τι τιμές έχεις βρεί και τι έχεις ακούσει;;;

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-08, 14:01
Το avatar του χρήστη analyst78
analyst78 Offline:

Μοντέλο: Ε12 1,6 VVTI
Περιοχή: Ορεστιάδα
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 234
analyst78 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Υστερα απο περιπου 1500 km με τα koni eibach που φορεσα προσφατα θελω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Βασικα περιμενα το αμαξι να ειναι κουτσουρο τελειως αλλα δεν ειναι. Χαιρομαι να το οδηγαω. Το πισω μερος ακολουθει και γενικα ειναι ενα αλλο αμαξι. Βεβαια μετα τα 2000-3000 km θα πρεπει να τα ρυθμισω. Η τιμη που τα εβαλα ειναι 670€ απο θεσσαλονικη. Τωρα μενει η θολομπαρα και καμμια 17αρα ζαντα βεβαια μετα τον χειμωνα που ερχεται.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-08, 14:17
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Δύναμη Σεβασμού: 407
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger Εμφάνιση μηνυμάτων
λοιπόν, KONI Sport Kit....είχα ρωτήσει κάποτε για αυτό! Αποτελείται απο τέσσερα αμορτισέρ ΚΟΝΙ κιτρινα (ρυθμιζόμενα) και τέσσερα ελατήρια ΚΟΝΙ. η τιμή που είχα βρει εγώ ήταν 490 ευρώ χωρίς τοποθέτηση. αν σκεφτεί κανείς οτι τα αμορτισέρ μόνα τους κάνουν περίπου 430 με 450 ευρω τότε είναι αρκετά συμφέρουσα πρόταση. Όμως έχω την εντύπωση ότι τα ΚΟΝΙ ελατήρια δεν είναι και τόσο καλα (είναι κάπως σκληρά) άρα είναι στο γούστο του καθένα αν θα τα βάλει ή όχι...
Γενικά ο συνδιασμός ΚΟΝΙ με eibach ή ΚΟΝΙ με H&R είναι πιο πολιτισμένος...

Εσύ τι τιμές έχεις βρεί και τι έχεις ακούσει;;;
Ακομα δεν εβαλες αμορτισερ και εσυ? Λοιπον τιμη δεν ξερω ακριβως ,αλλα γυρω τα 600 με 650 μαζι με τοποθετηση το υπολογιζω. Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω καποιο τεστ γι αυτο το σετακι , και ο καθενας λεει ο μακρυ του και το κοντο του σε διαφορα φορουμ. Τελειως αρνητικο βεβαια δεν εχει πει κανεις , αλλα δεν τα εχει δοκιμασει κανεις... Γι αυτο ελεγα εαν ξερει κανεις.
Αυτο που σκεφτομουνα , ειναι οτι απο την στιγμη που τα βγαινει σετ απο την ιδια την Κονι , τα ελατηρια θα ειναι σχεδιασμενα γι αυτη την αναρτηση , οποτε θα λειτουργουν σωστα......

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από analyst78 Εμφάνιση μηνυμάτων
Υστερα απο περιπου 1500 km με τα koni eibach που φορεσα προσφατα θελω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Βασικα περιμενα το αμαξι να ειναι κουτσουρο τελειως αλλα δεν ειναι. Χαιρομαι να το οδηγαω. Το πισω μερος ακολουθει και γενικα ειναι ενα αλλο αμαξι. Βεβαια μετα τα 2000-3000 km θα πρεπει να τα ρυθμισω. Η τιμη που τα εβαλα ειναι 670€ απο θεσσαλονικη. Τωρα μενει η θολομπαρα και καμμια 17αρα ζαντα βεβαια μετα τον χειμωνα που ερχεται.
Να σε ρωτησω , τωρα το εχεις στην 1η σκαλα εμπρος και πισω? Μετα τι σκεφταισε να βαλεις? Π.Χ 2 εμπρος και 1 πισω?

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-08, 14:32
ranger Offline:
Administrator

ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Υστερα απο περιπου 1500 km με τα koni eibach που φορεσα προσφατα θελω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Βεβαια μετα τα 2000-3000 km θα πρεπει να τα ρυθμισω.
Αφού μιλάς για ρύθμιση θεωρώ δεδομένο οτι έχεις βάλει τα κίτρινα ΚΟΝΙ

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτο που σκεφτομουνα , ειναι οτι απο την στιγμη που τα βγαινει σετ απο την ιδια την Κονι , τα ελατηρια θα ειναι σχεδιασμενα γι αυτη την αναρτηση , οποτε θα λειτουργουν σωστα......
Λογικά το σκέφτεσαι. Εγώ εχω ακούσει οτι σαν εταιρία η ΚΟΝΙ συνεργάζεται με την eibach (και γιαυτό τα προϊόντα τους δουλεύουν καλα μαζι). Οπότε μπορεί τα ελατήρια ΚΟΝΙ να τα φτιάχνει η eibach και απλά να βάζει την επωνυμία της ΚΟΝΙ. ή να κατασκευάζονται με συνεργασια...
Παράθεση:
Να σε ρωτησω , τωρα το εχεις στην 1η σκαλα εμπρος και πισω? Μετα τι σκεφταισε να βαλεις? Π.Χ 2 εμπρος και 1 πισω?
Τα ΚΟΝΙ δεν έχουν σκάλες ρύθμισης. έχουν ενα περιστροφικό χερουλάκι που γυρνάει μιάμιση στροφή απο το τέρμα μαλακό στο τέρμα σκληρό. ένας φιλος που τα φοράει τα έχει στη μιση στροφη και μποστα και πισω (δλδ περίπου στο 1/3) και είναι πολυ ευχαριστημένος!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-08, 14:45
Το avatar του χρήστη analyst78
analyst78 Offline:

Μοντέλο: Ε12 1,6 VVTI
Περιοχή: Ορεστιάδα
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 234
analyst78 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αρχικα τα ρυθμισαν στο μαγαζι που τα εβαλα και μου ειπαν μετα τα 2000-3000 km να κανω μιση στροφη μονο τα μπροστα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-08, 15:06
electro Offline:

Παράθεση:
Αφού μιλάς για ρύθμιση θεωρώ δεδομένο οτι έχεις βάλει τα κίτρινα ΚΟΝΙ

Λογικά το σκέφτεσαι. Εγώ εχω ακούσει οτι σαν εταιρία η ΚΟΝΙ συνεργάζεται με την eibach (και γιαυτό τα προϊόντα τους δουλεύουν καλα μαζι). Οπότε μπορεί τα ελατήρια ΚΟΝΙ να τα φτιάχνει η eibach και απλά να βάζει την επωνυμία της ΚΟΝΙ. ή να κατασκευάζονται με συνεργασια...

Δηλαδη δεν εχεις καταληξει εσυ καπου ακομα?

Παράθεση:
Αρχικα τα ρυθμισαν στο μαγαζι που τα εβαλα και μου ειπαν μετα τα 2000-3000 km να κανω μιση στροφη μονο τα μπροστα.
Α ωραια , αρα μονο τα μπορστα , οπως μου ειχαν πει. Βεβαια αυτο εξαρταται απο τον καθενα. Αλλα αν θες να εχεις μαι χρυση τομη , βαζεις λιγο στο ποιο σκληρο , τα μπορστα.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-08, 15:20
ranger Offline:
Administrator

Παράθεση:
Δηλαδη δεν εχεις καταληξει εσυ καπου ακομα?
έγω σχεδόν καταλύξει στα κιτρινα ΚΟΝΙ με ελατήρια H&R...
διάλεξα τα H&R για τους εξής λόγους:
1. σε σχέση με τα eibach ή τα ελατηρια της ΚΟΝΙ (που υπάρχουν στο sport kit), έχω ακούσει ότι είναι λιγάκι πιο "γλυκα", άρα μικροτερη πιθανότητα να κοπανάει...
2. τα βρήκα μεταχειρισμένα με λίγα χιλιόμετρα και τα έχω ήδη αγοράσει!

πάντος δεν έχω προβεί ακόμα στη μετατροπή γιατι φοβάμαι μην μου πέσει πολύ σκληρο και ξενερώσω. Αλλά μετα το ποστ του analyst78 οτι δεν κοπανάει μάλλον θα την πάρω την αποφαση για τη μετατροπη. ισως το αφήσω να περασω ΚΤΕΟ ετσι τον Οκτώβρη και μετά χαμηλώνουμε!!!!
εσύ που βλέπεις να καταλήγεις;;;;

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-08, 15:28
electro Offline:

Παράθεση:
έγω σχεδόν καταλύξει στα κιτρινα ΚΟΝΙ με ελατήρια H&R...
διάλεξα τα H&R για τους εξής λόγους:
1. σε σχέση με τα eibach ή τα ελατηρια της ΚΟΝΙ (που υπάρχουν στο sport kit), έχω ακούσει ότι είναι λιγάκι πιο "γλυκα", άρα μικροτερη πιθανότητα να κοπανάει...
2. τα βρήκα μεταχειρισμένα με λίγα χιλιόμετρα και τα έχω ήδη αγοράσει!

πάντος δεν έχω προβεί ακόμα στη μετατροπή γιατι φοβάμαι μην μου πέσει πολύ σκληρο και ξενερώσω. Αλλά μετα το ποστ του analyst78 οτι δεν κοπανάει μάλλον θα την πάρω την αποφαση για τη μετατροπη. ισως το αφήσω να περασω ΚΤΕΟ ετσι τον Οκτώβρη και μετά χαμηλώνουμε!!!!
εσύ που βλέπεις να καταλήγεις;;;;
Ελεγα να βαλω τις coilover ΤΕΙΝ , αλλα το ξανασκεφτηκα και ειπα να μην χαλασω τα λεφτα μου εκει. Αρα κατεληξα στα κονι τα κιτρινα. Ελατηρια χαμηλωματος εχω , αλλα επειδη εχουν καποια χλμ επανω , ελεγα αμα ειναι μικρη η διαφορα στο σετακι , να εβαζα αυτα να εχω το κεφαλι μου ησυχο και να πουλησω τα δικα μου σε καποιον ενδιαφερομενο.
Δυστηχως ομως πρεπει να παω να τα βαλω αμεσα γιατι δεν παει αλλο με αυτα τα αμορτισερ. Εχουν πεθανει τελειως , κοπανανε τρελα και εχουν αρχισει να γινονται επικυνδυνα ακομα και σε λιγα χλμ....
Μαλλον θα παω απο εβδομαδα να τα κανονισω....

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-09-08, 19:22
Το avatar του χρήστη Edessaios
Edessaios Offline:
Moderator

Μοντέλο: COROLLA ZZE12? 1.8/ KE36
Περιοχή: Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 589
Edessaios έχει φοβερή αύρα Edessaios έχει φοβερή αύρα
Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση......Μεταχειρισμένη.......

http://cgi.ebay.de/KW-Gewindefahrwer...QQcmdZViewItem

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-09-08, 02:29
Το avatar του χρήστη gio911
gio911 Offline:

Περιοχή: Ρέθυμνο
Δύναμη Σεβασμού: 232
gio911 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λοιπόν έχουμε και λεμέ η ανάρτηση τοποθετήθηκε την περασμένη Δευτέρα οι εντυπώσεις:
1)το αυτοκίνητο πλέον δεν δείχνει suv
2)στριβεί όπως πρέπει με απόλυτη ακρίβεια και κάνει ελιγμούς ακόμα και όταν είσαι μέσα στην στροφή κάτι που δεν έκανε πριν
3)στις μικρές ανωμαλίες του δρόμου έχει τελεία απόσβεση
4)είναι λίγο καγκουρό από άποψη ταλαντώσεων πιστεύω όταν η σκληρότητα ρυθμιστεί θα φτιάξει??? Τώρα είναι στην θέση 12 προς το μαλακό
5)το χαμήλωσα όσο έλεγε μέσα στις οδηγίες αλλά έχω διαφορά ύψους 1.5 πόντο πιο χαμηλά μπροστά και 0.5 πόντο πιο χαμηλά πίσω από όσο θα έπρεπε να είναι με βάση πάντα αυτά που λένε οι οδηγίες
Σε γενικές γραμμές μου αρέσει η ανάρτηση και είναι όπως την περίμενα και σύντομα θα με στείλει στον λαστιχά
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,19472694 seconds (83,62% PHP - 16,38% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:27.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com