Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
14-06-09, 19:28
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
οχι με οπισθεν δεν το ειδα στο συνεργειο μου το ειπαν αλλα και οταν βγαζω ταχυτητα παλη το κανει οταν ειναι στην πορεια δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι σασμαν η διαφορικο
|
14-06-09, 19:37
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Φιλε μου δεν θελω να σε ανυσηχησω, αλλα αυτα που μας γραφεις εδω μου θυμιζουν την δικη μου περιπετεια που ειχα πριν περιπου εναμιση χρονο με το δικο μου Corolla. Ειχε παθει ζημια το διαφορικο και αναγκαστικα αλλαξα το σασμαν γιατι η επισκευη ουτε συμφερει ουτε μου εγγυαται κανεις την επιτυχια της επισκευης. Θα λεγα να αποφευγεις τις μεγαλες ταχυτητες γιατι αυτο οσο ζεσταινεται τοσο πιο πιθανο ειναι να κανει "κραου" και να σε αφησει, οπως ακριβως μου χανε πει σε επισημη αντιπροσωπεια που πρωτοδιαγνωστηκε το προβλημα.
|
14-06-09, 21:10
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ
|
|
ποσο σου βγηκε ολο θεμα αλλαξες και δισκο με τιν ευκαιρια.δλ.παιζει να μεινω στο δρομο καμια μερα
|
15-06-09, 03:38
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μου πηγε σασμαν, δισκος πλατω και ρουλεμαν συμπλεκτη 800+. Αλλαξα πρωτα δισκο πλατω και ρουλεμαν γιατι στο μεταξυ ψιλοπατιναρε, και υπεθεσα οτι μπορει να φταιει το ρουλεμαν συμπλεκτη για το κρακ-κρακ. Με εκπληξη ομως διαπιστωσα οτι ο δισκος αντεχε κι αλλο και το ρουλεμαν επισης. Καλο ειναι να μην το αφησεις το θεμα, οσο πιο συντομα το λυσεις τοσο το καλυτερο.
|
15-06-09, 10:35
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ
|
|
thanks για ολα japania....
|
19-06-09, 14:20
|
banned
|
|
|
|
παιδια θεωρω λαθος π.χ. για συγχρονιζε στο σασμαν ...κτλ να αλλαζετε ολο το σασμαν...ολα επισκευαζονται.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,13461494 seconds (78,64% PHP - 21,36% MySQL) with 33 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:38. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|