Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Re: Επισκευή Τριγμών στο Ε12, 2002!!!!!!!!!!!! |
|
17-03-06, 13:12
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Επισκευή Τριγμών στο Ε12, 2002!!!!!!!!!!!!
τριζει..
yell
Αμαν πια!
Ενας νεος τριγμος ηρθε να μου σπασει τα νευρα..
οταν περνει κλιση το αμαξωμα σε μηδαμινες ταχυτητες ακουγεται ενα τριξιμο πισω δεξια καπου κοντα στο πισω ηχειο(δεν εχει αλλαχθει,δεν εχει πειραχθει)..καμια ιδεα?
Εχω την εντυπωση οτι βγαινει πολυ δυσκολα η πισω ταπετσαρια στα 3θυρα..
|
18-03-06, 18:38
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Μήπως όταν ανεβαίνεις ράμπα για να μπεις σε γκαράζ για παράδειγμα? Μπορεί να είναι από τις στεβλώσεις του πλαισίου!! Κλασσικό φαινόμενο, ανάλογα την ακαμψία είναι και ο αριθμός των "τριγμών" αυτών!
|
18-03-06, 20:16
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Σήμερα έβαλα στο ταμπλό και στα πλαστικά στις πόρτες σπρέι σιλικόνης. Πήγα στο βενζινάδικο για να αγοράσω της Wurth αλλά του είχε τελειώσει και πήρα Sonax. Ακόμα δεν το πήγα βόλτα για να δω και να "ακούσω" τα αποτελέσματα. Πάντως ρε παιδιά, το σημείο που προέρχονται οι περισσότεροι τριγμοί είναι το σημείο του RCD. Οι επαφές πλαστικού με πλαστικού σε εκείνο το σημείο σου σπάνε τα νεύρα!!! Αύριο θα σας πω εντυπώσεις...
18-03-06, 21:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Περιμένουμε εντυπώσεις!!! Πάντως προσοχή στο είδος σιλικόνης, διότι μπορεί να ξεράνει τα λάστιχα!! Επίσης, δουλειά κάνει το σπρέυ τεφλόν!!
|
|
|
20-03-06, 10:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Λοιπόν, τελικά το σπρέι σιλικόνης κάνει δουλειά. Το μεγαλύτερο μέρος των τριγμών του ταμπλό εξαφανίστηκαν!!! Εκτός από το σημείο το RCD, στα άλλα μέρη που έβαλα είχα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Πραγματικά δεν το περίμενα...
Στα μείον να πω ότι το σπρέι (ίσων να ήταν το συγκεκριμένο) ήταν αρκετά ρευστό με αποτέλεσμα να θέλει ιδιαίτερη προσοχή στην τοποθέτηση γιατί κυλούσε στο ταμπλό και πετάγονταν σταγόνες, δημιουργώντας μακιές. Με λίγο καθάρισμα φεύγουν βέβαια. Έβαλα πολύ λίγη ποσότητα γιατί φοβόμουν μήπως βάζοντας στους αρμούς του ταμπλό περάσει στο εσωτερικό εκεί που βρίσκονται τα ηλεκτρονικά του RCD και του πίνακα οργάνων και κάνει ζημιά. Δεν ξέρω εάν δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.
Αντώνη, για πες λίγο για το σπρέι τεφλόν. Τι είναι, που το βρίσκουμε, εάν είναι καλύτερο από την σιλικόνη κ.λ.π.
20-03-06, 12:30
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Δεν νομίζω ότι προκαλεί πρόβλημα μιας και με αυτό ότι ψεκάσεις μετά αδιαβροχοποιείται. Αυτό το κάνουν σε μία αντιπροσωπία. Τους χρεώνουν ένα μπουκάλι, ψεκάζουν όλο τον κινητήρα, τους μένουν τα 3/4 του μπουκαλιού και τα καβατζόνουν οι μηχανικοί. Το ίδιο βάζουν και στις τσιμούχες στις πόρτες. Πρόσεχε μόνο, μην γυαλίσεις πλαστικά που τα βλέπει ο ήλιο με σπρέι σιλικόνης. Γενικά τα ταμπλό δεν χρειάζονται τίποτα απολύτως.
|
|
|
21-03-06, 13:57
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παιδιά τι θα γίνει με το RCD; Αυτά τα clips που βάζει η TOYOTA κάνουν δουλειά; Οσο και να έχω προσπαθήσει, όσο σπόγγο και σπρεϊ να έχω βάλει, δεν μπορώ να το κάνω να μήν τρίζει...
|
|
|
21-03-06, 14:02
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikospetr";p="
Παιδιά τι θα γίνει με το RCD; Αυτά τα clips που βάζει η TOYOTA κάνουν δουλειά; Οσο και να έχω προσπαθήσει, όσο σπόγγο και σπρεϊ να έχω βάλει, δεν μπορώ να το κάνω να μήν τρίζει...
|
Σχετικά με τα clips, εμένα μάλλον με δουλεύουν στην Πάτρα. Λένε ότι δεν τους έχει έρθει τίποτα σχετικό. Ξέρει κάποιος περισσότερες λεπτομέρειες να τους τρίψω στην μούρη εκείνο το έγγραφο;
|
21-03-06, 15:07
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κιάτο
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikospetr";p="
|
Σχετικά με τα clips, εμένα μάλλον με δουλεύουν στην Πάτρα. Λένε ότι δεν τους έχει έρθει τίποτα σχετικό. Ξέρει κάποιος περισσότερες λεπτομέρειες να τους τρίψω στην μούρη εκείνο το έγγραφο;
|
Όπως είχα γράψει σε προηγούμενα posts, πήγα στο Γιαννίτσα και μου έφτιαξαν το κενό ανάμεσα σε radiocd και ταμπλό. Από ότι μου είπαν, είχαν λάβει σχετική οδηγία από την Toyota...
Από τις μέχρι τώρα εντυπώσεις έχω να πω τα εξής:
- Το κενό έχει -ανεπαίσθητα- μεγαλώσει σε μερικά σημεία.
- Εμφανίστηκε ένας νέος (επίμονος) τριγμός κάπου πίσω από το radiocd το προηγούμενο ΣΚ αλλά τώρα έχει εξαφανιστεί (μέχρι να ξαναεμφανιστεί μάλλον)
Επειδή μάλλον θα ξαναεπισκεφτώ τον Γιαννίτσα κάποια στιγμή γιατί μου τρίζουν τα παράθυρα, θα ρωτήσω τον μάστορα να μάθω περισσότερα σχετικά με την οδηγία που μου είχε αναφέρει...
|
21-03-06, 16:59
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dbar";p="
Επειδή μάλλον θα ξαναεπισκεφτώ τον Γιαννίτσα κάποια στιγμή γιατί μου τρίζουν τα παράθυρα, θα ρωτήσω τον μάστορα να μάθω περισσότερα σχετικά με την οδηγία που μου είχε αναφέρει...
|
Aυτό το έχουμε όλοι,όταν τα παράθυρα είναι μισοανοιχτά.Δεν πιστευώ να βγαλεις ακρη γιατι ειναι κατι κατασκευαστικό.Ισως φταίνε οι τσιμούχες ίσως τα τζάμια,που έχω την αίσθηση οτι είναι λεπτά αν κρίνω απο τον ήχο οταν πέφτει βροχή με κλίση,και νομίζεις οτι ειναι σαν να σου πετάνε πετραδάκια,όπως και απο την έντονη ταλάντωση τους!
Παντως αν σου κανουν κατι ενημέρωσε μας!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18014908 seconds (81,72% PHP - 18,28% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:18. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|