Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Re: Ενοχλητικοί θόρυβοι Rolla Sedan 2003
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Rollas
2)Τριγμός από κάπου στο κιβώτιο οπως ο φιλος liquidCTS,ο οποιος νομιζεις οτι ερχεται απο το CD .
Πηγα στον Γιαννιτσα (Κορυφαιο Συνεργειο Toyota,βλεπε Βραβεια απο Toyota Hellas,ISO 9001 κτλ....αυτο δεν σημενει οτι ολοι οι τεχνικοι εχουν ISO,γδερνουν και κανενα ταμλο που και που,λερωνουν και κανενα καθισμα...τελος παντον!!) αλαζουν ΒΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ για το
Θορυβο (1) και ματσακονουν τα 2 προστατευτικα ντιζων σασμαν με δεματικο καλωδιων για τον τριγμο(2).
Αποτελεσμα τριγμος(2), εξαφανιστηκε ,Θορυβος (1) υπαρχει ακομα.
Υπάρχουν δύο θόρυβοι. Ενας που είναι από το CD και ένας από ντίζα που λες. Τους ξέρουν και τους δύο. Αυτοόν της ντίζας μου τον είπαν αυτοί άλλωστε.
Περιμένω να μου δώσουν αυτοκίνητο αντικατάστασης για να το βάλω μέσα να μου λύσουν το θέμα με την ντίζα και το θέμα με το σασμάν.
Δύναμη Σεβασμού: 497
Τελικά η εγχειρηση πέτυχε...
Τώρα πια το ταμπλό του Billlllll είναι ένα αθόρυβο ταμπλό...
Μετά από 2 μερες δουλειάς!!!
Για το δικό μου μάλλον θα έχω νεότερα από Τετάρτη!!!!
Σήμερα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7.15 το απόγευμα ήμουν στην ΤΟΥΟΤΑ για θέματα τριγμών και εγγύησης....
Αλλάξαμε βάσεις στα μπροστά καθίσματα, τέσσερις γρύλους, δεξιά βάση μοτέρ και μηχανισμό που κουμπώνει το πίσω δεξιά κάθισμα!!!!
Δύναμη Σεβασμού: 257
DjBac,
Βλέπω ότι ασχολείσαι γερά με το θέμα!
Εύχομαι όλα να είναι καλύτερα τώρα. Επειδή έχω και εγώ κάποια προβλήματα θορύβων θα ήθελα να ρωτήσω:
Σε ποια αντιπροσωπεία τα έκανες αυτά;
Υπάρχουν σχετικές εγκύκλιοι από την Toyota Hellas;
Αλήθεια ποιος ο λόγος της αλλαγής βάσης κινητήρα; Έχεις την 1,4;
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Blade
DjBac,
Βλέπω ότι ασχολείσαι γερά με το θέμα!
Εύχομαι όλα να είναι καλύτερα τώρα. Επειδή έχω και εγώ κάποια προβλήματα θορύβων θα ήθελα να ρωτήσω:
Σε ποια αντιπροσωπεία τα έκανες αυτά;
Υπάρχουν σχετικές εγκύκλιοι από την Toyota Hellas;
Αλήθεια ποιος ο λόγος της αλλαγής βάσης κινητήρα; Έχεις την 1,4;
Ασχολούμαι γιατί με εχουν κουράσει ΠΟΛΥ..Ήταν μια περίοδος που το είχα συνηθήσει αλλά δεν άντεξα και πολύ...
Για αρκετούς τριγμούς υπάρχει η λύση....
Βάσεις άλλαξα (συνήθως όμως αλλάχουν μόνο τη μια) γιατί κάπου στις 4000στρ/λεπτό συντονίζεται κάτι!!!
Γι'αυτό νομίζω υπάρχει εξκύκλιοσ, για δίσκο-πλατώ ρουλεμάν και κάτι άλλο!!!!!!
Γενικά είναι πολλά!!!!
Στην ΤΟΥΟΤΑ Φλαμιάτος τα έκανα όλα αυτά!!!
Δύναμη Σεβασμού: 270
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac
Σήμερα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7.15 το απόγευμα ήμουν στην ΤΟΥΟΤΑ για θέματα τριγμών και εγγύησης....
Αλλάξαμε βάσεις στα μπροστά καθίσματα, τέσσερις γρύλους, δεξιά βάση μοτέρ και μηχανισμό που κουμπώνει το πίσω δεξιά κάθισμα!!!!
Έχει καταντήσει πολύ κουραστικό!!! :x :x :x :x
ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΑ ΕΓΚΥΗΣΗ Ή ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΕΣΥ & ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΟ , ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΙΖΜΑ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΚΥΡΙΩΣ
Μετά από 5 ώρες εξαντλητικού μονταρίσματος και τακτοποίησης καλωδίων το corollaki μου έχει πια πάλι το ταμπλό του και την κονσόλα του!!!
Επιτέλους και μουσική!!!
Δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω στο δρόμο αν τρίζει.. Πρώτον γιατί είναι πολύ αργά (3.45) και δευτερον ΒΡΕΕΕΕΧΕΙ!!!!
Δε θα βλέπω!!
Από δική μου βλακεία (ίσως..) δε δουλεύει καθόλου η οθόνη του trip computer!!!!
Θα το κοιτάξω αύριο!!! :P :P :P
BLADE.... Βγάζεις τασάκι, πλαίσιο λεβιέ, κονσόλα, τέσσερις βίδες κάτω από το στερεοφωνικό, το τραβάς με προσοχή μαζί με τους αεραγωγούς, βγάζεις τους ακριανούς αεραγωγούς και μαζί 2 βίδες, μία βίδα στο πάνω μέρος του κοντέρ, τραβάς το πλαίσιο του κοντέρ, μία βίδα πάνω στο κοντέρ...
Μετά βγάζεις τη φίσα του αερόσακου συνοδηγού και με ένα ΓΕΡΟ 12άρι καρυδάκι βάζεις όοοοολη :P :P :P σου τη δύναμη για να ξεβιδώσεις μια βίδα που κρατάει τον αερόσακο...
Μετά είναι κουμπωτό το πάνω μέρος του ταμπλό και απλά το σηκώνεις με προσοχή!!!
Όλα αυτά με τη σειρά τα κάνεις!!!