Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
|
|
10-10-08, 20:00
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Καλησπέρα παιδιά!
Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ.Να πω την αλήθεια τυχαία έπεσα πάνω στο θέμα των τριγμών (είδα φως κ μπήκα)!
Έχω ένα corolla e12 μοντέλο 2006.Απο τον πρώτο μήνα το κάθισμα του οδηγού άρχισε να τρίζει.Το πήγα αντιπροσωπεία μετά απο κανα εξάμηνο κ μου είπαν οτι πρέπει να βγάλουν ολο το κάθισμα να δουν.Τελικά δεν κάναν τίποτα.Στην παρούσα φάση λοιπόν , ενώ τους το είπα για πολοστή φορά μου το λαδώσανε αλλά τίποτα .Το τρίξιμο όπως φαντάζεστε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ κ ούτε πρόκειται.Anyway,για το τρίξιμο που ακούτε πίσω απο το ραδιοσιντί, μάλλον έχω μια ίδέα, απλά ψάξτε το λίγο.Ένασ τεχνικός μου είπε οτι τα corollakia έχουν ένα προβληματάκι στη βάση που κρατάει μέσα το ραδιοσιντί κ οτι δεν κρατιέται καλά.Μάλιστα (επειδή εμένα μου αλλάξανε αυτή τη βάση) μου είχε πει οτι είναι δυνατό μετά απο καιρό κ εκατομμύρια λακούβες στο δρόμο , να έπαιρνα το ραδιοσιντί αγκαλιά....Ίσως να φταίει αύτό για τους τριγμούς.
Επιπλέον κάτι τελευταίο: εκτόσ απο το τρίξιμο του καθίσματοσ τώρα τρίζει και η δεξιά πίσω κολόνα κ δε μπορώ να καταλάβω απο που προέρχεται,αν έχετε καμια ιδέα θα το εκτιμούσα αφάνταστα.τνχ
|
10-10-08, 22:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Δυστυχώς στα νεότερα μοντέλα της corolla πολλά παράπονα ακούω για τριξίματα! για το κάθισμα μάλλον στο κάνει ο σιδηρόδρομος, δλδ εκεί που τα μέταλλα πάνε μπρος πίσω, αφήνουν ένα μικρό διάκενο, αν αυτό είναι μεγαλύτερο από αυτό που πρέπει τότε τρίζει! εμένα μου είχε συμβεί σε buskets σε σιδηρόδρομους της sparco. Ίσως προσωρινή λύση είναι να μπεί γράσσο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι επισκευάσιμο, αν είναι αυτό βέβαια. Για το radio cd σίγουρα είναι θέμα της βάσης. Για την κολόνα που λες δεν έχει πλαστικό κάλυμα πάνω της? αυτό εχει κλιπς λογικά και κουμπώνει κάπου, μπορεί να σου έχει σπάσει κανένα και τρίζει. Στο starlet gt που είχα να φανταστεις επειδή τελικά ήτανε τρακαρισμένο πίσω και έτριζε αργοτερα όλο, είχα ξηλώσει ΟΛΑ τα πλαστικά! και μέσα στο πορτ μπαγκαζ και στις πίσω κολόνες και ησυχασα! Δεν σου λέω να το κανεις αυτό παραπάει.
|
|
|
|
10-10-08, 22:56
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Dimitra
Καλησπέρα παιδιά!
Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ.Να πω την αλήθεια τυχαία έπεσα πάνω στο θέμα των τριγμών (είδα φως κ μπήκα)!
Έχω ένα corolla e12 μοντέλο 2006.Απο τον πρώτο μήνα το κάθισμα του οδηγού άρχισε να τρίζει.Το πήγα αντιπροσωπεία μετά απο κανα εξάμηνο κ μου είπαν οτι πρέπει να βγάλουν ολο το κάθισμα να δουν.Τελικά δεν κάναν τίποτα.Στην παρούσα φάση λοιπόν , ενώ τους το είπα για πολοστή φορά μου το λαδώσανε αλλά τίποτα .Το τρίξιμο όπως φαντάζεστε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ κ ούτε πρόκειται.Anyway,για το τρίξιμο που ακούτε πίσω απο το ραδιοσιντί, μάλλον έχω μια ίδέα, απλά ψάξτε το λίγο.Ένασ τεχνικός μου είπε οτι τα corollakia έχουν ένα προβληματάκι στη βάση που κρατάει μέσα το ραδιοσιντί κ οτι δεν κρατιέται καλά.Μάλιστα (επειδή εμένα μου αλλάξανε αυτή τη βάση) μου είχε πει οτι είναι δυνατό μετά απο καιρό κ εκατομμύρια λακούβες στο δρόμο , να έπαιρνα το ραδιοσιντί αγκαλιά....Ίσως να φταίει αύτό για τους τριγμούς.
Επιπλέον κάτι τελευταίο: εκτόσ απο το τρίξιμο του καθίσματοσ τώρα τρίζει και η δεξιά πίσω κολόνα κ δε μπορώ να καταλάβω απο που προέρχεται,αν έχετε καμια ιδέα θα το εκτιμούσα αφάνταστα.τνχ
|
Για τη πισω δεξια κολωνα , θα σου μιας και μολις σημερα βρηκα τι ακριβως ειναι , μιας και μου το εκανε και εμενα. Να κοιταξεις την εταζιερα. Αν και την εχω μονωμενη σημερα ανακαλυψα με την βοηθεια αλλου ατομου , οτι ειναι αυτο. Εαν την σηκωσω ελαφρος σταματαει. Εαν την πιεσω προς τα κατω το κανει συνεχως!
Απο εκει και περα , για το καθισμα του οδηγου , το ειπαμε και στην προηγουμενη σελιδα. Εχεις καταλαβει απο που ακουγεται ο θορυβος? Αρχιζω να πιστευω οτι ειναι απο την στιγμη που δεν ειναι μεμονομενο το προβλημα , κατι παιζει.
Τελος για πες μας λιγο για την βαση του ραδιο cd. Η βαση στερεωνεται πανω στο συστημα με 4 χοντρες βιδες , με αποτελεσμα να εφαπτεται καλα. Η βαση με την σειρα της βιδωνεται με αλλες 4 βιδες ουσιαστηκα πανω στο αμαξι. Εσενα τι ακριβως αου αλλαξανε?
|
11-10-08, 00:30
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Για το τρίξιμο στην κονσόλα (εκτός από τα κλασσικά - σφουγγαράκι στο κάτω μέρος τους r-cd στην ένωση με την κεντρική κονσόλα) δείτε λίγο και τους κεντρικούς αεραγωγούς...τρίζουν τρομερά. Εγώ τους άλλαξα εγγύηση 3 χρόνια πριν κ δεν ξαναέτριξαν από τότε...
Στο κάθισμα του συνοδηγού τρίζει ( σε μένα τουλάχιστον) ο όριζόντιος μοχλός κάτω από το κάθισμα, με τον οποίο το μετακινούμε μπρος πίσω.
Πίσω κολώνα δυστυχώς νομίζω πως θέλει λύσιμο όλο το κάλλυμα να διαπιστώσουμε τι τρίζει....Εταζέρα, εντάξει κλασσικό, σφουγγαράκια σε όλο το μήκος που πατάει όταν είναι κατεβασμένη και σφουγγαράκια στα σημεία που κουμπώνει, ώστε το κούμπωμα να είναι πιο οριακό κ να μην κουνιέται καθόλου.
|
11-10-08, 03:50
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
καλησπέρα διαβάζω για τριγμούς και δεν το καταλαβαίνω εμενα είναι του 2005 έχω κάνει σαραντα πέντε χιλιάδες χιλιόμετρα και σχεδόν τα μισά είναι σε χωματόδρομο και σε δρόμους με παρα πολες λακκούβες μέχρι σήμερα δεν έχω ακούσει το παραμικρό
11-10-08, 04:12
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Μαλλον ακους πολυ δυνατα μουσικη..
14-10-08, 09:19
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘήνα
|
|
Τώρα που κρύωσε ο καιρός ακούω πολύ πιο πολλούς τριγμούς λόγο συστολής των πλαστικών μάλλον. Έχω σταματήσει να κάνω τα service στην toyota, παίζει να κάνουν τίποτα με το ταμπλό ή τσάμπα θα πάω; Έχω έντονους τριγμούς στο ταμπλό πάνω απο τα όργανο *νομίζω* πείτε κάτι να σωθώ ο χριστιανός! Δεν κάνει ένα τσικ τώρα και ένα τσικ μετά, κάνει σαν να συντονίζει κάτι και είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό γιατί το κάνει συνέχεια
|
20-10-08, 11:57
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 4ZZ-FE
Τώρα που κρύωσε ο καιρός ακούω πολύ πιο πολλούς τριγμούς λόγο συστολής των πλαστικών μάλλον. Έχω σταματήσει να κάνω τα service στην toyota, παίζει να κάνουν τίποτα με το ταμπλό ή τσάμπα θα πάω; Έχω έντονους τριγμούς στο ταμπλό πάνω απο τα όργανο *νομίζω* πείτε κάτι να σωθώ ο χριστιανός! Δεν κάνει ένα τσικ τώρα και ένα τσικ μετά, κάνει σαν να συντονίζει κάτι και είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό γιατί το κάνει συνέχεια
|
Που ακριβως στο κανει αυτό? Εχεις ακουμπησει καπου για να δεις αμα σταματαει?
|
20-10-08, 12:02
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Να κοιταξεις την εταζιερα. Αν και την εχω μονωμενη σημερα ανακαλυψα με την βοηθεια αλλου ατομου , οτι ειναι αυτο. Εαν την σηκωσω ελαφρος σταματαει. Εαν την πιεσω προς τα κατω το κανει συνεχος
|
Απο την εταζέρα ακούω και εγώ τρίξιμο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ακριβός. εσύ τι έκανες?
20-10-08, 12:16
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από κωνσταντίνος
Απο την εταζέρα ακούω και εγώ τρίξιμο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ακριβός. εσύ τι έκανες?
|
Λοιπον Κωνταντινε θα σου πω ακριβως , μιας και εκανα ολοκληρη διαδικασι για να ανακαλυψω τι γινοταν. Λοιπον καταρχην πρεπει να βαλεις λιγο μονωτικο στις ραγες(αρριστερα και δεξια) που ακουμπαει η εταζιερα. Μια ευθεια λεπτη γραμμη απο αρμαφλεξ ειναι αρκετο. Τελος πρεπει να βαλεις μονωτικο και στο πισω μερος , εκειπου σφυνωνει η εταζιερ(παλι αρριστερα και δεξια) , ωστε να μην κουνιεται απο τις ανωμαλιες. Κανε για αρχη αυτα και εδω ειμαστε!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17503405 seconds (80,35% PHP - 19,65% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:52. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|