Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Re: Επισκευή Τριγμών στο Ε12, 2002!!!!!!!!!!!! |
|
21-06-06, 13:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Re: Επισκευή Τριγμών στο Ε12, 2002!!!!!!!!!!!!
Μετά την μετακόμισή μου (λόγω γάμου... yell ) σε άλλη γειτονιά, το corollaki μου (Ε12 5d) μένει τις περισσότερες φορές παρκαρισμένο σε σημείο που το χτυπάει συνέχεια ο ήλιος.
Αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος, και κυρίως τις πολύ ζεστές ημέρες, είναι όταν ανοίγω την 5η πόρτα του πορτπαγκάζ και λίγο πριν τερματίσει η διαδρομή της πόρτας προς τα επάνω (από την στιγμή δηλαδή που τεντώνουν τα σχοινιά που δένουν την εταζέρα με την 5η πόρτα) να δημιουργούνται τέτοιοι τριγμοί από τα πλαστικά μέρη της πόρτας που νομίζεις ότι θα σπάσουν σε χίλια κομμάτια...
Όταν δεν έχει ήλιο, όλα καλά. Αλλά άμα το πιάσει ο ήλιος...
|
21-06-06, 14:35
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κιάτο
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra";p="
Μετά την μετακόμισή μου (λόγω γάμου... yell ) σε άλλη γειτονιά, το corollaki μου (Ε12 5d) μένει τις περισσότερες φορές παρκαρισμένο σε σημείο που το χτυπάει συνέχεια ο ήλιος.
Αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος, και κυρίως τις πολύ ζεστές ημέρες, είναι όταν ανοίγω την 5η πόρτα του πορτπαγκάζ και λίγο πριν τερματίσει η διαδρομή της πόρτας προς τα επάνω (από την στιγμή δηλαδή που τεντώνουν τα σχοινιά που δένουν την εταζέρα με την 5η πόρτα) να δημιουργούνται τέτοιοι τριγμοί από τα πλαστικά μέρη της πόρτας που νομίζεις ότι θα σπάσουν σε χίλια κομμάτια...
Όταν δεν έχει ήλιο, όλα καλά. Αλλά άμα το πιάσει ο ήλιος...
|
Εγώ πάλι το έχω συνέχεια στον ήλιο αλλά από την πίσω πόρτα δεν ακούω το παραμικρό...
Βέβαια τριγμούς κατά τα άλλα έχω. Τελευταία άρχισε ένα ενοχλητικό "χρουτσ-χρουτς" κάπου πίσω από το ραδιοcd. Άντε να βρεις τι φταίει... Kαι ήλπιζα ότι είχα ξεμπερδέψει από τριγμούς στη κονσόλα μετά από την επίσκεψη στον Γιαννίτσα για το θέμα αυτό...
PS Οι ευχές μου για το φίλο Ανδρέα... Τελικά κανείς δεν γλιτώνει
|
21-06-06, 17:37
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Μέσα στα λόγια σου κρύβεται το πρόβλημα...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra";p="
[...]λόγω γάμου...[...]=>[...]δημιουργούνται τέτοιοι τριγμοί από τα πλαστικά μέρη της πόρτας που νομίζεις ότι θα σπάσουν σε χίλια κομμάτια...
|
Το λεει και ο λαός ρε συ Αντρέα=>
"Ενός κακού,μύρια έπονται..." (ή κάπως έτσι)
Τελικά τα κακά ενός γαμού δεν είναι μόνο τα προφανή
Αστείυομαι φυσικά...Να ζήσετε Ανδρέα και καλούς απογόνους!
|
|
|
22-06-06, 08:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΙ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΙ...
... καλά ρε παιδιά, μην βαράτε...
15-06-07, 01:36
|
|
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
|
|
παιδες στην TS μου (10/03 με 54.000χλμ) εχω σπαστικους τριγμους που ερχονται απο πισω και πιθανολογω πως ειναι η εταζερα η ιδια ή καποια επαφη της. μου εχουν βαλει μοκετουλα εκει που ακουμπαει η εταζερα, στις επαφες της δλδ, αλλα ακομα ακουγεται και ψιλο τριζο-κοπαναει. οταν καθονται ατομα πισω και απλα ακουμπανε το χερι τους στην εταζερα ο θορυβος μειωνεται κατα 90%. ειχε ποτε κανεις το ιδιο? τι προτεινετε ρε παιδια?
15-06-07, 01:43
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DJKEY
παιδες στην TS μου (10/03 με 54.000χλμ) εχω σπαστικους τριγμους που ερχονται απο πισω και πιθανολογω πως ειναι η εταζερα η ιδια ή καποια επαφη της. μου εχουν βαλει μοκετουλα εκει που ακουμπαει η εταζερα, στις επαφες της δλδ, αλλα ακομα ακουγεται και ψιλο τριζο-κοπαναει. οταν καθονται ατομα πισω και απλα ακουμπανε το χερι τους στην εταζερα ο θορυβος μειωνεται κατα 90%. ειχε ποτε κανεις το ιδιο? τι προτεινετε ρε παιδια?
|
Φίλε μου και εγώ η εταζέρα πίστευα ότι είναι. Αλλά τελικά δεν ήταν! Η πόρτα του πορτ παγκάζ έχει κάποιες ενώσεις για να πλαστικά που την καλύπτουν, βάλε μέσα σε αυτές αρμαφλέξ. Εμένα τουλάχιστον αυτό ήταν.
Κάνε ένα απλό τέστ για να σιγουρευτείς, βγάλε την εταζέρα και πήγαινε το μια γύρα το τετράγωνο να δεις...(εννοείται χωρίς μουσική για να ακούγονται τα πάντα....)
|
15-06-07, 01:43
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Χαχα...που το ξέθαψες ρε το θέμα? Είπαμε οι Ε12 τρίζουν βάλε ραδιο δυνατά( ξέρεις εσύ ...καλή μουσικούλα) χτύπα και καμιά 8αρα χιλιάδες στροφές και άστους να ακούγονται!!! Πέρα από την πλάκα και εμένα έτριζε η εταζέρα τύλιξα με αφρολέξ τα δύο σημεία που γατζώνει στο πλαστικό για να πιάσει πιο σφιχτά και αφρολέξ εκεί που πατάει όταν είναι κλειστό το παρτ μπαγκαζ. 2+ χρόνια το χω έτσι κ δεν ξαναέτριξε.
|
15-06-07, 01:44
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Εμένα πάλι τον τελευταίο καιρό που ακονίζει τα νεύρα ένα τρίξιμο από την δεξιά πλευρά του καθίσματος του συνοδηγού, που μάλλον έρχεται από το πλαστικό της κολώνας.
Εχεις κανείς κάτι παρόμοιο?
|
15-06-07, 01:52
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Δυστυχως φιλε μου εγω δεν ξέρω να σε βοηθήσω μιας και δεν εχω ψαχτει για τριγμους σε εκεινο το σημειο. Απλα μιας και το ανεφερες ειπα κι εγω να πω τον πονο μου! Το τουτου μου ειναι 4 μηνων με 9.500χλμ περιπου. Απο τα 5.000 περιπου χλμ. ειχα κατι τριγμους και στα δυο μπροστινα τζαμια οταν ηταν μισανοιχτα. Το πηγα στην αντιπροσωπεια, μου εβαλαν κατι "σφουγγγαρακια" και σταματησαν. Ομως οταν ειναι τελειως κλειστο του συνοδηγου το τζαμι ακουγεται που κ που ενας μικροτριγμος. Ενταξει δε με ενοχλει ιδιαιτερα, αλλα ειναι δυνατον σε αυτοκινητο που φημιζεται για την ποιοτητα των υλικών του να εμφανιζονται τριγμοι και μαλιστα τοσο νωρις???
ΑΙΣΧΟΣ!!
Τουλαχιστον τωρα που μου έστειλαν το ερωτηματολογιο για την ερευνα που κανουν καθε χρονο στους νεους κατοχους Toyota, τους εκραξα κ το χάρηκα
|
15-06-07, 01:58
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Όσον αφορά το θέμα της εταζέρας, είναι μόνο ζήτημα ενώσεων εκεί στην κλειδαριά του πορτ-μπαγκάζ. Στο 206 της οικογένειας η κλειδαριά βιδώνεται και είχαν χαλαρώσει οι βίδες...τις σφίξαμε και όλα οκ. Στην corolla ενός φίλου βάλαμε σφουγγαράκια μπόλικα και όλα οκ!!!
Παιδιά, όταν παίρνω το αμάξι και το βγάζω από ακινησία, με το που ξεκινάω με πρώτη ακούω κάτι πίσω να τρίζει ελάχιστα σαν να κατεβαίνει κάτι και μετά σταματάει. Από όταν το πήρα κάνει το θόρυβο αυτό. Παίζει να είναι το χειρόφρενο;
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18735695 seconds (81,22% PHP - 18,78% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:34. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|