Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
27-02-06, 16:35
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JX-E12";p="
Οι "τριγμοι" για τους οποιους μιλαω δεν ειναι "τριγμοι", τετοιους δεν εχω πολλους, και δε με ενοχλουν ιδιαιτερα!!! Αυτο που ενοχλει παρα πολυ ειναι τα "χτυπηματα" μεσα απο το ταμπλω!!!! Ειδικα οταν πηγαινω σε ψιλο-ανωμαλη πισσα!! Δηλαδη σε οχι εντελως φλατ δρομο!!!!
:
|
Όταν μου άλλαξαν φίλτρο A/C, προφανώς κάπου χάλασε η ασταθής ισορροπία και άρχισα να ακούω ένα γκούπ όποτε περνάω ανωμαλία του δρόμου στην αριστερή πλευρά του ταμπλό! Σαν κάτι να έχει ξεκολλήσει και να "χοροπηδάει". Τί να τους πώ, να κατεβάζουν και το ταμπλό κάθε φορά που αλλάζουν φίλτρο?
Οι συντονισμοί είναι χειρότεροι. Στο ΤS ψιλο-συντονίζουν οι ντίζες ταχυτήτων που τώρα φέρνουν σε έντονο συντονισμό το χερούλι του δεξιά αεραγωγού (αυτό που μετακινεί τις γρίλες) !!! Σαν σφυρίχτρα ακούγεται !!!
|
|
Re: Επισκευή Τριγμών στο Ε12, 2002!!!!!!!!!!!! |
|
27-02-06, 18:02
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κιάτο
|
|
Re: Επισκευή Τριγμών στο Ε12, 2002!!!!!!!!!!!!
Τους τελευταίους μήνες έχω παρατηρήσει τριγμούς από το τζάμι του οδηγού όταν είναι κλειστό εντελώς (όταν είναι μισάνοιχτο δεν το συζητάμε...)
Οι τριγμοί ακούγονται από το εσωτερικό της πόρτας από το σημείο λογικά που στηρίζεται το τζάμι. Έχεις κανείς από σας παρόμοια συμπτώματα;;
27-02-06, 18:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Είχα ακριβώς το αντίθετο!! Δηλαδή τριγμούς με μισάνοιχτο τζάμι!! 2 λύσεις υπάρχουν.. Αρχίζεις με την εύκολη, που είναι αλλαγή τσιμουχων στην πόρτα και αν δε διορθωθεί αλλαγή ή σφίξιμο γρύλου παραθύρου!! Όλα στην εγγύηση εννοείται!!
Όταν μου είχαν αλλάξει και τους τέσσερις γρύλους στην εγγύηση στην αρχή δεν ακουγόταν τίποτα!! Μετά από λίγες εβδομάδες πάλι τα ίδια, αλλά σε μικρότερο βαθμό!
|
|
Re: Επισκευή Τριγμών στο Ε12, 2002!!!!!!!!!!!! |
|
27-02-06, 18:25
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κιάτο
|
|
Re: Επισκευή Τριγμών στο Ε12, 2002!!!!!!!!!!!!
Κι εγώ έχω τριγμούς όταν είναι μισάνοιχτο το τζάμι - είχα από την αρχή τέτοιους - στη πορεία μου βγήκαν και οι τριγμοί με το τζάμι κλειστό.
Θα πρέπει μάλλον να (ξανα)επισκεφθώ τον Γιαννίτσα για να μου σφίξουν και τους γρύλλους...
27-02-06, 18:27
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Προσωπικά, όλα σχεδόν τα θέματα εγγύησης τα είχα κάνει στον Φλαμιάτο!!
|
27-02-06, 19:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Έχει κανεις παρατηρήσει τριγμούς που προέρχονται από το σημείο που κρεμιέται η ζώνη του συνοδηγού? (όταν δεν κάθεται συνοδηγός και η ζώνη ειναι απλά κρεμασμένη).
|
27-02-06, 19:45
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac";p="
Είχα ακριβώς το αντίθετο!! Δηλαδή τριγμούς με μισάνοιχτο τζάμι!! 2 λύσεις υπάρχουν.. Αρχίζεις με την εύκολη, που είναι αλλαγή τσιμουχων στην πόρτα και αν δε διορθωθεί αλλαγή ή σφίξιμο γρύλου παραθύρου!! Όλα στην εγγύηση εννοείται!!
Όταν μου είχαν αλλάξει και τους τέσσερις γρύλους στην εγγύηση στην αρχή δεν ακουγόταν τίποτα!! Μετά από λίγες εβδομάδες πάλι τα ίδια, αλλά σε μικρότερο βαθμό!
|
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, με νέες τσιμούχες και νέους γρύλους πάλι τα ίδια είχες τελικά?
Εμένα μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό, αφού "ένα βαρύ τζάμι κρατιέται σχεδόν στον αέρα". Ψεκάζοντας ένα κιλό σιλικόνη φτιάχνουν για καμμιά 10 ημέρες και μετά πάλι τα ίδια!
|
27-02-06, 21:24
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Κάτι τέτοιο έγινε και με την αλλαγή που ανέφερα!! Δηλαδή, για 2-3 εβδομάδες ήταν μια χαρά.. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα άρχισαν τα τρίζουν πάλι, αλλά σε μικρότερο βαθμό!
|
|
|
|
27-02-06, 22:34
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03";p="
Οι συντονισμοί είναι χειρότεροι. Στο ΤS ψιλο-συντονίζουν οι ντίζες ταχυτήτων που τώρα φέρνουν σε έντονο συντονισμό το χερούλι του δεξιά αεραγωγού (αυτό που μετακινεί τις γρίλες) !!! Σαν σφυρίχτρα ακούγεται !!!
|
Δυο τρεις φορές εχουν βγει οι περσίδες που πανε δεξια αριστερα απο διαφορους αεραγους και με λίγο παίδεμα τις ξαναέβαλα! Πώς καταλαβαίνεις οτι ειναι απο τις ντίζες και "χτυπάει" στον αεραγωγό? Εμενα κανει ενα εντονο συντονισμό σαν κατι να είναι σπασμένο μεσα στις 300-3500 στροφές μεσα στον αεραγωγο του οδηγού...Τον εβγαλα(και τα δυο κομματια) και εκανα δοκιμη και δεν ακουγόταν.Τον κουναω στο χερι μου και δεν εχει τπτ σπασμένο!Τις πταίει?Πήγα να παραγγείλω καινούριο και μου είπε 60
ευρώ και προς το παρόν το αφησα..αλλά και να τον αλλάξω θα λυθει?Θα δίξει?
|
28-02-06, 09:59
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Jims192";p="
Πώς καταλαβαίνεις οτι ειναι απο τις ντίζες και "χτυπάει" στον αεραγωγό?
|
Μιλάει η πείρα !
Κάποτε ήταν πολύ έντονο και άρχιζε πάνω από ~4000rpm με οποιαδήποτε ταχύτητα και ψιλο-σταματούσε αν ακουμπούσες με βάρος το χέρι στο μοχλό ταχυτήτων (συντόνιζε και το χερούλι). Μετά από 1 ημέρα γενικών παρεμβάσεων στο συνεργείο (κατέβασαν ταμπλό, σφουγγαράκια παντού) εξαλείφθηκε. Με τον καιρό επανήλθε με χαμηλή ένταση πάνω από 5000rpm και γίνεται πολύ έντονο επιταχύνοντας με 2η και το χειμώνα. Ο ήχος μοιάζει να βγαίνει από χορδές.
Οι ντίζες είναι γνωστό πρόβλημα και στην Αυστραλία έγινε ανάκληση και άλλαζαν τις ντίζες (με μονωμένες) και την λαβή του μοχλού (με βαρύτερη) για να μην συντονίζουν. Νομίζω αυτά τα έβαλαν και στα facelift.
Κανονικά η Toyota Hellas έπρεπε να είχε δώσει οδηγίες και στα δικά της συνεργεία.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17178512 seconds (79,76% PHP - 20,24% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:23. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|