Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas";p="
[...] Τον μόνο τριγμό που είχε ήταν το εξωτερικό κάλλυμα των υαλοκαθαριστίρων που φτιάχτηκε μετά από 3 επισκευές και κλήση της toyota hellas. [...]
|
To είχε και ενα φιλαράκι αυτό το πρόβλημα.Να δεις πως του το λέγανε.."Ειναι το ελαστικο παρέμβυσμα στην βαση των υαλοκαθαρηστήρων" ή καπως ετσι...Μια π@π@ριά είναι... 2 ευρώ δεν κάνει.Τεσπα!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra";p="
[...]
Ακόμη μια ερώτηση: Έχει αναφέρει κανείς από εσάς αυτό το πρόβλημα των τριγμών στην αντιπροσωπεία; Τι σας είπε; Σας έδωσε λύση;
|
Ναι εγώ το χω αναφέρει και εχω πάρει τις εξης απαντήσεις:
1.Φιλαρακι με τις αναρτησεις που φοράς τι περιμένεις?
2.Και τα παλια τρίζανε απλά δεν είχαν τοσο αθορυβο εσωτερικο και δεν ακουγες τους τριγμούς!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dbar";p="
Αντίστοιχη διαφορά έχω παρατηρήσει ανάμεσα στην Ε12 και στο (προηγούμενο) Yaris. Και το δικό μου Corolla έχει τριγμούς αλλά μετά από μερικές ώρες με το Yaris ξαναπήρα το Corolla και μου φάνηκε Mercedes. [...]
|
Πάντως το δικό μου Yaris '99 με 120χιλ.χλμ,τρίζει λιγότερο απο την corolla...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac";p="
[...]άρχισε να τρίζει και η Z4... Στα πλαστικά πίσω από τα καθίσματα τρίζει κυρίως... Ε, σήμερα (μετά από 10400 χλμ) τρίζει ανελέητα!!!!
|
Δυστυχώς φίλε αν και εχει πολύ καλά υλικά η ελλειψη οροφής καταπονει πολύ τα υλικά λόγω στρεβλωσων σ'ολο τ'αμαξι.Εχω μπει σε προηγουμενη clk cabrio (για κατι 306,9-3,δεν το ζηζηταμε) και τριζανε ολοκληρες...
Τώρα στο θεμα μας.Μετα απο 2-3 επιχειρήσεις η τριγμοι μου έχουν μειωθεί δραστικά.
Οταν τελειώσω το εγχειρημα θα σας ενημερώσω..Αναφορικά..ΔΕΝ τρίζει πια η εταζιέρα,ΔΕΝ τριζει πια η πίσω κολώνα,ΔΕΝ κανει πια ενα τρεμουλο στα πίσω καθίσματα στις εγκάρσιες αναμαλίες,ΔΕΝ τρέμουν πια τα γαντζάκια στις πίσω ταπετσαρίες,ΔΕΝ τρεμει το ντουλαπακι του συνοδηγού.Εγινε επιχειρηση "σφηνώνω-κολλάω σφουγγαρακια παντού".Μενει η κεντρική κονσολα που θα την βγαλώ για να κανω το rcd και μετα θα κολλήσω ταινια αφρώδη διπλής όψεως,ενω πολύ σοβαρά σκεφτομαι να κανω και το ιδιο στις ταπετσαριες μπροστα.Το μονο που δεν μπορώ να λύσω με τις παραπάνω μεθοδους είναι ένα τριξιμο-συντονισμος στον αεραγωγο του οδηγού.Μαλλον θα τον αλλάξω αλλά 58 ευρώ??Τι να κανω με εκνευρίζει....Θα δώ!Α και ενα κριτς που ακουγεται οταν κρυώνει ακόμα και σταματημένο.Χθες παρατηρησα οτι ακουγεται και απ'εξω και είναι στην πλαστικη βαση των γυαλοκαθαρηστήρων..Αυτό δεν το "μελέτησα" ακόμη αλλά κατι θα κανουμε...Οποιός θελει κατι,εδω είμαστε,αν και δεν είναι τπτ το ιδιαιτερο αυτά που έκανα απλά ησυχασα λίγο!