Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
18-05-05, 05:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Έτσι μου έλεγαν και μένα για το Διαφορικό πως είμαι ο μόνος αλλά όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων μάλλον δεν ήμουν ο μόνος....
Εγώ είχα ακούσει σε αντιπροσωπείες για πρόβλημα με το τιμόνι(κλείδωνε) όχι για την κρεμαριέρα... Στα 75.000κμ που πλησιάζουν θα τους πω να τσεκάρουν και το δικό μου πάντως....
Περαστικά George!!
|
|
Re: Επισκευή Τριγμών στο Ε12, 2002!!!!!!!!!!!! |
|
18-05-05, 11:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Επισκευή Τριγμών στο Ε12, 2002!!!!!!!!!!!!
Απο πρωσοπικη εμπειρια παντως το χτυπημα μπροστα δεν ηταν η κρεμαγιερα αλλα ο σταυρος μεταδοσης απο το τιμονι στην κρεμαγιερα λογω του οτι εχει ενα συνδεσμο αλουμινιου για την περιπτωση τρακαρισματος να υποχωρησει και να μπει μεσα το τιμονι.Το κοστος του ειναι γυρω στα 25 ε.
20-05-05, 17:58
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Πέραμα
|
|
μια χαρα ειναι το αμαξακι ρε παιδια.
μη τα ψειριζουμε τοσο
27-05-05, 16:01
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
LEVADEIA
|
|
Παιδιά καινούριος και εγώ στην παρέα (E12 14άρι).. Το έχω από 7/2002 και γενικά δεν είχα πρόβλημα με τριγμούς..Το μόνο που είχα ήταν η βάση που έτριζε και μου την άλλαξαν (αυτό από την αρχή που το πήρα).. Το πλαίσιο από την πινακίδα πίσω τρίζει (διορθώνεται με σφουγγαράκια) και λίγο το κάθισμα του συνοδηγού (μάλλον στον μηχανισμό που το μετακινεί πρέπει να οφείλεται).. κι αυτό δεν θα έλεγα ότι το παρατηρείς εύκολα). και να φανταστείτε ότι φοράω bilstein sprint και Η&R ελλατήρια χαμηλώματος 3cm (αρκετά σκληρό το αμάξι).. πάντως η corolla χαμηλωμένη δείχνει ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!! άσε που τα στροφιλίκια τα τρώω για την πλάκα
|
|
|
14-07-05, 22:19
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Γειά και Χαρά σε όλους
Για τό κάθισμα νομίζω ότι το περισσότερο τρίξιμο σχετίζεται με το γεγονός ότι "γλυστράει" σιγά-σιγά προς τη δική του θέση "ισορροπίας", εκεί όπου δεν στηρίζει πιά το βάρος του σώματος. Βασικά δεν αντέχουν οι μηχανισμοί μπλοκαρίσματος της θέσης της βάσης και πλάτης τη δύναμη στήριξης στη σωστή θέση οδήγησης.
Έχει βγάλει κανείς άκρη με το κάθισμα?
|
|
|
15-07-05, 12:39
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03";p="
Γειά και Χαρά σε όλους
Για τό κάθισμα νομίζω ότι το περισσότερο τρίξιμο σχετίζεται με το γεγονός ότι "γλυστράει" σιγά-σιγά προς τη δική του θέση "ισορροπίας", εκεί όπου δεν στηρίζει πιά το βάρος του σώματος. Βασικά δεν αντέχουν οι μηχανισμοί μπλοκαρίσματος της θέσης της βάσης και πλάτης τη δύναμη στήριξης στη σωστή θέση οδήγησης.
|
Βασικά δεν έχω εντοπίσει τέτοιο είδους πρόβλημα με το κάθισμα του οδηγού.Αυτό που έχω φτιάξει 2 φορές μεχρι τώρα και τώρα ξαναχάλασε,είναι του συνοδηγού που τραβόντας τον πλαινό μοχλό για να πέσει η πλάτη δεν πάει μπροστά.Οσο για αυτό που λέγεται παραπάνω για κρεμαργιέρα και μένα μου την αλλάξανε για ένα κρακ κρακ που ακούγεται αλλά τπτ.Πρέπει να είναι σίγουρα κατι που έχει να κάνει με το τιμόνι γιατί πολλές φορές σε στάση το νοιώθω που κάτι δονίζεται-τρίβεται-κουνιέται....Αη να δούμ!
|
|
|
15-07-05, 14:57
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JIMS192";p="
Οσο για αυτό που λέγεται παραπάνω για κρεμαργιέρα και μένα μου την αλλάξανε για ένα κρακ κρακ που ακούγεται αλλά τπτ.Πρέπει να είναι σίγουρα κατι που έχει να κάνει με το τιμόνι γιατί πολλές φορές σε στάση το νοιώθω που κάτι δονίζεται-τρίβεται-κουνιέται....Αη να δούμ!
|
Όπα φίλε JIM, εδώ είμαστε. Τι είναι αυτό το κρακ - κρακ; Εγώ έχω παρατηρήσει το εξής:
Όταν γυρίζω το τιμόνι από τα αριστερά προς τα δεξιά, κυρίως στο παρκάρισμα, ακούω ένα κρακ περίπου 1 στροφή πριν φτάσει στο τέρμα question Έχω την εντύπωση ότι κάτι παίζει με τον διακόπτη του φλάς, ίσως να ακουμπά σε κάποιο σημείο κατά την διάρκεια του στριψίματος του τιμονιού. Αλλά τώρα με έβαλες σε σκέψεις
Το car είναι 1.4 2005 f/l. Μιλάς για το ίδιο πρόβλημα;
|
15-07-05, 15:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Παίδες το ΙΔΙΟ πρόβλημα έχω ακριβώς.. Το νοιώθω στο τιμόνι, ειδικά όταν είναι πάνω από μία στροφή και κατεβαίνω τη ράμπα του γκαράζ!!!!
Ένα facelift αντικατάστασης που είχαμε δεν το είχε αυτό!
|
|
|
15-07-05, 16:08
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JIMS192";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03";p="
Γειά και Χαρά σε όλους
|
Βασικά δεν έχω εντοπίσει τέτοιο είδους πρόβλημα με το κάθισμα του οδηγού.Αυτό που έχω φτιάξει 2 φορές μεχρι τώρα και τώρα ξαναχάλασε,είναι του συνοδηγού που τραβόντας τον πλαινό μοχλό για να πέσει η πλάτη δεν πάει μπροστά.Οσο για αυτό που λέγεται παραπάνω για κρεμαργιέρα και μένα μου την αλλάξανε για ένα κρακ κρακ που ακούγεται αλλά τπτ.Πρέπει να είναι σίγουρα κατι που έχει να κάνει με το τιμόνι γιατί πολλές φορές σε στάση το νοιώθω που κάτι δονίζεται-τρίβεται-κουνιέται....Αη να δούμ!
|
Το κρακ κρακ ειναι απο μπιλιαρδορο(ή μπιλιοφορο αλλοι το λενε ετσι αλλοι αλλιως).Καταφερα να τους φαω,ευτυχως οχι πολυ
|
15-07-05, 18:11
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra";p="
Όταν γυρίζω το τιμόνι από τα αριστερά προς τα δεξιά, κυρίως στο παρκάρισμα, ακούω ένα κρακ περίπου 1 στροφή πριν φτάσει στο τέρμα question Έχω την εντύπωση ότι κάτι παίζει με τον διακόπτη του φλάς, ίσως να ακουμπά σε κάποιο σημείο κατά την διάρκεια του στριψίματος του τιμονιού. Αλλά τώρα με έβαλες σε σκέψεις
Το car είναι 1.4 2005 f/l. Μιλάς για το ίδιο πρόβλημα;
|
Βασικά ακούω διαφορα...αλλά κρακ,αλλα σντούπ,αλλα κρίτςςς....αλλά τα περισσότερα ανούσια.Δεν έχει σχέση με το φλάς...ετσι τουλάχιστον φαίνεται.Είναι ένα "γαργάλημα" μεταλλικό στο τιμόνι και πολλές φορές ακόμη και σε στάση με το τιμόνι στριμένο.Το ακούω κυρίως με χαμηλή ταχύτητα σε μικροανηφοροκατηφορικές στροφές...Δεν έχω χρόνο να το πάω όποτε θα περιμένω 7000 χλμ για το service...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
Το κρακ κρακ ειναι απο μπιλιαρδορο
|
Προσφορά για τα μέλη: Διαγνωση Βλαβών μέσω διαδικτύου "Ο Μπίλλης". Ρε εδώ το πηγαμε 48 φορές για το ίδιο κρακ-κράκ και 48 γνώμες άκουσα (μαζί και αυτή).Μέχρι σήμερα οι "ειδικοι" αντιπροσωεπισκευαστές είπαν:ημίμπαρο(αλλάχτηκε)κρεμαργιέρα(αλλάχτηκε)αμο ρτισέρ(τα "μαλάκωσα")βάσεις μηχανής(!!!), ρουλεμάν,ημιαξόνια...
Υ.Γ:Πόσο οι μπιλιαρδόροι?
Υ.Γ2:Μεχρι να το βρούν καινούργιο θα το κάνω...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18449998 seconds (80,34% PHP - 19,66% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:09. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|