Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-05-05, 05:31
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Έτσι μου έλεγαν και μένα για το Διαφορικό πως είμαι ο μόνος αλλά όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων μάλλον δεν ήμουν ο μόνος....
Εγώ είχα ακούσει σε αντιπροσωπείες για πρόβλημα με το τιμόνι(κλείδωνε) όχι για την κρεμαριέρα... Στα 75.000κμ που πλησιάζουν θα τους πω να τσεκάρουν και το δικό μου πάντως....
Περαστικά George!!
Απάντηση με παράθεση
Re: Επισκευή Τριγμών στο Ε12, 2002!!!!!!!!!!!!
Παλιά 18-05-05, 11:42
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός

Απο πρωσοπικη εμπειρια παντως το χτυπημα μπροστα δεν ηταν η κρεμαγιερα αλλα ο σταυρος μεταδοσης απο το τιμονι στην κρεμαγιερα λογω του οτι εχει ενα συνδεσμο αλουμινιου για την περιπτωση τρακαρισματος να υποχωρησει και να μπει μεσα το τιμονι.Το κοστος του ειναι γυρω στα 25 ε.

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-05-05, 17:58
toyo55 Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Πέραμα
Δύναμη Σεβασμού: 0
toyo55 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μια χαρα ειναι το αμαξακι ρε παιδια.
μη τα ψειριζουμε τοσο
Παλιά 27-05-05, 16:01
apog Offline:
Νεότατος

Περιοχή: LEVADEIA
Δύναμη Σεβασμού: 0
apog είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδιά καινούριος και εγώ στην παρέα (E12 14άρι).. Το έχω από 7/2002 και γενικά δεν είχα πρόβλημα με τριγμούς..Το μόνο που είχα ήταν η βάση που έτριζε και μου την άλλαξαν (αυτό από την αρχή που το πήρα).. Το πλαίσιο από την πινακίδα πίσω τρίζει (διορθώνεται με σφουγγαράκια) και λίγο το κάθισμα του συνοδηγού (μάλλον στον μηχανισμό που το μετακινεί πρέπει να οφείλεται).. κι αυτό δεν θα έλεγα ότι το παρατηρείς εύκολα). και να φανταστείτε ότι φοράω bilstein sprint και Η&R ελλατήρια χαμηλώματος 3cm (αρκετά σκληρό το αμάξι).. πάντως η corolla χαμηλωμένη δείχνει ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!! άσε που τα στροφιλίκια τα τρώω για την πλάκα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-07-05, 22:19
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 318
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Γειά και Χαρά σε όλους

Για τό κάθισμα νομίζω ότι το περισσότερο τρίξιμο σχετίζεται με το γεγονός ότι "γλυστράει" σιγά-σιγά προς τη δική του θέση "ισορροπίας", εκεί όπου δεν στηρίζει πιά το βάρος του σώματος. Βασικά δεν αντέχουν οι μηχανισμοί μπλοκαρίσματος της θέσης της βάσης και πλάτης τη δύναμη στήριξης στη σωστή θέση οδήγησης.

Έχει βγάλει κανείς άκρη με το κάθισμα?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-07-05, 12:39
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Δύναμη Σεβασμού: 329
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Γειά και Χαρά σε όλους

Για τό κάθισμα νομίζω ότι το περισσότερο τρίξιμο σχετίζεται με το γεγονός ότι "γλυστράει" σιγά-σιγά προς τη δική του θέση "ισορροπίας", εκεί όπου δεν στηρίζει πιά το βάρος του σώματος. Βασικά δεν αντέχουν οι μηχανισμοί μπλοκαρίσματος της θέσης της βάσης και πλάτης τη δύναμη στήριξης στη σωστή θέση οδήγησης.

Βασικά δεν έχω εντοπίσει τέτοιο είδους πρόβλημα με το κάθισμα του οδηγού.Αυτό που έχω φτιάξει 2 φορές μεχρι τώρα και τώρα ξαναχάλασε,είναι του συνοδηγού που τραβόντας τον πλαινό μοχλό για να πέσει η πλάτη δεν πάει μπροστά.Οσο για αυτό που λέγεται παραπάνω για κρεμαργιέρα και μένα μου την αλλάξανε για ένα κρακ κρακ που ακούγεται αλλά τπτ.Πρέπει να είναι σίγουρα κατι που έχει να κάνει με το τιμόνι γιατί πολλές φορές σε στάση το νοιώθω που κάτι δονίζεται-τρίβεται-κουνιέται....Αη να δούμ!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-07-05, 14:57
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JIMS192";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Οσο για αυτό που λέγεται παραπάνω για κρεμαργιέρα και μένα μου την αλλάξανε για ένα κρακ κρακ που ακούγεται αλλά τπτ.Πρέπει να είναι σίγουρα κατι που έχει να κάνει με το τιμόνι γιατί πολλές φορές σε στάση το νοιώθω που κάτι δονίζεται-τρίβεται-κουνιέται....Αη να δούμ!
Όπα φίλε JIM, εδώ είμαστε. Τι είναι αυτό το κρακ - κρακ; Εγώ έχω παρατηρήσει το εξής:

Όταν γυρίζω το τιμόνι από τα αριστερά προς τα δεξιά, κυρίως στο παρκάρισμα, ακούω ένα κρακ περίπου 1 στροφή πριν φτάσει στο τέρμα question Έχω την εντύπωση ότι κάτι παίζει με τον διακόπτη του φλάς, ίσως να ακουμπά σε κάποιο σημείο κατά την διάρκεια του στριψίματος του τιμονιού. Αλλά τώρα με έβαλες σε σκέψεις

Το car είναι 1.4 2005 f/l. Μιλάς για το ίδιο πρόβλημα;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-07-05, 15:17
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 497
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παίδες το ΙΔΙΟ πρόβλημα έχω ακριβώς.. Το νοιώθω στο τιμόνι, ειδικά όταν είναι πάνω από μία στροφή και κατεβαίνω τη ράμπα του γκαράζ!!!!
Ένα facelift αντικατάστασης που είχαμε δεν το είχε αυτό!

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-07-05, 16:08
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JIMS192";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Γειά και Χαρά σε όλους

Βασικά δεν έχω εντοπίσει τέτοιο είδους πρόβλημα με το κάθισμα του οδηγού.Αυτό που έχω φτιάξει 2 φορές μεχρι τώρα και τώρα ξαναχάλασε,είναι του συνοδηγού που τραβόντας τον πλαινό μοχλό για να πέσει η πλάτη δεν πάει μπροστά.Οσο για αυτό που λέγεται παραπάνω για κρεμαργιέρα και μένα μου την αλλάξανε για ένα κρακ κρακ που ακούγεται αλλά τπτ.Πρέπει να είναι σίγουρα κατι που έχει να κάνει με το τιμόνι γιατί πολλές φορές σε στάση το νοιώθω που κάτι δονίζεται-τρίβεται-κουνιέται....Αη να δούμ!
Το κρακ κρακ ειναι απο μπιλιαρδορο(ή μπιλιοφορο αλλοι το λενε ετσι αλλοι αλλιως).Καταφερα να τους φαω,ευτυχως οχι πολυ

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-07-05, 18:11
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Δύναμη Σεβασμού: 329
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Όταν γυρίζω το τιμόνι από τα αριστερά προς τα δεξιά, κυρίως στο παρκάρισμα, ακούω ένα κρακ περίπου 1 στροφή πριν φτάσει στο τέρμα question Έχω την εντύπωση ότι κάτι παίζει με τον διακόπτη του φλάς, ίσως να ακουμπά σε κάποιο σημείο κατά την διάρκεια του στριψίματος του τιμονιού. Αλλά τώρα με έβαλες σε σκέψεις
Το car είναι 1.4 2005 f/l. Μιλάς για το ίδιο πρόβλημα;
Βασικά ακούω διαφορα...αλλά κρακ,αλλα σντούπ,αλλα κρίτςςς....αλλά τα περισσότερα ανούσια.Δεν έχει σχέση με το φλάς...ετσι τουλάχιστον φαίνεται.Είναι ένα "γαργάλημα" μεταλλικό στο τιμόνι και πολλές φορές ακόμη και σε στάση με το τιμόνι στριμένο.Το ακούω κυρίως με χαμηλή ταχύτητα σε μικροανηφοροκατηφορικές στροφές...Δεν έχω χρόνο να το πάω όποτε θα περιμένω 7000 χλμ για το service...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Το κρακ κρακ ειναι απο μπιλιαρδορο
Προσφορά για τα μέλη: Διαγνωση Βλαβών μέσω διαδικτύου "Ο Μπίλλης". Ρε εδώ το πηγαμε 48 φορές για το ίδιο κρακ-κράκ και 48 γνώμες άκουσα (μαζί και αυτή).Μέχρι σήμερα οι "ειδικοι" αντιπροσωεπισκευαστές είπαν:ημίμπαρο(αλλάχτηκε)κρεμαργιέρα(αλλάχτηκε)αμο ρτισέρ(τα "μαλάκωσα")βάσεις μηχανής(!!!), ρουλεμάν,ημιαξόνια...
Υ.Γ:Πόσο οι μπιλιαρδόροι?
Υ.Γ2:Μεχρι να το βρούν καινούργιο θα το κάνω...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Επισκευή κρεμαγιερας johnK TOYOTA COROLLA E 12 4 21-04-20 16:06
επισκευή 20V stm2001gr 4AGE 20v Levin 28 26-03-09 17:55
Επισκευή αμορτισέρ. Corollaxli TOYOTA COROLLA E*90 35 25-11-07 19:43
Τροχαίο,βοήθεια για επισκευή... nikoskon TOYOTA COROLLA 111(G6) 16 02-05-07 20:15
Επισκευή χρώματος niknik SUPPORT 12 02-06-06 15:12

Page generated in 0,18449998 seconds (80,34% PHP - 19,66% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:09.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com