Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
07-04-05, 01:08
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΝΙΚΑΙΑ - ΝΕΑΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΝΑΜΗΣΗ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΤΡΙΓΜΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΖΕΡΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΟΙΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΤΗΛ ΝΑ ΞΗΛΟΣΩ ΤΗΝ ΕΤΑΖΕΡΑ
Re: Επισκευή Τριγμών στο Ε12, 2002!!!!!!!!!!!! |
|
07-04-05, 03:10
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ιλιον
|
|
Re: Επισκευή Τριγμών στο Ε12, 2002!!!!!!!!!!!!
corollaπατρα δεν νομιζω να εισαι ο ατυχος της παρεας το σιγουρο ειναι οτι εγω ειμαι ο τυχερος της παρεας γιατι και μετα απο 3 μηνες απο το τελευταιο μου post ακομα συνεχιζω να οδηγαω αθορυβα εγω δεν αγορασα ενα απλο αμαξι τον κιτ αγορασα
|
|
|
|
07-04-05, 11:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Μην νομίζετε ρε παιδιά ότι γίνεται και χαμός από τριγμούς στο αυτοκίνητο. Απλά εγώ έχω την λογική ότι από την στιγμή που δίνω αρκετά ευρώ για να πάρω καινούργιο αυτοκίνητο απαιτώ να μην ακούγονται τριγμοί και θόρυβοι. Άμα ήταν έτσι, θα κράταγα το Clio του '93 που είχα και έτριζε μέχρι και ο διακόπτης για το θερμαινόμενο πίσω τζάμι.
Το πρόβλημα με εμένα είναι ότι δεν μπορώ ακόμα να ξεκαθαρίσω από που προέρχονται αυτοί οι ένα - δύο τριγμοί. Και αυτό γιατί από την μέρα που πήρα το αυτοκίνητο δεν έκλεινε καλά το ντουλαπάκι του συνοδηγού και άνοιγε στο δρόμο. Πρέπει να μου αλλάξουν το γατζάκι που πιάνει το ντουλαπάκι και αυτό έρχεται από Ιαπωνία!!!!!!!!!!!!!!! Το ντουλαπάκι κάνει θόρυβο αφού δεν εφαρμόζει σωστά, οπότε αν πάω τώρα να παραπονεθώ για θορύβους, θα μου πουν σίγουρα ότι προέρχονται από αυτό. Άρα περιμένω...............
Peter, χαιρετισμούς στον ΚΙΤ!!!!!!!!!!!!
07-04-05, 22:29
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΣ";p="
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΝΑΜΗΣΗ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΤΡΙΓΜΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΖΕΡΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΟΙΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΤΗΛ ΝΑ ΞΗΛΟΣΩ ΤΗΝ ΕΤΑΖΕΡΑ
|
Ξήλωσε την εταζιέρα (joke)Eγω έχω το ts που το πήρα μεταχειρισμένο και είδα οτι εκεί που πατάει προς την πόρτα,πανω στα πλαινά πλαστικά έχει δυό μικρά άσπρα σφουγγαράκια.Μάλλον εμφανίστηκε στον προηγούμενο το πρόβλημα και έτσι λύθηκε γιατί τώρα δεν ακούγεται τίποτα.Επίσης ένα ιδιο σφουγγαράκι έχει στην βάση της κολώνας του οδηγού με το ταμπλό.Τώρα κατα διαστήματα ακούω ένα εκνευριστικότατο "κρτς" μπροστά απο τα όργανα,μεταξύ ταμπλό και παρμπρίζ.
|
08-04-05, 19:05
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Νεα Χαλκηδόνα Θεσ/νίκης
|
|
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒ 2003 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30000ΚΜ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΡΙΓΜΟΙ. ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ, ΕΝΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΡΙΖ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ. ΔΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ 70000ΚΜ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝ ΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ. ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. Α!!!!! ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ , ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΜΑ ΚΑΤΩ.ΤΙ ΠΡΟΤΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ;
|
|
08-04-05, 19:59
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ";p="
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒ 2003 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30000ΚΜ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΡΙΓΜΟΙ. ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ, ΕΝΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΡΙΖ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ. ΔΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ 70000ΚΜ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝ ΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ. ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. Α!!!!! ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ , ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΜΑ ΚΑΤΩ.ΤΙ ΠΡΟΤΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ;
|
Aν κοιτάξεις προσεκτικά όλες τις απαντήσεις στην θ.ενότητα θα βρείς αυτά που ψάχνεις.Όσο για τα παράθυρα που λές μου το κάνει και μένα,αλλά δεν δίνω σημασία γιατι το κάνανε και τα 2 προηγούμενα αμάξια που είχα.
Υ.Γ(Νέος συμβουλέυει νεότερο)Μη χρησιμοποιείς κεφαλαία στις απαντήσεις σου.Διάβασε τους κανονισμούς του forum(djbac σου κλέβω τη "δουλειά")
Φιλικά ο συνονόματος...
|
19-04-05, 12:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Τριγμοί τέλος!!! Σχεδόν δηλαδή. Εμένα τελικά χτύπαγε η πέμπτη πόρτα (Ε12 1.4 Η/Β). Το σιδερένιο λαμάκι που πιάνει πάνω σε αυτό η πόρτα ήταν έτσι τοποθετημένο που δεν εφάρμοζε καλά κλείνοντας και χτύπαγε στις ανωμαλίες του δρόμου. Σαν να ήταν μισόκλειστη δηλαδή. Πήρε ο μάστορας της ΤΟΥΟΤΑ μια βαριοπούλα(!!!!!), του ρίχνει δυο - τρεις προς το εσωτερικό του πορτμπαγκαζ με αποτέλεσμα αυτό να μετατοπιστεί πιο μέσα και η πόρτα να κλείνει πιο σφικτά. Φυσικά με έπιασε η καρδιά μου όταν τον είδα με τη βαριοπούλα. Πάντως με το που τουείπα το πρόβλημα μου είπε ότι ήξερε την λύση. Πρέπει να είχε παρουσιαστεί και σε άλλους το ίδιο προφανώς.
|
17-05-05, 12:13
|
Νεότατος
|
|
|
|
Χαιρετώ τους φίλους corollaκηδες!Τόσο καιρό βλέπω τα παράπονά σας και πραγματικά ευχόμουν να μην καταθέσω και γω κάτι δικό μου σ' αυτή τη σελίδα!Ωστόσο δεν τη γλίτωσα...Έχω μια Ε12 1,4 sol, 1 χρόνο και 10 μήνες-37000 χλμ περίπου!Ας ξεκινήσουμε απ τα ελαφρά...Το πρώτο σετ δισκόπλακες στράβωσε και αφού την πρώτη φορά μου τις τορνάρανε (στα 26700 χλμ) 10000 χλμ μετά ξαναστράβωσαν οπότε αλλαγή...Εντάξει δε βαριέσαι εγγύηση Τοyota μου τις αλλάξανε!!!Ωστόσο τον τελευταίο καιρό άκουγα ένα θόρυβο κάτω απ' το τιμόνι...Μην τα πολυλογώ, το πήγα στην αντιπροσωπεία το κοιτάξανε και κλείσαμε ραντεβού για αλλαγή κρεμαγιέρας!!!Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό?Ν' ανεχτούμε κάποιες ατέλειες, έτσι και αλλιώς είναι η εγγύηση, αλλά σε αμάξι ούτε 2 ετών είναι δυνατόν να έχει πρόβλημα η κρεμαγιέρα?Αργότερα τι μπορεί ν' ακολουθήσει δηλαδή???
|
|
|
17-05-05, 14:21
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
georgeTS ειλικρινά λυπάμαι με τα προβλήματά σου.
Από την άλλη μεριά όμως σκέψου ότι πραγματικά η συμπεριφορά της αντιπροσωπείας είναι φοβερή... Δηλαδή χωρίς γκρίνιες ή φασαρίες ή δικαιολογίες του τύπου, "ε, φυσιολογική φθορά είναι" ή "εγώ δεν ακούω τίποτα" σου αλλάζουν την κρεμαγιέρα.
Πάντως δεν θυμάμαι στο site αυτό αλλαγή κρεμαγιέρας σε άλλο Ε12....
|
|
|
17-05-05, 16:17
|
Νεότατος
|
|
|
|
Φίλε leon74 ομολογώ ότι το μόνο θετικό απ' όλη την υπόθεση είναι η συμπεριφορά της αντιπροσωπείας...'Οσο για το ότι έχω το πρώτο Ε12 που ακούγεται για κρεμαγιέρα, αν μη τι άλλο πρωτοπορώ ...Ελπίζω πάντως να μην ακολουθήσουν άλλοι!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18479705 seconds (79,04% PHP - 20,96% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:49. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|