Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Αλλαγή Ελαστικών
Παλιά 12-09-06, 16:11
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Δείκτη V έχω τώρα σε ελαστικό DUNLOP διάσταση 195/45/16.ζεσταίνεται σχετικά γρήγορα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-09-06, 16:17
Το avatar του χρήστη IVEHIN
IVEHIN Offline:

Μοντέλο: E-111 G6
Περιοχή: ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 308
IVEHIN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Που εχεις και 16αρες ζαντες νικο.Σε 15αρες σαν τις δικες μου και του λευτερη ειτε με 185/55 που φοραω εγω ειτε 195 που φοραει ο λευτερης θα ζεσταινονται ακομα πιο γρηγορα απο τα δικα σου.Και σε εμενα παντως ζεσταινονται αρκετα πιο γρηγορα απο οτι περιμενα.

Ο θανατος ερχεται απο τον Ranger απο ψηλα και απο τον ivehin στα κρυφα!!!

DIONYSOUS KING
Any challenge?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-09-06, 16:51
Το avatar του χρήστη babis_xo
babis_xo Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-111 '98
Περιοχή: Περιστέρι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 228
babis_xo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Slobo";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ακριβώς αυτός είναι και ο προβληματισμός μου Αντώνη γιατί το ζω αυτή την στιγμή. Οπότε παρά το γεγονός ότι τα Α539 είναι πολύ καλά απορίπτονται για το λόγο αυτόν. Οπότε τι μας μένει?
TURANZA E300 (αλήθεια τα έχει βάλει κανείς? Αν ναι ποιες είναι οι εντυπώσεις?) και MICHELEN Pilot Exalto (ή είναι και αυτά προς κατάργηση?).

Με βλεπω να πηγαινω σε bridgestone πάλι.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ οι λαστιχάδες λένε ότι τα potenza έχουν καταργηθεί, εντούτοις στο site της bridgestone υπάρχουν ακόμα. Τα ΥΟΚΟΗΑΜΑ Α539 για παράδειγμα δεν υπάρχουν στο επίσημο site της εταιρείας, παρά μόνο στο ελληνικό.
Μερικά τεστ ελαστικών (και του ER300) υπάρχουν στο http://www.adac.de/Tests/Reifentests...en/default.asp
(είναι στα γερμανικά). Πάντως στη διάσταση 195/65/15Η το ER300 το αξιολογούν ως το πλέον ισσορροπημένο ελαστικό, με αρκετά καλή συμπεριφορά σε στεγνό και βρεγμένο αυτοκινητόδρομο (ταξιδιάρικο μου μυρίζεται) και σχετικά θορυβώδες. Από τα Exalto2 (185/60/14V) που φοράω εγώ σε Ε111 1.3 είμαι πολύ ευχαριστημένος σε κάθε περίπτωση (και χωρίς ζέσταμα) αλλά μόνο πάνω από τα 50 km/h (σε μικρότερες ταχύτητες σου δίνουν την εντύπωση ότι... δεν πατάνε στο δρόμο!). Πολύ μαλακό πέλμα, πολύ σκληρά πλαϊνά, πολύ ανθεκτικό σε λακούβες και πολύ θορυβώδες. Και για πρώτη φορά το Corollaki με προκαλεί να μπαίνω όπως έρχομαι. Το ταξίδι ακόμη και με >150 είναι... χαλαρό και πραγματικά ισοπεδώνουν τα πάντα (σημειώνω ότι έχω εντελώς μαμίσια ανάρτηση και η διάσταση που φοράω μειώνει το βήμα και την άνεση).
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-09-06, 17:04
Το avatar του χρήστη Slobo
Slobo Offline:
Administrator

Μοντέλο: ZZΕ 111 G6
Περιοχή: Χαϊδάρι
Δύναμη Σεβασμού: 365
Slobo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας μέχρι τώρα. Από αυτά που διαβάζω κλίνω πιο πολύ στα exalto 2.

Ερώτηση τώρα σε εσάς που τα φοράτε ήδη. Στο βρεγμένο δρόμο ποιες είναι οι εντυπώσεις σας?

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-09-06, 17:24
Το avatar του χρήστη IVEHIN
IVEHIN Offline:

Μοντέλο: E-111 G6
Περιοχή: ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 308
IVEHIN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Slobo";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας μέχρι τώρα. Από αυτά που διαβάζω κλίνω πιο πολύ στα exalto 2.

Ερώτηση τώρα σε εσάς που τα φοράτε ήδη. Στο βρεγμένο δρόμο ποιες είναι οι εντυπώσεις σας?
Λευτερη εγω δεν επεσα σε πολλες βροχες αφοτου τα εβαλα γιατι τα αλλαξα καπου στο πασχα.
Αλλα και σε εκεινες που μου ετυχαν για λαστιχο που ειναι κατεξοχην αναγνωρισμενο οτι ειναι για στεγνο δρομο 3-4 φορες που με επιασε πολυ βροχη το ειδα ικανοποιητικο ενω στο μικρο ψιλοβροχι οπου ο δρομος ειναι βρεγμενος αλλα οχι καθαρος εχω την εντυπωση οτι υστερει λιγο.
Ας απαντησουν ομως και αυτοι που τα φορανε περισσοτερο καιρο και τα εχουν πατησει και χειμωνα με πολλες βροχες.
Στον στεγνο δρομο παντως τα θεωρω Νο1.
Σημειωση τα φοραω σε διασταση 185/55/15 και οχι 195.

Ο θανατος ερχεται απο τον Ranger απο ψηλα και απο τον ivehin στα κρυφα!!!

DIONYSOUS KING
Any challenge?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-09-06, 19:14
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
λοιπόν από άτομα που γνωρίζω καλά έχω ακούσει ότι τα MICHELEN Pilot Exalto 2 στο στεγνό δεν παίζονται αλλά στο βρεγμένο παραδέχονται την ανωτερότητα του POTENZA RE720.χωρίς να θέλω να μειώσω κανένα από τα δύο ελαστικά ψηφίζω POTENZA γιατί το βρεγμένο οδοστρωμα πάντα προβληματίζει.έλα όμως που όλοι λένε ότι καταργηθηκε.... υπάρχει περέπτωση μες τη βδομάδα να βάλω καινούρια ελαστικά στο corollaki μου.κλείνω προς τα turanza αν και από κάποια τεστ που έψαξα είδα ότι στο στεγνό έχουν 4/5 και σε κράτημα και σε φρενάρισμα σε αντίθεση με τα POTENZA RE720 που είχαν 5/5.επίσης στο χρόνο ζωής του ελαστικού τα turanza έχουν 3/5 σε αντίθεση πάλι με τα POTENZA RE720 που είχαν 4/5 και όντως έχω κάνει 63000+++ χιλ και ακόμα δεν έχουν κάνει κιχ.
προβληματίζομαι ιδιαίτερα πάνω σε αυτά τα τεστ αλλά εμπιστεύομαι το λαστιχά μου.

αν κάτσει μέσα στη βδομάδα λοιπόν και τα βάλω μέχρι τέλος του μήνα θα ξέρουμε αν αξίζουν ή αν θα είμαι το θύμα που την πάτησε (πράγμα που δεν πιστεύω).

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-09-06, 19:52
Το avatar του χρήστη Slobo
Slobo Offline:
Administrator

Μοντέλο: ZZΕ 111 G6
Περιοχή: Χαϊδάρι
Δύναμη Σεβασμού: 365
Slobo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Άντε Κωστάκη βάλτα να ακούσουμε εντυπώσεις και από αυτα. Εύχομαι πραγματικά να μην είσαι το θύμα που την πάτησε.

Από άλλες μάρκες όπως Goodyear, Pirelli, Toyo κλπ υπάρχει κάτι? Έχει κάνεις να μας πει εντυπώσεις?

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-09-06, 21:12
Το avatar του χρήστη lokatzis
lokatzis Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 241
lokatzis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Έχω τα ER300 στην G6 μου. Μετανοιώνω που δεν (ξανα)έβαλα(*) τα RE720 πέρισυ το Δεκέμβριο που άλλαξα λάστιχα! Η ελκτική τους πρόσφυση είναι τραγική (σε σχέση με τα RE720). Στην παραμικρή ανηφόρα (αλλά και ευθεία) που είναι λίγο χάλια η άσφαλτος αμέσως σπινάρουν. Επίσης, σε απότομα φρεναρίσματα με λίγα χιλιόμετρα το ABS κάνει υπερωρίες. Η πλευρική τους πρόσφυση θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Τα έχω εδώ και 15000χλμ. αλλά τα παραπάνω ισχύουν από τις πρώτες μέρες που τα τοποθέτησα. Το πέλμα πάντως δεν έχει φαγωθεί ιδιαίτερα.

(*) Τα είχα στο προηγούμενο αυτοκίνητό μου. Τα ER300 είναι τα πρώτα στην Corolla μου.
Παλιά 13-09-06, 01:43
Το avatar του χρήστη Stetas
Stetas Offline:
Moderator

Μοντέλο: Corolla E111L HB G6
Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 404
Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Καλησπέρα
απο προσωπική εμπειρία και μιας και ψάχνεσαι για κάτι διαφορετικό συστήνω ανεπιφύλακτα Pirelli P Zero Nero. Τα δικά μου (205/45 ZR 16 83W) έχουν κορυφαίο κράτημα τόσο σε πλευρική πρόσφυση όσο και σε φρεναρίσματα και απότομες εκκινήσεις.... με το δεξι πετάλ στο πάτωμα
Εκέι που όμως δινουν πραγματικά ρεσιτάλ είναι στο βρεγμένο. Είναι αρκετά μαλακά και δεν χρειάζονται ιδιαίτερο ζέσταμα. Εχουν τέσσερις τεράστιες αυλακώσεις που κάνουν όλη τη δουλεια. Ισως οφείλεται στη μεγάλη διάσταση για στεγνό δρόμο αλλα πιστευω πως με στενότερα εσυ στο βρεγμένο πατάς καλύτερα!!!
Σημαντικό: να είναι made in italy και σχετικά φρέσκα( έχουν 4ψήφιο αριθμό σε πλαίσιο διπλα απο εκεί που γράφει DOT, τα δύο πρώτα νούμερα συμβολίζουν την εβδομάδα του έτους και τα άλλα δύο το έτος π.χ 3206: 32η εβδ/δα του 2006.
Ασε που με τα exalto 1 που είχα με είχε τρελάνει ο θόρυβος, για τα΄exalto 2 δεν ξέρω. Με τα pirelli ησύχασα. Αυτά για τούτα τα λάστιχα που τα ξέρω γιατι τα φοράω, ελπίζω να βοήθησα

Φιλικά Στέλιος

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-09-06, 10:13
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 915
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα

Φιλε Στελιο το ελαστικο σου εχει δεικτη W δηλαδη 230+
πως καταφερνεις να τα ζεστανεις?
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αλλαγή Ελαστικών neos3103 TOYOTA COROLLA 111(G6) 2 15-04-13 12:16
Corolla TS - Αλλαγή Ελαστικών VazelosTS UPDATES 4 24-12-12 16:57
Πότε αλλαγή Ελαστικών? teoNOKIA TOYOTA COROLLA E 12 58 15-05-12 20:12
Αλλαγή ελαστικών aircop SUPPORT 2 04-02-10 00:00
Αλλαγή Ελαστικών jimbo SUPPORT 295 24-01-08 23:52

Page generated in 0,17545891 seconds (81,29% PHP - 18,71% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:23.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com