εμένα τα λάστιχα μου έχουν κάνει σχεδόν 12000χλμ, σε χωματόδρομο δεν έχουν παει ακόμα και τα μπροστινά μου ήδη φαγώθηκαν! κρατάνε ακόμα αλλά κατά το Καλοκαίρι λέω να βάλω τα μπροστά πίσω να λιωσω και εκείνα. Καλά και ωραία τα continental premium contact2 αλλά έχουν πολύ μαλακή γόμα και φαγώνονται γρήγορα. Ακόμα και στα πλάγια έχουν φαγωθεί από τα στροφιλίκια! επίσης έχει μειωθεί το πέλμα τους στα μπροστινά δλδ είναι πλέον ποιό ρηχά τα αυλακια τους. Αυτά έγιναν από μερικά burn out αλλά με 3-4 max για ελάχιστα secs δεν δικαιολογείτε η φθορά αυτή. Νομίζω άλλη φορά πρέπει να πάω σε ποιό σκληρά. Στο starlet GT μόλις είχα βάλει το 4E-FTE και τα έσκιζα τα λάστιχα ειχα τοτε σε 185/55/14 michelin pilot exalto και έβγαλαν με τα 1000 ζόρια μόλις 30000χλμ. Μετά φόρεσα για φτηνά τα pirelli P2500 έκαναν 12500χλμ έγινε τροπέτο το σταρλετ τα βάλαμε στο αμάξι του πατέρα μου και λες και ήταν καινούρια! βέβαια τα πρόσεχα και εγώ!
έτσι σαν καινούρια αυτά που έχω τώρα κα όταν μπορέσω θα βάλω να δείτε πως είναι τώρα τα μπροστινά γιατί τα πίσω σχεδόν έτσι είναι ακόμα!