Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-07-07, 10:49
Το avatar του χρήστη nasos
nasos Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: KE-30
Περιοχή: ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 296
nasos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Κωστα τη γνωμη μου για τα 720 την εχω σχηματισει απο 2 κολλιτους μου.ο ενας τα εχει φορεσει 4-5 φορες σε g6 του 2000 16αρι και η αποψη του ειναι ιδια καθε φορα.καμια 10.000 κμ βγαζει πριν αρχισουν να γλυστρανε απο αποψη ξεραματος.στο δευτερο χρονο τα πεταει γιατι εχουν γινει ημισλικ.τωρα θα μου πεις γιατι τα βαζει συνεχεια?γιατι αμα ζεσταθουν οπως λεει κρατανε υπεροχα γιαυτον αλλα για να ζεσταθουν θελουν δουλεια γιατι ειναι σκληρη γομα σε σχεση με μισελεν.
ο αλλος ταχε βαλει σε ενα ροβερ (μπροστα μονο) και πριν ειχε εκσαλτο 1.η γνωμη του,σε καθε σροφή τουφευγαν τα μουτρα.

πριν τα βαλει αυτος ημουν και εγω για αλλαγη και το σκεφτομουνα αλλα οδηγησα λιγο το δικο του και δε μου αρεσαν καθολου.
περασα σε κοντινενταλ και ειμαι αρκετα ικανοποιιμενος αλλα σαν το εκσαλτο το 1 τιποτα.
δε συζηταω για εκσαλτο 2 γιατι με δεικτη w δε νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο για μας.

τωρα αν εσενα σε καλυπτει το 720 η γνωμη οπουδηποτε αλλου ειναι περιττη αλλα καποια πραγματα οπως τα χαρακτηριστικα καποιου ελαστικου δεν ειναι υποκειμενικο θεμα.

New ninja zx-6r!!! άπαιχτο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-07, 12:00
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καταρχήν ο φίλος μας που ρώτησε όπως και εγώ μιλήσαμε για στυλ οδήγησης κάπως σπορ,που σημαίνει κατα τη γνώμη μου ότι δεν πας συνέχεια στο όριο αλλά σε κάποιες στροφούλες και κάποιες ευθείες τα δίνεις όλα(και το ανέφερε κι όλας το παλικάρι).
τώρα αν εσείς ξεκινάτε σε κάθε φανάρι με το πετάλι να πιάνει πάτωμα και ακόμα και στην αλλαγή δευτέρας γράφει το λάστιχο,αν εσείς δένετε το χειρόφρενο και ξεκινάτε τις σβούρες και τα burn out αυτό δεν σημαίνει ότι το λάστιχο σαν λάστιχο είναι μάπα απλά εσείς έχετε πιο ισχυρό μέσα σας το ένστικτο του κανίβαλου και είστε καύτες ελαστικών(κάτι το οποίο σε προηγούμενο ποστ μου είχα τονίσει για να επισημάνω τη διαφορά).
το αν ήταν σπορ ή όχι η οδηγησή μου αυτό το ξέρω μόνο εγώ και κάποια άλλα άτομα

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nasos Εμφάνιση μηνυμάτων
Κωστα τη γνωμη μου για τα 720 την εχω σχηματισει απο 2 κολλιτους μου.ο ενας τα εχει φορεσει 4-5 φορες σε g6 του 2000 16αρι και η αποψη του ειναι ιδια καθε φορα.καμια 10.000 κμ βγαζει πριν αρχισουν να γλυστρανε απο αποψη ξεραματος.στο δευτερο χρονο τα πεταει γιατι εχουν γινει ημισλικ.τωρα θα μου πεις γιατι τα βαζει συνεχεια?γιατι αμα ζεσταθουν οπως λεει κρατανε υπεροχα γιαυτον αλλα για να ζεσταθουν θελουν δουλεια γιατι ειναι σκληρη γομα σε σχεση με μισελεν.
ο αλλος ταχε βαλει σε ενα ροβερ (μπροστα μονο) και πριν ειχε εκσαλτο 1.η γνωμη του,σε καθε σροφή τουφευγαν τα μουτρα.

πριν τα βαλει αυτος ημουν και εγω για αλλαγη και το σκεφτομουνα αλλα οδηγησα λιγο το δικο του και δε μου αρεσαν καθολου.
περασα σε κοντινενταλ και ειμαι αρκετα ικανοποιιμενος αλλα σαν το εκσαλτο το 1 τιποτα.
δε συζηταω για εκσαλτο 2 γιατι με δεικτη w δε νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο για μας.

τωρα αν εσενα σε καλυπτει το 720 η γνωμη οπουδηποτε αλλου ειναι περιττη αλλα καποια πραγματα οπως τα χαρακτηριστικα καποιου ελαστικου δεν ειναι υποκειμενικο θεμα.
καταρχήν το επαλήθεύεις με τα λεγόμενα σου ότι το έκαιγε το λάστιχο αφού κατάφερνε και το έκανε ημισλίκ(στα 10000 άρχιζε και γλίστραγε άρα να το κράταγε άλλα 10000?τι έκανε με το που ξεκίναγε έγραφε και γενικά πήγαινε παντού γράφοντας και με τις πάντες?)

όσον αφορά το τελευταίο που είπες ότι τα χαρακτηριστικα καποιου ελαστικου δεν ειναι υποκειμενικο θεμα σε ρωτάω πως μπορείς να εκφέρεις γνώμη για το συγκεκριμένο ελαστικό όταν δεν το έχεις βάλει στην corolla σου.το ότι οδήγησες το ροβερ του φίλου σου για λίγο δεν μου λέει κάτι.άλλο αυτοκίνητο και πόσα χιλιόμετρα θα έκανες για να μπορέσεις να εκφέρεις άποψη.

Βασίλη το λες και μόνος σου ρε φίλε ότι τα 720 σου κράτησαν παραπάνω.μη συγκρίνεις όμως το τρόπο οδήγησής σου με τη κάπως σπορτ που λέγαμε γιατί πολύ απλά το στυλ οδήγησης σου είναι extreme ρε φίλε κακα τα ψέματα,αφού δεν άφηνες στροφή για στροφή.

τέλος κλείνοντας θα ήθελα να πω πως δεν μου απαντήσατε σε αυτό εδώ:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
πάντως Νασο σε αυτό που είπες θα σε ρωτήσω και εγώ κάτι.γιατί πολλοί πισωκίνητοι τα φοράνε πίσω?(μιλάω μόνο για άτομα που ο χιλιομετρητής γράφει σε μια βόλτα 50 χιλ και τα πίσω λάστιχα έχουν κάνει τα διπλά και τριπλά γιατί πηγαίναν με το πλάι)

κάτι τελευταίο και δεν θυμάμαι αν το έχω ξανα αναφέρει.όταν βάλατε τα brigdestone potenza re720 υπογράψατε κανα χαρτί?σας ήρθε κάποια επιστολή εγγύησης από την elastrak μαζί με μια κάρτα μέλους elastrakclub?αν όχι τότε λυπάμε αλλά ψωνίσατε από σβέρκο που λέμε.
γιατί οι πισωκίνητοι τα βάζουν πίσω?το απάντησε εμέσως ο Βασίλης.πολύ απλά κρατάνε λίγο παραπάνω στα παιχνίδια.
όσον αφορά τη κάρτα φίλε nasos και φίλε dRiveR7 δεν περιμένω απάντηση γιατί πολύ απλά δεν τα έχετε φορέσει τα συγκεκριμένα λάστιχα άρα πως θα ξέρετε.
αφήστε λοιπόν εμένα στον δικό μου κόσμο που έμεινα ευχαριστημένος από τα συγκεκριμένα ελαστικά αφού τα φορούσα και μείνετε εσείς σταθεροί στις απόψεις σας ακούγοντας τους φίλους σας και τους γνωστούς σας.(τόσες φορές έχουμε πει ότι ακόμα και σε ίδιο αυτοκίνητο με διαφορετικό στήσιμο όμως,ένα λάστιχο μπορεί να μην κάνει για εμάς αλλά ποιος το ακούει.γράφουμε απλά για να γράφουμε και όχι για να βοηθήσουμε με τις εμπειρίες και τις γνώσεις μας που προέρχονται από χειροπιαστά παραδείγματα)
και μια πληροφορία τα bridgestone potenza re 720 ήταν σπορ λάστιχο ενώ τα bridgestone turanza er 300 δεν είναι.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-07, 13:49
Το avatar του χρήστη nikoskon
nikoskon Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 247
nikoskon είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν χρειάζονται νεύρα ρε σεις παίδες...
Παίζει μεγάλο ρόλο το πως οδηγεί ο καθένας,πόσο καλά γνωρίζει το αυτοκίνητό του κτλπ...
Σε συγκεκριμένη στροφή με την Corolla μου και τα Turanza θα φύγω εκτός,
αλλά στην ίδια στροφή με την Corolla μου και τα Turanza ο Trulli θα πάει σαν τρένο.
Θέλω να πω πως ακόμα και κάποιες προσωπικές εμπειρίες μπορεί να είναι εντελώς υποκειμενικές σχετικά με ένα ελαστικό.Όχι όλες βέβαια.
Πάντως δε λέει να καθόμαστε να τσακωνόμαστε για καουτσούκια...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikoskon : 01-07-07 στις 14:22.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-07, 14:30
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Νίκο έχεις δίκιο ρε φίλε αλλά δεν μπορεί κάποιος που δεν έχει βάλει καν τα συγκεκριμένα λάστιχα να λέει ότι δεν είναι καλά κλπ κλπ.το ίδιο γίνεται και σε άλλα τοπικ και ποτέ δεν βγαίνει άκρη.είδες τι είπε ο Βασίλης?αν όχι διάβασε το ποστ του.
το παλικάρι το παραδέχομαι.το κατέχει αρκετά έτσι μου έχει δείξει και μέσα στο forum και στις συναντήσεις από συζητήσεις μας.κανείς δεν είπε ότι τα potenza re 720 ή τα turanza er300 είναι τα κορυφαία ελαστικά.είπαμε ότι είμαστε ευχαριστημενοι (σύμφωνα με αυτά που ζητάει ο καθένας).τα μισελεν είναι κλάσεις ανώτερα σε κάποιους τομείς και τα bridgestone σε κάποιους άλλους.από εκεί και πέρα είναι ανάλογα στη κρίση και στις απαιτήσεις το καθένα μας το τι πατούμενο θα βάλει στο αυτοκίνητό του.
όταν όμως κάποιος ζητάει τη γνώμη μας πρέπει να λέμε αυτό που έχουμε αποκομείσει από τις εμπειρίες μας και άσχετα πράγματα.ο φίλος Νασος έγραψε παραπάνω ότι οδήγησε το ρόβερ του φίλου του.1) είναι διαφορετικό αυτοκινητο και 2) όταν δεν ξέρεις το αυτοκίνητο δεν μπορείς να αντιληφθείς τα πάντα στο 100%

www.eseepa.gr

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-07, 14:43
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
τέλος κλείνοντας θα ήθελα να πω πως δεν μου απαντήσατε σε αυτό εδώ:

γιατί οι πισωκίνητοι τα βάζουν πίσω?το απάντησε εμέσως ο Βασίλης.πολύ απλά κρατάνε λίγο παραπάνω στα παιχνίδια.
όσον αφορά τη κάρτα φίλε nasos και φίλε dRiveR7 δεν περιμένω απάντηση γιατί πολύ απλά δεν τα έχετε φορέσει τα συγκεκριμένα λάστιχα άρα πως θα ξέρετε.
αφήστε λοιπόν εμένα στον δικό μου κόσμο που έμεινα ευχαριστημένος από τα συγκεκριμένα ελαστικά αφού τα φορούσα και μείνετε εσείς σταθεροί στις απόψεις σας ακούγοντας τους φίλους σας και τους γνωστούς σας.(τόσες φορές έχουμε πει ότι ακόμα και σε ίδιο αυτοκίνητο με διαφορετικό στήσιμο όμως,ένα λάστιχο μπορεί να μην κάνει για εμάς αλλά ποιος το ακούει.γράφουμε απλά για να γράφουμε και όχι για να βοηθήσουμε με τις εμπειρίες και τις γνώσεις μας που προέρχονται από χειροπιαστά παραδείγματα)
και μια πληροφορία τα bridgestone potenza re 720 ήταν σπορ λάστιχο ενώ τα bridgestone turanza er 300 δεν είναι.
Φίλε Διάφανε καταρχήν μην τρελένεσαι....δε σε είπαμε αργό....ήρεμα λοιπόν...Το ποιός γράφει απλά για να γράψει φαίνεται, αφού μάλλον δεν έχεις διαβάσει προσεκτικά τα προηγούμενα ποστ και μου ζητάς να σου πω αν μου έστειλε η bridgestone γράμματα, επιστολές και χίλια δυο όταν αγόρασα τα μαιμού όπως λες potenza....επειδή απ' ότι φαίνεται μας θεωρείς άσχετους στο θέμα...Είδες σε κάποιο ποστ να αναφέρω τη λέξη bridgestone? Αναφέρθηκα ποτέ στα potenza? Δεν έχω βάλει ποτέ και ούτε πρόκειται να βάλω ποτέ bridgestone γιατί απλά όταν βάζω λάστιχο θέλω να έχω λάστιχο.... Εγώ μιλάω για οποιοδήποτε λάστιχο πως δεν κρατάει (και να είναι σε καλή κατάσταση μετά) τα χιλιόμετρα που αναφέρθηκαν ούτε με σπορ, ούτε με extreme, oύτε με οδήγηση κότας. Και δεν αναφέρθηκα έως τώρα στη συμπεριφορά του κάθε ελαστικού γιατί αλλάζουν τα ζητούμενα για τον καθένα! Μιλάω μόνο για αντοχή!!!! Αν θέλεις το καταλαβαίνεις, αν πάλι δε θέλεις ΟΚ...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 01-07-07 στις 17:07.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-07, 14:48
Το avatar του χρήστη nikoskon
nikoskon Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 247
nikoskon είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
@diafanh-psyxh
Δεκτόν.Συμφωνώ.
Ας πέσουν λοιπόν για ύπνο τα πνεύματα...
Και τώρα που λες,θυμάμαι όταν είχε μπει ο Jarno στην Corolla μου και μου είχε πει...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-07, 15:25
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

όχι επειδή δεν ανέφερες ούτε τη λέξη bridgestone αλλά ούτε τα potenza γιαυτό το λόγο ρώτησα και ξαναρώτησα και έρχεσαι στα λόγια μου.
για ποιο λόγο πέρνεις μέρος στη συζήτηση αυτή που αφορά τα bridgestone ρε φίλε?αφού δεν τα εχεις βάλει ποτέ ποια πολύτιμη πληροφορία μπορείς να δώσεις στο παλικάρι που θέλει να βάλει το αντίστοιχο μοντέλο?(σημείωση για να μη μου πείτε και τιποτα μετά.δεν σου απαγορεύω να μιλήσεις για το συγκεκριμένο θέμα εξάλλου δεν μπορώ και δεν θα το έκανα ποτέ)

τώρα όσον αφορά το αν διάβασα προσεκτικά τα προηγούμενα ποστ ναι τα διάβασα και πίστεψε με όταν αποφασίζω να γράψω κάτι το γράφω γιατί το ξέρω και αν δεν το ξέρω λεω απλά τη γνώμη μου και τονίζω ότι είναι προσωπική μου άποψη πάντα.

όχι σαν και εσένα που έγραψες αυτό:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ακριβώς Νάσο...πολύ σωστός...γι αυτό ρώτησα τι εννοέι με τον όρο σπορ...όχι για να του πω πως δεν οδηγεί σπορ ή γρήγορα ή δε το στριβει το αμάξι...προς Θεού, απλά μου φάνηκε περίεργο ο τόσος χρόνος για τα λάστιχα με αυτό που εννοώ εγώ σπορ τρόπο οδήγησης.
και αναφερόσουν στον φίλο antonios7 που έθεσε και το ερώτημα.

μετά είναι δυνατόν να επιμένεις στην άποψη σου ότι δεν θέλεις να έρθουμε σε αντιπαράθεση?

δεν αξίζει να ασχοληθώ πλέον άλλο με το θέμα αφού πήρα γραμμή τι παίζει αλλά ειλικρινά λυπάμαι γιατί σκοπός του forum είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλο και βλέπω ότι κάποιοι δεν το θέλουν

nikoskon τα πνεύματα να πέσουν αλλά το θέμα είναι να μην κοιμόμαστε εμείς και ακούμε το καθένα που λέει ότι του κατέβει.(χοντράδα αυτό που είπα αλλά έτσι είναι δυστηχώς και λυπάμαι)

www.eseepa.gr

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-07, 16:18
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ε οχι ρε παιδια οχι τα ποντεζα σε 185-60-14 Η κ να ναι σκληρα...δεν ειναι...
νορμαλ ειναι
ψαχνετε διαφορες?λοιπον ειναι 1 ΚΛΙΚ κατω στο οριο σε στεγνο
απο τα πιλοτ2
ξαναλεω στο στεγνο 1 κλικ <δλδ δεν φευγει αυτο ευθια κ το αλλο στριβει>

ακομα τα pilot exalto 2 βγαινουν σε V αυτα ειναι για σπορ οδηγηση εκει θα δειτε οτι δεν χαζοσφυρανε στις στροφες πρεπει να το πιεσεις πολυ για να ακουστη αντιθετα με το δεικτη Η που κ χωρις να του δωσεις σ αυκουνε ολοι
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-07, 16:46
nasos Offline:
Πορωμένο Μέλος

φιλε κωστα καταρχην δεν νευριασε κανεις μαζι σου ουτε εθιξε την οδηγηση σου,γιατι ετσι αντιδρας.
απο την αλλη ειναι φυσιολογικοτατο οταν διαβαζω οτι καποιος με το 720 εκανε τοσα χιλιομετρα με σπορ οδηγηση να μου ξινιζει και απλα το γραφω.

οτι δεν τοχω δουλεψει το συγκεκριμενο λαστιχο το λεω απο την πρωτη στιγμη!!
αυτο ομως δεν με εμποδιζει να εχω άποψη (μπορει και λαθος) και για αλλα λαστιχα εκτος απο αυτα πουχω φορεσει, ετσι?γιατι απλα εχω ασχολιθει πολυ με το θεμα λαστιχα.τη γνώμη μου τη λεω γιατι πιστευω οτι ειναι σωστη και μπορει να βοηθησει και οχι απλα για να γραψω κατι οπως ειπες!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλοι ειναι αυτοι εδω μεσα που το κανουν αυτο.(δες αγγελίες)
οπου ξερω κατι και μπορω να βοηθησω λεγοντας κατι,απλα το κανω.

οσο για τις καρτες και τις εγγυησεια απλα σου ξαναλεω(γιατι αυτο εσενα αφορα και κανεναν αλλο) οτι η γνωμη μου στο συγγεκριμενο λαστιχο ειναι απο κολλητους μου που ξερω πως οδηγανε και μιλαμε καθημερινα,δεν ειναι απο την κυρακατινα που τοβαλε το 720 στο αμαξι του γαμπρου της κορης της του ανιψιου της και δεν ηταν καλο.δεν λεμε παπαρολογιες επειδη αυτο υπονοεις!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-07, 16:53
nasos Offline:
Πορωμένο Μέλος

ρε κώστα ψυχραιμια!
απο τη μια λες οτι δεν μπορει το ιδιο λαστιχο να συμπεριφερεται το ιδιο σε διαφορετικα αμαξια (με διαφορετικο στισημο κλπ κλπ) και με διαφορετικο στυλ οδηγησης και απο την αλλη ΔΕΝ δεχεσαι την αποψη οτι καποιος αλλος βρισκει το συγκεκριμένο λαστιχο οχι καλο.
δηλ μονο εσυ βοηθας το φορυμ ε λεγοντας οτι ειναι καλο και αν κανεις πει κατι διαφορετικο γραφει απλα για να γραφει!!!
τιποτα αλλο.

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αλλαγή Ελαστικών neos3103 TOYOTA COROLLA 111(G6) 2 15-04-13 12:16
Corolla TS - Αλλαγή Ελαστικών VazelosTS UPDATES 4 24-12-12 16:57
Πότε αλλαγή Ελαστικών? teoNOKIA TOYOTA COROLLA E 12 58 15-05-12 20:12
Αλλαγή ελαστικών aircop SUPPORT 2 04-02-10 00:00
Αλλαγή Ελαστικών jimbo SUPPORT 295 24-01-08 23:52

Page generated in 0,21561694 seconds (84,51% PHP - 15,49% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:09.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com