Λοιπόν... Ας πως και εγω τη γνώμη μου γιατί τα έχω φορέσει και τα έχω σκίσει και τα δύο λάστιχα.
Το michelen exalto το παλιο που λεει και ο Νάσος από κράτημα είναι πολύ καλύτερο από τα potenza RE720, δεν θελει σχεδόν καθόλου ζέσταμα και γραπώνει με το καλημέρα σε ζεστό και σε κρύο, σε βρεγμένο και στεγνό.
Αλλά... λόγω του ότι έχει τόσο μαλακή γόμα φθείρεται και πάρα πολύ εύκολα. Θυμάμαι τα είχα βάλει και τα κράτησα περίπου ενάμιση χρόνο γιατί μετά είχαν φαγωθεί τόσο ώστε να μην κρατάνε ούτε στο μισό απ' όσο κρατούσαν.
Τα RE720 τα έβαλα και η αλήθειά είναι ότι κρατάνε αρκετά καλά αλλά θέλουν πρώτα καλό ζέσταμα. Δεν μπορείς τις κρύες μέρες ειδικά να πεις πως θα μπεις φέτες σε στροφές χωρίς καλό ζέσταμα πρώτα.
Αλλά... δεν τρώγονται με τίποτα... Τα φοράω 3 χρόνια και κρατάνε ακριβώς το ίδιο όπως την πρώτη μέρα.
Επειδή αναφερθήκατε σε στυλ οδήγησης να σας πω πως στο δικό μου στυλ ταιριάζουν πιο πολύ τα RE720 γιατί είμαι χειροφρενάκιας και θέλω το πίσω μέρος να αποκολάται σχετικά εύκολα, το οποίο επιτυγχάνεται με σκληρότερη γόμα στο λάστιχο. Αφήστε που είναι και αθόρυβα. Μόνο ένα φύσιμα ακούγεται όταν τραβάς χειρόφρενο και σέρνεται. Αντίθετα, όταν φορούσα τα michelen ξεσήκωνα τις γειτονιές...
Τέλος, παίζει ρόλο και ο οικονομικός παράγοντας. Ίσως αν ειχα μια καλή οικονομική άνεση να φορούσα michelen αλλά θα έπρεπε να σκάω 400 ευρω κάθε ένα με ενάμιση χρόνο να τα αλλάζω αν ήθελα να έχω το αρχικό τους καλό κράτημα.
Αντίθετα, με τα potenza εχει ησυχάσει το κεφάλι μου. 3 χρονάκια τα έχω ήδη και ακόμα δεν έχω δει εμφανή σημάδια φθοράς...
|