Κωστα τη γνωμη μου για τα 720 την εχω σχηματισει απο 2 κολλιτους μου.ο ενας τα εχει φορεσει 4-5 φορες σε g6 του 2000 16αρι και η αποψη του ειναι ιδια καθε φορα.καμια 10.000 κμ βγαζει πριν αρχισουν να γλυστρανε απο αποψη ξεραματος.στο δευτερο χρονο τα πεταει γιατι εχουν γινει ημισλικ.τωρα θα μου πεις γιατι τα βαζει συνεχεια?γιατι αμα ζεσταθουν οπως λεει κρατανε υπεροχα γιαυτον αλλα για να ζεσταθουν θελουν δουλεια γιατι ειναι σκληρη γομα σε σχεση με μισελεν.
ο αλλος ταχε βαλει σε ενα ροβερ (μπροστα μονο) και πριν ειχε εκσαλτο 1.η γνωμη του,σε καθε σροφή τουφευγαν τα μουτρα.
πριν τα βαλει αυτος ημουν και εγω για αλλαγη και το σκεφτομουνα αλλα οδηγησα λιγο το δικο του και δε μου αρεσαν καθολου.
περασα σε κοντινενταλ και ειμαι αρκετα ικανοποιιμενος αλλα σαν το εκσαλτο το 1 τιποτα.
δε συζηταω για εκσαλτο 2 γιατι με δεικτη w δε νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο για μας.
τωρα αν εσενα σε καλυπτει το 720 η γνωμη οπουδηποτε αλλου ειναι περιττη αλλα καποια πραγματα οπως τα χαρακτηριστικα καποιου ελαστικου δεν ειναι υποκειμενικο θεμα.