Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
Α |
|
04-07-20, 17:43
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Α
Και 195/55R15 μπορεις να βαλεις παντως...
|
05-07-20, 21:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Καλησπερα, ειναι πολυ λαθος αυτη η διασταση και ισχυουν πραγματα θεωρητικα κυριως οπως αυξηση καταναλωσης, μαγουλιασμα σε μεγαλα ζορια στροφων, κοψιμο αποδοσης γενικως πχ επιταχυνση σιγουρα, ποιο ακριβη τιμη.
Γενικα διασταση που δεν θα την εβαζα με τιποτα.
185/55/15 ειναι το ποιο σωστο και βοηθαει και την κρεμαριερα.
Επισης μου φαινεται εχει και 185/50/15 αλλα οκ ειπαμε εδω παμε αντιθετα παλι λαθος διασταση αρκετα.
|
|
Α |
|
06-07-20, 02:51
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Α
Στα TOYO PROXES tR1 που εβαλα πριν μερικες μερες αποκαλυφθηκε το πρωτο αρνητικο στοιχειο....
Θορυβος!!!
Στην εθνικη οδο με 120-130χλμ/ωρα ακουγονται σαν τα Mud Terrain του αγροτικου μου....
Το απιστευτο grip στις στροφες ομως εξακολουθει να υπαρχει, φοβερο κρατημα στροφες-φρεναρισμα παντου τρομερη προσκολληση.
|
|
|
|
21-08-20, 02:17
|
Νεότατος
|
|
|
|
Να ρωτήσω και εγώ. Την 11αρα μου την πήρα από τον θείο μου που την είχε πάρει καινούρια. Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα για αλλαγή ελαστικών μου είπε πως τα Turanza T001, που είχε για πολλά χρόνια, είχαν απίστευτο κράτημα. Έκανα το λάθος εγώ και άκουσα το παλικάρι στο βουλκανιζατέρ που έσκουζε να βάλω τα Goodyear EfficientGrip Performance γιατί ήταν πιο νεα (σαν μοντέλο ελαστικού), δηλαδή ανώτερο κράτημα με καλύτερη τιμή. Τα έχω εδώ και 4500 χιλιόμετρα και πραγματικά τα έχω μισήσει. Θέλω μια στο τόσο να βγάλω το άχτι μου στα λιμ@ν@κια και μετά την 3η στροφή (πέταλο) το αμάξι πάει ευθεία (με σύγκριση τα 5 χρονών φθαρμένα T001 που είχα πριν).
(Μετά λοιπόν απο την ιστορία της ζωής μου θα ρωτήσω)
Τα έχει δοκιμάσει κανένας αυτά τα λάστιχα; Αν ναι ποιές ήταν οι εντυπώσεις σας;;
Επίσης, για διάσταση 195/50/15 τι λάστιχα θα προτίνατε τα οποία να μην ξεπερνάνε τα 270 ευρώ το σετ; (Στην Αθήνα)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη goulioumism : 21-08-20 στις 06:31.
|
21-08-20, 10:33
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Τι δείκτες βάρους/ταχύτητας έχουν τα Goodyear;
Προφανώς δεν είναι ξεκάθαρα ελαστικό επιδόσεων, αλλά -σαν καινούριο ελαστικό, θα έπρεπε να αποδίδει καλύτερα.
|
21-08-20, 14:20
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
...................
|
21-08-20, 14:21
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Είναι γνωστό ότι, ένα λάστιχο δεν αποδίδει το ίδιο σε όλα τα αυτοκίνητα. Παίζουν ρόλο τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε αυτ/του (βάρος, στήσιμο, γεωμετρία κλπ.).
Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τα ελατήρια/αμορτισέρ...
21-08-20, 16:52
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsavman
Τι δείκτες βάρους/ταχύτητας έχουν τα Goodyear;
Προφανώς δεν είναι ξεκάθαρα ελαστικό επιδόσεων, αλλά -σαν καινούριο ελαστικό, θα έπρεπε να αποδίδει καλύτερα.
|
Τα ελαστικα τωρα είναι 82Η
|
12-02-24, 21:44
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Καλησπέρα καλή εβδομάδα σε όλους.
Σήμερα μπήκανε καινούργια ελαστικά στο corollaκη , έβαλα τα Hankook kinergy eco 2 σε διάσταση 185/60/R14.
Τιμή τετράδας 280€ τοποθέτηση με βαλδιβες και ζυγοστάθμιση.
Και 25€ ευθύγραμμη. 305€ στο σύνολο.
|
13-02-24, 19:03
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη,Ελλαδα
|
|
Τα ελαστικα ειναι κατι σαν τα παππουτσια μας ,δεν μπορεις να βαλεις σκαρπινια αν θες να πας για τρεξιμο οπως και το αντιθετο...
Οπως επισης δεν ταιριαζουν ολα τα ελαστικα σε ολα τα αυτοκινητα,μην περιμενεις οτι το χ ελαστικο που φοραει ο φιλος σου και ειναι ενταξει για εκεινον θα ειναι και για εσενα το ιδιο καλο,παιζουν πολλα ρολο στησιμο βαρος κατασταση αυτοκινητου κλπ κλπ.
Και κατι τελευταιο καντε την δικη σας ερευνα αγορας σαν καταναλωτες και μην δινεται και πολυ βαρος στους λαστιχαδες ,αυτοι οτι θελουν να πουλησουν αυτο πλασαρουν στοους πελατες τους και πολλες φορες για να μην χασουν πωλησεις βαζουν οτι ναναι με ολεθρια αποτελεσματα.
Ενημερωμένος πελατης ειναι σωστος πελατης!!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17544103 seconds (79,31% PHP - 20,69% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:14. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|