Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 17-05-11, 00:46
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
και η βενζίνη είναι 1 ευρώ πάνω!!!! λέει με 1000 το υγραέριο προς το παρον, ας ελπίσουμε μην το δούμε καμιά μέρα να παίρνει τον ανήφορο!
Aπο εδω το πας απο εκει το πας Νικηφορε σε βλεπω γκαζατο συντομα .
Υγραεριο εβαλα πριν λιγο στην αεροποριας στο Ελληνικο 77,9(εδω και πολυ καιρο το εχει τοσο)Αυτο που λεει ο Φανης μου το ειχε πει και ο Μπιρμπος το καλοκαιρι πεφτει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-05-11, 01:35
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αυτος στην αεροποριας κλεβει,βαζει παραπανω λιτρα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-05-11, 10:14
The_Emperor Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla 2006
Δύναμη Σεβασμού: 198
The_Emperor είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει σημαντική απόκλιση στα χλμ που βγάζει το υγραέριο το καλοκαίρι σε σχέση με το χειμώνα...Εγώ παρατηρώ απόκλιση της τάξης των 100 περίπου χλμ!! Το καλοκαίρι πέρυσι με 36-38 λίτρα υγραέριο έβγαζα 500-530 χλμ (τα περισσότερα στην εθνική βέβαια) ενώ το χειμώνα είχα πέσει ακόμη και στα 400. Τώρα παρατηρώ επιστροφή στα περσινά καλοκαιρινά επίπεδα...
Να πω ότι οδηγώ ιδιαίτερα συντηρητικά (συνήθως με 90-100 χλμ και τις περισσότερες φορές κάτω από 3000 στροφές) όχι για οικονομία αλλά από άποψη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-05-11, 14:13
davarisx Offline:
banned

εχει δει διαφορα κανεις στα χλμ χειμωνα-καλοκαιρι?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-05-11, 14:16
davarisx Offline:
banned

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The_Emperor Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει σημαντική απόκλιση στα χλμ που βγάζει το υγραέριο το καλοκαίρι σε σχέση με το χειμώνα...Εγώ παρατηρώ απόκλιση της τάξης των 100 περίπου χλμ!! Το καλοκαίρι πέρυσι με 36-38 λίτρα υγραέριο έβγαζα 500-530 χλμ (τα περισσότερα στην εθνική βέβαια) ενώ το χειμώνα είχα πέσει ακόμη και στα 400. Τώρα παρατηρώ επιστροφή στα περσινά καλοκαιρινά επίπεδα...
Να πω ότι οδηγώ ιδιαίτερα συντηρητικά (συνήθως με 90-100 χλμ και τις περισσότερες φορές κάτω από 3000 στροφές) όχι για οικονομία αλλά από άποψη...
Αυτο να σου πω την αληθεια σχεδον 2 χρονια ουτε καν που μου περασε απο το μυαλο.χθες φουλαρα θα το κοιταξω.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτος στην αεροποριας κλεβει,βαζει παραπανω λιτρα.
Aυτο το εχω ξανα ακουσει.Βεβαια αν δεν το δω με τα ματια μου δεν το πιστευω.χθες ημουνα ταπα και σε δεξαμενη 44αρα εβαλε 32λιτρα οπωτε δεν μπορω να πω οτι κλεβει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-05-11, 21:08
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Πηγαινοντας στο εξοχικο μου χτες, ειδα στον Γερακα βενζινάδικο BP Auto Gas λεει απέξω, να εχει στην πινακίδα με τις τιμες πρωτο και καλυτερο το υγραεριο με τιμη στα 0.79 λεπτὰ. Μαλιστα μου ειχαν πει πως γεμιζει πολύς κοσμος εκει! και βλεπω και στην τηλεοραση στις ειδησεις καθε μερα σχεδον για υγραεριο λένε! ας ελπισουμε να μην βαλουν ειδικο φορο κατανάλωσης, γιατι ήδη κατι ακουσα για το φυσικο αεριο στα σπιτια! ας ελπισουμε μην παρει η μπαλα και το υγραέριο στα αμάξια! γιατι τοτε το βλεπω να πηγαίνει στην τιμή του πετρελαίου κίνησης!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-05-11, 17:51
Το avatar του χρήστη g6 1.6
g6 1.6 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: 2000
Περιοχή: Καστοριά
Δύναμη Σεβασμού: 183
g6 1.6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx Εμφάνιση μηνυμάτων
εχει δει διαφορα κανεις στα χλμ χειμωνα-καλοκαιρι?
Γεια σας παιδιά και 10000000000000 συγνώμη για την ελάχιστη συμμετοχή μου τον τελευταίο καιρό αλλά με κάλεσε η μαμά πατρίδα και με την πρώτη ευκαιρία μπήκα στο club μας.
Όσο αφορά το υγραέριο χειμώνα καλοκαίρι υπάρχει διαφορά και μάλιστα μεγάλη όπως αναφέρθηκε. Ο λόγος είναι γιατί το χειμώνα πέφτει η πίεση μέσα στην δεξαμενή λόγο κρύου και έτσι ο αισθητήρας δεν αντιλαμβάνεται την παρουσία τόσου υγραερίου για καύση ώστε να μην φτωχίνει το μείγμα και έτσι το γυρνάει σε βενζίνη.
Επίσης το χειμώνα παρατήρησα με -18 έξω αφού περπάτησα πολλά χιλιόμετρα είπα να το σκίσω λίγο και με τέρμα γκάζι πρώτη δευτέρα τρίτη μέχρι κόφτη πάλι με πέταξε το υγραέριο. Τρόμαξα και έτσι πήγα ρώτησα και μου είπαν αυτό το πράγμα. Τώρα το καλοκαίρι όλα οκ!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-05-11, 23:15
davarisx Offline:
banned

Καλησπερα φιλε μου και καλος πολιτης.
οσον αφορα το υγραεριο τωρα.για να πεσει η πιεση τοσο ωστε να γυρισει σε βενζινη το συστημα πρεπει το μειγμα να ειναι φτωχο σε προπανιο.Στην Γερμανια για παραδειγμα τα μειγματα ειναι καλοκαιρι 40-60(προπανιο-βουτανιο)και τον χειμωνα(60-40).Βεβαια με 60% προπανιο το αμαξι γινεται πυραυλος.
Κατι αλλο που παιζει ρολο μειναι το συστημα που φορας 4ης η 5ης,στο 4ης γενιας συμβαινει αυτο ενω στο 5ης λογο του οτι εχει αντλια μεσα στην δεξαμενη η πιεση παραμενει στο κυκλωμα σταθερη στα 4bar.τουλαχιστον εγω μεχρι στιγμης με 5ης γενιας ποτε δεν μου γυρισε απο υγραεριο σε βενζινη για κανεναν λογο.απο στροφες χειμωνα-καλοκαιρι παω κομματια.
οσον αφορα την καταναλωση δεν εχω παρατηρησει ακομα καποια αισθητη διαφορα μεταξυ χειμωνα και καλοκαιριου.
εκει που εχει διαφορα το υγραεριο ειναι σε μερη που υπαρχει πολλη μεγαλο ποσοστο υγρασιας.η πολυ υγρασια ριχνει την αποδοση του υγραεριου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-06-11, 03:05
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Σε ένα πρόσφατο ταξίδι στην Βαρκελώνη πέτυχα ένα ταξί Toyota Prius 3ης γενιάς με ΥΓΡΑΕΡΙΟ και μάλιστα της BRC!!! Έφαγα σκάλωμα! Ήθελα να του ανοίξω κουβέντα αλλά δεν μιλούσε γρι Αγγλικά....
Είδα τον "χειριστήριο" της BRC στο ταμπλώ και μου έκανε εντύπωση γιατί άκουγα ένα θόρυβο σαν να ανοιγοκλείνει βαλβίδα ΞΑΘΕ φορά που έκαιγε υγραέριο... Δεν ξέρω τι μπορεί να ήταν αλλά ήταν χαρακτηριστικός ήχος...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-06-11, 11:57
davarisx Offline:
banned

τελικα τα λαμογια που μας κυβερνανε κανανε το θαυμα τους παλι.καταφεραμε και γιναμε η πιο ακριβη χωρα στο υγραεριο αφου απο προχτες ανεβηκε ο ειδικος φορος του υγραεριου για κινηση απο τα 125 ευρω ανα χιλιολιτρο στα 200.
και οπως ηταν φυσικο τα αλλα μεγαλα λαμογια η βενζινοπωλες το ακριβυνανε κατα 5-7 λεπτα ενω θα επρεπε να ανεβει 1 λεπτο στην χειροτερη.
τελικα δεν ξερω ποιοι ειναι οι μεγαλυτεροι κλεφτες το κρατος οι οι βενζιναδες?
ες?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
LPG υγραέριο στα Toyota ergatis TOYOTA AURIS 67 29-06-22 23:50
Υγραέριο σε Corolla soulfunkdjx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 40 07-11-15 20:14
Υγραέριο σε μαυροκαπακο COROLLA293 4AGE 20v Levin 17 25-03-14 00:13
Υγραέριο σε Auris 1.6 5τάχυτο 2007 dimververis TOYOTA AURIS 1 12-07-12 10:39

Page generated in 0,19268703 seconds (75,44% PHP - 24,56% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:21.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com