Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 31-12-10, 17:54
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
[quote=davarisx;404657]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas Εμφάνιση μηνυμάτων

Και μην σας πει κανεις οτι το αβανς πειραζεται στο 4ης γενιας απο τον εγκεφαλι του υγραεριου ειναι ψεμα.
για το συγγεκριμενο κανεις μεγα λαθος μιας και στο δικο μου αυτοκινητο σου το εδειξα live οτι το αλλαζει και μπορω να σου το ξαναδειξω κια φυσικα να το αποδειξω.

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-12-10, 19:14
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Fanis αυτό που λες με το avans να υποθέσω ότι ισχύει σε μοτερ που μπορεί να ρυθμιστεί με ηλεκτρικό τρόπο? γιατι αν το μοτερ ειναι με κλασικό ντιστριμπιτερ πχ 4E-FTE τότε πως είναι δυνατόν? μόνο χειροκίνητα μπορεί να αλλάξει, εκτός αν μιλάς για συγκεκριμένα μοτερ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-12-10, 20:52
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Φανη ειδαμε αρκετα εκεινη την μερα αλλα για αβανς δεν ακουσα κατι.
Το αβανς ειναι μεσα στον εγκεφαλο περασμενο πως θα πειραχτει απο το εγκεφαλακι του αεριου ειδικα αν εχεις και Denso ecu?
Εγω ξερω οτι χρειαζεται wide meter και δυναμομετρο γιατι αν πειραχτει πολυ μπορει να τρυπησει και καποιο πιστονι.
Απλα ειχα ξεχασει και πιο παλια να αναφερω το θεμα αβανς.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-01-11, 20:11
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
μιλαμε μονο για μοτερ που εχουν πολλαπλασιαστες πανω στα μπουζι και μονο ...

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-01-11, 21:39
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis Εμφάνιση μηνυμάτων
μιλαμε μονο για μοτερ που εχουν πολλαπλασιαστες πανω στα μπουζι και μονο ...
Δλδ εννοείς αυτά που αντί για ντιστριμπιτερ με το αξονάκι για κινηση από εκκεντροφόρο, τα άλλα που έχουν τους διπλους πολλαπλασιαστες και παίρνουν σήμα ηλεκτρικό από ένα ας πουμε φωτοκύταρο στον στροφαλοφόρο? πχ το μαμά της ΕΕ111 4E-FE, εχω δει το 4A-GZE να ειναι έτσι και άλλα, γιατί αυτα που έχουν το κλασικό ντιστριμπιτερ το αβανς ρυθμίζεται χειροκίνητα εκεί, το εχω δοκιμάσει κιόλας στο 4E-FTE. Δδλ αυτά τα μοτερ έχουν κανὲνα θέμα με το υγραέριο? γιατι διάβασα πως στο υγραέριο θέλει διαφορετικό αβανς από αυτο της βενζίνης, πως θα αλλάζει αυτό ανάλογα με την χρήση σε ένα τέτοιο μοτερ?
με πολλαπλασιαστές πάνω σε μπουζί δεν έχω δει ποτε! ποιά ειναι αυτά ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-01-11, 01:44
davarisx Offline:
banned

Φανη παω πασο.
Νικηφορε μιλαμε γις κινητηρες που εχουνε ενσωματομενους τους πολλαπλασιαστες στα μπουζι κατηγοριας 4ΖΖ,3ΖΖ,1ΖΖ κτλ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-01-11, 01:44
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Wink

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Δλδ εννοείς αυτά που αντί για ντιστριμπιτερ με το αξονάκι για κινηση από εκκεντροφόρο, τα άλλα που έχουν τους διπλους πολλαπλασιαστες και παίρνουν σήμα ηλεκτρικό από ένα ας πουμε φωτοκύταρο στον στροφαλοφόρο? πχ το μαμά της ΕΕ111 4E-FE, εχω δει το 4A-GZE να ειναι έτσι και άλλα, γιατί αυτα που έχουν το κλασικό ντιστριμπιτερ το αβανς ρυθμίζεται χειροκίνητα εκεί, το εχω δοκιμάσει κιόλας στο 4E-FTE. Δδλ αυτά τα μοτερ έχουν κανὲνα θέμα με το υγραέριο? γιατι διάβασα πως στο υγραέριο θέλει διαφορετικό αβανς από αυτο της βενζίνης, πως θα αλλάζει αυτό ανάλογα με την χρήση σε ένα τέτοιο μοτερ?
με πολλαπλασιαστές πάνω σε μπουζί δεν έχω δει ποτε! ποιά ειναι αυτά ?
Σε πολλά ντιστριμπυτέρ καταλήγει ένα σωληνάκι από την υποπίεση της εισαγωγής. Από εκεί αλλάζει και το αβάνς, ώστε να δένει την ανάλογη προπορεία όταν πατάμε το γκάζι. Άλλα πάλι, δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα (π.χ. το ντιστριμπυτέρ με μαγνήτες της marelli που φορούσε το mirafiori στο μοτέρ το spyder).
Πολλαπλασιαστές πάνω στα μπουζί έχουν πολλά μοντέλα της Toyota, όπως το Yaris (από το πρώτο κιόλας), την Corolla Ε12 (ακόμα και η TS) κλπ, κλπ...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-01-11, 10:16
NikiforosGT Offline:
Moderator

Κατάλαβα τι μοτερ λέτε, απλά επειδή έχω ασχοληθεί με της σειρας 2Ε και 4Ε δεν τα γνωρίζω αυτά, δεν τα έχω ψάξει δλδ, στο δικό μου πάντως δεν έχει ουτε καν σωληνάκι υποπιεσης, μονο χειροκίνητα αλλάζει το αβανς με κανεναν αλλον τρόπο! δλδ αν έβαζα εγώ (υποθετικά μιλάμε) υγραέριο στο 4E-FTE θα είχα πρόβλημα με το αβανς? δεδομενου ότι θέλει διαφορετικό αβανς η βενζίνη και διαφορετικό το υγράεριο? δλδ μπορεί να βάραγε συνέχεια πειράκια? γιατί ετσι καταλαβαίνω εγώ!

Υ.Γ τις ηλεκτρικές μπουζόπιπες (πολλαπλασιαστής επάνω στο μπουζι) τις είχα δει σε octavia RS 225hp όταν είχε πάρει ο αδερφός μου και είχε καεί μία και δεν έπαιζε ο ένας κύλινδρος! είχε φυσάκι δλδ απο το μπουζοκαλώδιο και έκανε 50 ευρώ! τέτοια είναι αυτά που λέτε μόλις τα είδα στο πρόγραμμα της Toyota!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 02-01-11 στις 10:26.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-01-11, 12:09
davarisx Offline:
banned

Πειρακια λογο οκτανιων του υγραεριου τα ξεχνας.απλα αν θα αλλαξεις το αβανς φυσικα αλλαζει η ροπη και η ιποδυναμη του κινητηρα προς τα πανω και γενικα σαν συνολο λειτουργει πολυ καλυτερα ο κινητηρας.βεβαια παιζει ρολο και ο μαστορας που θα σου φτιαξει χαρτες και αβανς αφου απο λαθος ρυθμισεις στην καλυτερη καις βαλβιδες και στην χειροτερη τρυπας πιστονι(πολυ σπανια).
Επισης λιγο επικινδυνη ειναι και η χρηση του παραλληλου εγκεφαλου αφου το μονο που κανει ειναι να δινει λαθος στοιχεια στον μαμα εγκεφαλο και να μην τον αφηνει να δει καποια σφαλματα.
Ο Ανδριανακης προσωπικα μου ειπε ξεχνα τον παραλληλο για τα συγκεκριμενα αυτοκινητα.επισης και ο Γιαννης εδω(giannisaug)σε 4ΖΖ μοτερ με παραλληλο εκαψε βαλβιδες προφανως απο λαθος config του παραλληλου.
Γενικα η υποθεση προγραμμα ειναι μεγαλη μαγκια αλλα θελει να εισαι μεσα στα ορια.
Οσους γνωστους ρωτησα μου ειπανε Ανδριανακης με κλειστα ματια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-01-11, 12:30
NikiforosGT Offline:
Moderator

έχω μπερδευτεί πολύ με το θέμα του αβανς!!! σήμερα ειδα ότι η βενζίνη είναι πάνω από 1.60 δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ χαμηλότερη τιμή και το υγραέριο μάλλον είναι πάνω από 0,85 επίσης είδα στο ημερολογιό μου ότι στις 14 Ιανουαρίου 2010 έβαλα βενζίνη με 0.81 το λιτρο!!!! δείτε αυξήσεις που έφαγε!!! έτσι σκέφτομαι για το υγραέριο αλλά είμαι αρκετά διστακτικός λόγω του ότι έχω 4Ε-FTE και όσο και να έφαγα τον googli δεν βρηκα κανέναν και πουθενά να έχει υγραέριο σε 4E-FTE!!! τυχαίο? δε νομίζω! στο θέμα με το αβανς τώρα επειδή έχω ξηλώσει και εντελώς τον διανομέα δεν έχει τρόπο ηλεκτρικό ή μηχανικό να ρυθμίζεται αυτόματα το αβανς παρά μονο με χειροκίνητο τρόπο. Μὰλιστα το είχα βάλει λάθος και βάραγε φοβερά σκασίδια!!! και πήγα σε εναν φιλο μηχανικό που ειχε το ειδικο πιστολι και το ρυθμίσαμε σωστά. Αν λοιπον μπει υγραέριο και ρυθμιστει εκει το αβανς μετά με κανονική βενζίνη δεν θα βαράει πυρακια? εκτός αν μετά καιω μονο 100αρα και παλι δεν είμαι σίγουρος αν θα ειναι οκ από θέμα αβανς. Ξερει κανείς κάτι σχετικο ή αν εχει μπει υγραεριο σε μοτερ με κλασικό ντιστριμπιτερ χωρίς αυτόματη ρύθμιση του αβανς?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
LPG υγραέριο στα Toyota ergatis TOYOTA AURIS 67 29-06-22 23:50
Υγραέριο σε Corolla soulfunkdjx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 40 07-11-15 20:14
Υγραέριο σε μαυροκαπακο COROLLA293 4AGE 20v Levin 17 25-03-14 00:13
Υγραέριο σε Auris 1.6 5τάχυτο 2007 dimververis TOYOTA AURIS 1 12-07-12 10:39

Page generated in 0,19812298 seconds (76,60% PHP - 23,40% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:35.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com