Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 26-05-10, 11:54
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Μόλις με πήρε τηλ ο μάστορας! μου είπε πολλά τεχνικά θέματα, αλλά θα πω εν συντομία πως στα turbo η τιμή ανεβαίνει ΠΟΛΥ παραπάνω, επειδή θέλουν ρυθμιστή πίεσης λόγω turbo και είναι ακριβός! δλδ στο ατμοσφαιρικό της 5ης γενιάς μου λέει πάει 1900+ ευρώ στο turbo πάει και 2300-2400+ !!! επίσης ανάλογα πόσα άλογα είναι το αμάξι και πόσο μεγάλη δεξαμενή έχει πάει και η αντλία που είναι πάνω της και ανεβάζει και αυτή το ποσό! για το δικό μου πάμε 2400+ ΧΩΡΙΣ παράβολα, κτεο και ιστορίες! δλδ θέλω μες το νερό 2500 ευρώ!!! και με τους υπολογισμούς μου πάνω από 4 χρόνια για απόσβεση ποσού! συνεπώς δεν με συμφέρει να βάλω! επίσης τα εξαρτήματα όλα είναι Ιταλίας, ο εισαγωγέας είναι ο Μπίρμπας, υπάρχουν δυναμομετρήσεις λέει με αμάξια να έχουν πάρει πάνω 4-5 άλογα και το υγραέριο στα 110 οκτάνια! μιλάμε ΠΑΝΤΑ για 5ης γενιάς. Ο εγκέφαλος που έχει μάζι ΔΕΝ συνδέεται με του αυτοκινήτου δουλεύει με άλλον τρόπο σαν ρελές μου είπε, από δω και πέρα δεν τα έπιασα καλά τα ηλεκτρολογικά. Με την άυξηση ΦΠΑ δεν μιλάμε για 2% γιατί όταν πάνε πάνω και μεταφορικά κτλ η τιμή μπορεί να πάει ακόμα και +4-5% πάνω!!! αυτά.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-05-10, 14:14
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο εγκέφαλος που έχει μάζι ΔΕΝ συνδέεται με του αυτοκινήτου δουλεύει με άλλον τρόπο σαν ρελές μου είπε, από δω και πέρα δεν τα έπιασα καλά τα ηλεκτρολογικά.

Ειναι πολυ απλη η λειτουργια του.περνει το σημα για το ποσο υγρο θα ψεκασει απο ενα μπεκ.δυλαδη γυμνωνουν το καλωδιο της εντολης(παλμων)απο ενα μπεκ και το ενωνουν με τον εγκεφαλο του υγραεριου.ειναι παρα πολυ απλο.χρησιμοποιει το σημα του εγκεφαλου του οχηματος για την βενζινη με την διαφορα οτι ψεκαζει υγραεριο.

Η τιμη τωρα ΕΙΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ πολυ πικρη ιστορια.δυστηχως για ακομη μια φορα αποδεικνυεται το Ελληνικο πνευμα.οτι εχει αναγκη ο αλλος το βαραμε στο κεφαλι.Εμενα ειχε η εγκατασταση 1600ευρω πριν 2 μηνες την πηγαν 1800 και τωρα ακουω για 1900ευρω.Λυπαμαι που το ακουω αυτο.Απο την αλλη παλι λες ειναι το καλυτερο συστημα που κυκλοφορει(αμα δεν σου κανει σου λεει βαλε 4ης με πνευμονια και σπληνες απανω να χασεις και υποδυναμη και μεγαλη καταναλωση) απλα θα πρεπει το αμαξι σου να ειναι νεοτερο απο το 2004 ετσι ωστε να πληρωνεις και χαμηλα τελη αλλα και να εχεις το περιθωριο να το κρατησεις μια 4ετια ακομα.

ΝΑ μιλησω για μενα παντος ημουνα τυχερος αφου πριν πεινασω μαγειρεψα που λενε.απο την μια ειμαι χαρουμενος για μενα απο την αλλη στεναχωριεμαι για εσας γιατι πλεον ζητανε πολλα και το κοστος ειναι μεγαλο.Τι να πω...............................

Καπου αλλου καποιος εγραψε οτι αγορασε το συστημα απο Ιταλια γυρω στα 800ευρω και το περασε μονος του κατι που ειναι πολυ απλο μεν μιας κια ειναι κομπλε κιτ αλλα ποιος θα σου δωσει υπευθυνη δηλωση οτι εχεις πιστοποιημενη εγκατασταση???
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-05-10, 19:21
NikiforosGT Offline:
Moderator

όπως τα λες είναι! έτσι τα είπε! με λίγα λόγια ότι και να κάνω στο μοτερ και να ανεβάσω άλογα αυτόματα ανεβάζει και στο υγραέριο και δεν έχει πρόβλημα!
ξέχασα να πω ότι αν θέλει κανείς το συγκεκριμένο συνεργείο με PM να σας πω στοιχεία του. Ρωτησα αν δέχετε δόσεις και είπε ότι θέλει 50% μπροστά και 50% μετά την εγκατάσταση και δίνει χαρτιά κτλ και πάμε υπουργείο και το δηλώνουμε και μετά περνάμε και κτεο. Με τα λίγα εμένα θα μου πήγαινε ΠΑΝΩ από 2500 ευρώ!!! και με την αύξηση ΦΠΑ κτλ κτλ μπορεί και στα 2800!!! όταν το αμάξι το έχω πάρει 4.700 δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να δώσω τόσα ευρώ!!! κρίμα και το είχα συμπαθήσει το υγραέριο! επίσης μου είπε ότι στην Ελλάδα θα έπρεπε αυτά τα αμάξια να κρίνονται ως υβριδικά και να πέρνουν και επιδότηση εγκατάστασης όπως σε άλλες χώρες!!! για μια άλλη φορά βλέπουμε ότι στην Ελλάδα είναι λακαμάδες όλοι και σε υποχρώνουν να μένεις στο χειρότερο, δλδ να βγάζουμε ρύπους από την στιγμή που με το υγραέριο έχουμε έως και 70% λιγότερους ρύπους!!! φανταστείτε ΜΟΝΟ στην Αθήνα να είχαμε υγραέριο τι λιγοτερα καυσαέρια και νεφος θα είχαμε! το ξέρετε ότι πχ στην Ρώμη μέσα αν δεν έχεις ηλεκτρικό αμάξι ή με υγραέριο απλά με βενζίνη δεν κυκλοφορείς??? αλλά έτσι είναι εδω υπάρχουν συμφέροντα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-06-10, 19:47
davarisx Offline:
banned

Επαναφερω το θεμα και παλι.Οσον αφορα για τα χρηματα που θες για να το δηλωσεις σαν υγραεριοκινητο οχημα αυτα ειναι συνολικα 80ευρω μονο για το κτεο.το Κτεο εν συνεχεια στελνει ολα τα χαρτια υπηρεσιακος στο αρμοδια διευθυνση μεταφορων(εκει που ανηκει το αμαξι πχ κλεισθενους,μεσογειων κτλ)και μετα απο 4 ημερες παμε υπουργειο με την παλια αδεια την ταυτοτητα μας και αρκετη υπομονη να περιμενουμε τους μ@@@κες να μας βγαλουνε την νεα αδεια την ιδια μερα και ΔΩΡΕΑΝ..........
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-06-10, 20:12
NikiforosGT Offline:
Moderator

Μακάρι να έκανε φτηνά και για εμένα αλλά δυστυχώς όπως είπα λόγω turbo το σύστημα 5ης γενιάς φτάνει και περνάει σε κόστος τα 2500 ευρώ!!! και σε περίπτωση που το ΦΠΑ ανέβει ακόμα και για 25% άκουσα από 21!!! τότε μιλάμε και για 2800 ευρώ+ !!!! όμως αν μπουν και τα τέλη κυκλοφορίας στα καύσιμα (ας ελπίσουμε όχι και στο υγραέριο) μιλάμε η βενζίνη όχι μόνο θα φτάσει στα 2 ευρώ αλλά θα το ξεπεράσει κιόλας! μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτούμε! εξάλου όπως το βλέπω δεν βλέπω καλά τα λεφτά μας στις τράπεζες, καλύτερα να δώσουμε κανά φράγκο για το υγραέριο, χαμένα δεν πάνε πιστεύω. Αλλά εγώ θα περιμένω να δω τι θα γίνει με τα τέλη κυκλοφορίας, γιατί με τις τωρινές τιμές βενζίνης δεν με συμφέρει να βάλω δεν κάνω πολλά χλμ εγώ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-06-10, 20:41
davarisx Offline:
banned

Nαι εχεις δικιο Νικηφορε.απο οτι ακουσα στο κτεο κατα 80% θα περασουνε τα τελη κυκλοφοριας στον ειδικο φορο καυσιμων (το υγραεριο δεν υποκεινται σε ειδικο φορο σημειωση)αν το κανουνε ετσι σε συνδιασμο με το νεο ΦΠΑ οι βενζινες τα βαφουνε μαυρα.μιλαμε για τιμες στο 1,80+ ανα λιτρο.Αυτο το 25% που ειπες με φοβιζει πολυ.Στην γερμανια απο οτι μου ελεγε η κοπελα μου σκεφτονται να το κανουν 25% το ΦΠΑ λες να ειναι Πανευρωπαικο το φαινομενο?
Αν ναι παμε για αυτοκτονια ομαδικα.

Κατι αλλο που ξεχασα κτεο για εγκατασταση υγραεριου περναμε σε οποιοδηποτε ΔΗΜΟΣΙΟ Κτεο και για επανελεγχο καθε 2 χρονια σε ιδιωτικο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-06-10, 21:36
kpagonaris Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 222
kpagonaris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Διαβάζοντας προσεκτικά όλα τα ποστ πήρα την απόφαση και ρώτησα να γυρήσω και γω το επαγγελματικό μου αμάξι σε υγραέριο από πετρέλαιο που είναι τώρα, μιας και κάνω πάνω από 20.000χλμ ετησίως. Η τιμή που μου δώσανε εδώ στο Βόλο είναι 1600€ και το κρατάει μέσα 2 μέρες. Αυτο που δεν διευκρινίστηκε είναι αν το σύστημα είναι 5ης γενιάς.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-06-10, 22:19
davarisx Offline:
banned

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kpagonaris Εμφάνιση μηνυμάτων
σε υγραέριο από πετρέλαιο που είναι τώρα

Πετρελαιο ειπες?
Φιλε απο οσο ξερω δεν υπαρχει καποιο κιτ για πετρελαιο μιας και στο πετρελαιο δεν εχουμε μπουζι αλλα συμπιεση,εισαι σιγουρος οτι σου ειπανε ναι για πετρελαιο?
Απο οτι ξερω υπηρχε καποιο <<κιτ>> ας το πουμε ετσι παλιοτερα αλλα και παλι χρειαζοτανε και λιγο πετρελαιο μαζι για να δουλεψει.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη davarisx : 04-06-10 στις 22:25.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-06-10, 22:22
NikiforosGT Offline:
Moderator

Κοίτα η τιμή που είπα εγώ παραπάνω δεν είναι λόγω της 5ης γενιάς αλλά επειδή είναι turbo το μοτερ μου! αν ηταν ατμοσφαιρικό πάει κάτω από 2000, αν θυμάμαι καλά 1900 μου είπε? με την τιμή που λες όμως μαλλον για 4ης γενιάς το κόβω!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-06-10, 19:57
kpagonaris Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 222
kpagonaris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδιά πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σας. Θα φροντίσω το συντομότερο να ενημερωθώ σωστά και να σας δώσω τις ακριβείς απαντήσεις.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
LPG υγραέριο στα Toyota ergatis TOYOTA AURIS 67 29-06-22 23:50
Υγραέριο σε Corolla soulfunkdjx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 40 07-11-15 20:14
Υγραέριο σε μαυροκαπακο COROLLA293 4AGE 20v Levin 17 25-03-14 00:13
Υγραέριο σε Auris 1.6 5τάχυτο 2007 dimververis TOYOTA AURIS 1 12-07-12 10:39

Page generated in 0,18921590 seconds (75,44% PHP - 24,56% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:06.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com