Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-03-10, 22:44
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Πάντως την βλέπω την δουλειά να κάνει κανά μπαμ προς τα πάνω το βαρέλι το πετρέλαιο και να πάει η βενζίνη 2 ευρώ το λίτρο! σήμερα η ποιο φτηνή που είδα ήταν 1.36 και είχε ουρά καμία 15-20αρια αμάξια και έχω δει και πάνω από 1,50 ευρώ!!!! εγώ που πηγαινόρχομαι στην δουλειά μου και λογικό όταν θέλω με ΜΜΜ 3 μέσα για να πάω και άλλα 3 να γυρίσω και δεν έχω σκοπό να φάω τον χρονο μου στον δρόμο και να με κλέψουν και οι αλοδαποί κτλ στα σαρδελοκούτια (κοινώς λεοφορεία-τρόλευ) φαντάσου ότι ΠΡΙΝ πάει τόσο η βενζίνη δλδ όταν είχε κάπου κάτω από 1 ευρώ ήθελα την week 20 ευρώ και αυτά μόνο πηγαινέλα δουλεια, ούτε βόλτες, ούτε εξοχικό. Τώρα θέλω καμια 35αρα ευρώ. Αν βάλεις βόλτες και εξοχικό κτλ κτλ θες ένα κάρο ευρώ τον μηνα. Από τα δικά μου έξοδα τα περισσότερα χρήματα είναι αυτά της βενζίνης!

Τελικά ισχύει ότι το υγραέριο κάνει καλό και στον κινητήρα μας? εφόσον παρέχει καλύτερη απόδοση/τιμής καθώς και πολύ καλύτερη καύση από την βενζίνη? δεν το συζητάμε για τα καυσαέρια, απλά καμία σχέση! είδα που είπες για τα λάδια και τα μπουζί.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-10, 22:51
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελικά ισχύει ότι το υγραέριο κάνει καλό και στον κινητήρα μας? εφόσον παρέχει καλύτερη απόδοση/τιμής καθώς και πολύ καλύτερη καύση από την βενζίνη? δεν το συζητάμε για τα καυσαέρια, απλά καμία σχέση! είδα που είπες για τα λάδια και τα μπουζί.

Κοιτα οτι ο κινητηρας θα καθαρισει και οτι κανει καλο ειναι αυτονοητο.σε ενα βαθος 10.000χλμ ο κινητηρας θα εχει καθαρισει απο τις καπνες το ιδιο βεβαια και τα υπολοιπα μερη.Μην το ψαχνεις ειναι απλα οτι καλυτερο υπαρχει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-10, 22:55
NikiforosGT Offline:
Moderator

Αν δεν ειχα έξοδα στην μέση θα έβαζα εδώ και τώρα! το είδα και στην climatherm σε ένα Volvo 2litro turbo και ήταν της Ιταλικής Levino κάπως έτσι και έπαθα πλάκα!!! όσο για την δεξαμενή εννοείτε θα την έβαζα στον χώρο της ρεζέρβας γιατί επάνω έχω sub και ενισχυτή και δεν λέει! την μινι ρεζέρβα κάπου θα την βολέψουμε! κάποιο άλλο παιδί εδώ μέσα με υγραέριο είπε ότι δεν έχει ρεζέρβα και έχει σύστημα μέτρησης αέρα των ελαστικών μέσα στο αμάξι για να ξέρει ανα πάσα στιγμή τι γίνεται, βρήκα και εγώ ένα τέτοιο εδώ σε ένα site, αν όμως έχουμε ρεζέρβα δεν είναι ανάγκη να το βάλουμε, αλλά για καποιον που έχει μεγάλη και δεν θέλει....

http://www.play247.gr/index.php?main...ducts_id=14022
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-03-10, 01:03
Το avatar του χρήστη alimonos
alimonos Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: TRUENO ΑΕ86
Περιοχή: ΗΠΕΙΡΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 429
alimonos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σωστός Νικηφόρε !!! εγώ έχω τέτοιο σύστημα παρακολούθησης πιεσης και θερμοκρασίας ελαστικών (όχι ακριβώς το ίδιο) !
Παλιά 22-03-10, 10:05
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Ρε παιδιά πλάκα μου κάνετε? Αν σου σκιστεί το λάστιχο τι να το κανω το συστημα παρακολουθησης? Για να σου γραψει ξαφνικα ΜΗΔΕΝ ???

Δεν σας εχει τυχει γι' αυτο τα βρισκετε ολα όμορφα. Εγω την ρεζέρβα δεν την αλλαζω με τ ι π ο τ α.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-03-10, 11:11
Το avatar του χρήστη johnboy
johnboy Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla E11, avensis T22
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 276
johnboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
έχεις πολυ δικο mad. εγω κατι ειχα πατησει χωρις να το καταλαβω, παρκαρα για ενα δυωρο, κι οταν γυρισα ηταν πιτα... τι να το κανω το οργανο που εδειχνε πιεση μηδεν? χωρις να αλλαξω λαστιχο δεν γινοταν να φυγω. νομιζω μια ρεζερβα, εστω βοηθητικη παντα χρειαζεται.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-03-10, 14:26
NikiforosGT Offline:
Moderator

Το είπα αν κάποιος ΔΕΝ θέλει να έχει ρεζέρβα! και εγω μινι έχω, οπότε την βάζω αλλού και να βάλω υγραέριο. Και εμένα μου έτυχε να βρω πίτα το λάστιχο και με το ζόρι κράτησε αέρα για 5λεπτα να πάω σε βουλκανιζατερ! αλλιώς αν δεν έχουμε ρεζέρβα ή κοντινό βουλκαν, τότε οδική!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-03-10, 14:33
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παιδια ενταξει... Καλη η οδικη αλλα προσωπικά θα ντρεπόμουν να τους φωναξω για σκασμενο λάστιχο...

Ασε που για ενα σκασμενο λαστιχο, ενω θα εκανες 10 λεπτα να το αλλαξεις και να φυγεις, θα πρεπει να περιμενεις 2 ωρες την οδικη...

Στου αδελφου μου το Punto δεν εχει ρεζερβα αλλα εχει αυτο το kit που γεμιζεις με αφρο το λαστιχο. Μεγαλη π@π@ρι@ κατα τη γνωμη μου γιατι αν το λαστιχο σου σκιστει, θα βαλεις αυτο το κιτ στον μόλο σου...

Ρεζερβα και πάλι ρεζέρβα. Και μαλιστα TOYOTO-ρεζερβα δλδ σε κανονικό μεγεθος! Οχι τις αλλες που βγαζουν 80 χιλιομετρα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-03-10, 15:21
Το avatar του χρήστη 4 AGE-LESS YEARS
4 AGE-LESS YEARS Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: ΚΕ-70
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 194
4 AGE-LESS YEARS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
1ο η μικρη ρεζερβα δεν ειναι''για''80 χλμ ειναι 80 km max. στο ταχυμετρο ενοουν.ετσι ωστε να πας στο κοντυνοτερο βουλκ για επισκευη.ετσι ωστε να εχεις και παλι την ρεζ.στην θεση της.
2ο καλο το υγραεριο αλλα υπολογιστε οτι με μια δεξαμενη 80 λ.εχεις αυτονομια περιπου550χλμ οσο περιπου και με 40λ βενζινης.περιπου λεμε ετσι? το υγραεριο κοστιζει περιπου 65-70 λεπτα το λιτρο. you do the math.
3ο οπως θα επρεπε να ξερετε ολοι η βενζινη εκτος απο καυσιμο παιζει και ρολο λιπαντικου και ψυκτικου.καιγοντας λοιπον υγραεριο η ιδιοτητα της λιπανσης χανεται και σε συνδυασμο με την καθαροτητα του καυσιμου ο κινητηρας καθαριζει αλλα και στεγνωνει! με οτι συνεπαγεται αυτο και οση και να ειναι η προσμιξηαλλων αεριων δεν ειναι σαν την βεζινη.δεν δουλευει τελεια κρυο.γιαυτο τα πρωτα 5-7 λεπτα δουλευει με βενζινη οταν ξεκιναμε.
4ο ειναι οικολογικο τατο τατο
5ο ειναι επικυνδινο αν εμπλακει σε μεγαλο ατυχημα ειναι δοκιμασμενες οι δεξαμενες στα 100 bar πιεσης αλλα οχι στους τονους προσκρουσης και ενδεχομενως διατρησης,αναλογως το εξαρτημα του αλλου αυτοκινητου που θα καταφερει να φτασει στη μπουκαλα!!! δυσκολο ισως αλλα ...
6ο προσωπικη μου αποψη ... μην γεμιζετε με τζιτζιμπλικια τα αυτοκινητα σας τα κανετε πολυπλοκοτερα και επικυνδινοτερα απο οτι ηδη ειναι. χανουμε το νοημα της αυτοκινησης. αυτο το εκαναν οι ταριφες στα τελη δεκαετιας 80' για οικονομια και συνολικα αυτονομια.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 4 AGE-LESS YEARS : 22-03-10 στις 15:56.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-03-10, 18:27
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 4 AGE-LESS YEARS Εμφάνιση μηνυμάτων
1ο η μικρη ρεζερβα δεν ειναι''για''80 χλμ ειναι 80 km max. στο ταχυμετρο ενοουν.ετσι ωστε να πας στο κοντυνοτερο βουλκ για επισκευη.ετσι ωστε να εχεις και παλι την ρεζ.στην θεση της.
2ο καλο το υγραεριο αλλα υπολογιστε οτι με μια δεξαμενη 80 λ.εχεις αυτονομια περιπου550χλμ οσο περιπου και με 40λ βενζινης.περιπου λεμε ετσι? το υγραεριο κοστιζει περιπου 65-70 λεπτα το λιτρο. you do the math.
3ο οπως θα επρεπε να ξερετε ολοι η βενζινη εκτος απο καυσιμο παιζει και ρολο λιπαντικου και ψυκτικου.καιγοντας λοιπον υγραεριο η ιδιοτητα της λιπανσης χανεται και σε συνδυασμο με την καθαροτητα του καυσιμου ο κινητηρας καθαριζει αλλα και στεγνωνει! με οτι συνεπαγεται αυτο και οση και να ειναι η προσμιξηαλλων αεριων δεν ειναι σαν την βεζινη.δεν δουλευει τελεια κρυο.γιαυτο τα πρωτα 5-7 λεπτα δουλευpει με βενζινη οταν ξεκιναμε.
4ο ειναι οικολογικο τατο τατο
5ο ειναι επικυνδινο αν εμπλακει σε μεγαλο ατυχημα ειναι δοκιμασμενες οι δεξαμενες στα 100 bar πιεσης αλλα οχι στους τονους προσκρουσης και ενδεχομενως διατρησης,αναλογως το εξαρτημα του αλλου αυτοκινητου που θα καταφερει να φτασει στη μπουκαλα!!! δυσκολο ισως αλλα ...
6ο προσωπικη μου αποψη ... μην γεμιζετε με τζιτζιμπλικια τα αυτοκινητα σας τα κανετε πολυπλοκοτερα και επικυνδινοτερα απο οτι ηδη ειναι. χανουμε το νοημα της αυτοκινησης. αυτο το εκαναν οι ταριφες στα τελη δεκαετιας 80' για οικονομια και συνολικα αυτονομια.
συγνωμη που θα στο πω αδερφε αλλα στα περισοτερα εισαι λαθος.φτανει μονο να σου πω οτι το αμαξι μου το εχω σαν γκομενα κοινος εχω δεθει μαζι του και το αγαπω πολυ καθωτι ΤΟΥΟΤΑ σημαινει λατρεια.

1ον..ποιος σου ειπε οτι το υγραεριο ειναι πιο επικινδυνο απο την βενζινη?αν δεις κρασ τεστ η βενζινη λαμπαδιαζει σε λιγα δευτερα ενω το υγραεριο δεν παθαινει τιποτα.πηγαινε μια βολτα απο υγραεριοκινηση να δεις πως ειναι η μπουκαλα μεσα να παθεις πλακα.λιωμα να γινει το αμαξι η μπουκαλα θα εχει μονο γρατζουνιες.καταρχην στο αεριο υπαρχουνε πολλες δικληδες ασφαλειας στην βενζινη με το παραμικρο μπορει να σχιιστει καπου το ρεζερβουαρ να τρεξει πανω στην εξατμιση και μπαμ...

2ον..εχω αν ειχα 80 λιτρα μπουκαλα θα εκανα περιπου 900χλμ με καταναλωση 9 λιτρα στα 100χλμ.τωρα με 36 λιτρα και πιανω 400χλμ αυτονομια.δυλαδη 36χ0.60 περιπου 21 ευρω.

3ον..το συστημα μου δεν θελει ουτε 4 ουτε 5 λεπτα για να γυρισει σε αεριο.βαζω μπρος φευγω και στα 40δευτερα εχει γυρισει σε αεριο.δεν ξερω αυτο που λες αν ισχυει στα συστηματα 4ης γενιας,γιατι εγω εχω 5ης υγρου ψεκασμου.

4ον...αν διαβασεις λιγο παρακατω θα δεις απο αυτα που εγραψα πως λυπαινονται οι βαλβιδες.και τον ρολο λιπανσης παιζει το βουτανιο.

5ον...ρεζερβα εχω κανονικοτατα την ψιλη της τοΥοτα μαζι με τα συναφη εργαλιακια σε μια ακρη του πορτ μπαγκαζ και δεν χαλιεμαι καθολου.

6ον...σε αυτο που ειπες περι του να μην τσιγκλιζουμε τα αυτοκινητα.καποιοι αλαζουνε κινητηρες και απο 90ιπους το κανε το αμαξι στους 170.αυτα τα αμαξια ειναι φτιαγμενα για την εχτρα ιποδυναμη?φυσικα και οχι.τα μπαηπασ που κανουνε στις πλεξουδες ειναι ασφαλη δυλαδη?(αλιμονο βεβαια δεν προσβαλω κανεναν απο εδω παιδια)
και κατι τελευταιο.τα κιτ αεριου της ικομ ιταλιας εχουνε ευρωπαικα πιστοποιητικα ασφαλειας.το ιδιο κιτ ειδα και στην γερμανια.τους εχεις για χαζους τους γερμανους να βαζανε κατι στην χωρα τους που να μην εχει περασει απο ελεγχο ειτε της tuv ειτε της ADAC?
το τι ακουγα και εγω πριν το βαλω δεν εχει καμοια σχεση με τωρα που το δουλευω.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη davarisx : 22-03-10 στις 18:50.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
LPG υγραέριο στα Toyota ergatis TOYOTA AURIS 67 29-06-22 23:50
Υγραέριο σε Corolla soulfunkdjx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 40 07-11-15 20:14
Υγραέριο σε μαυροκαπακο COROLLA293 4AGE 20v Levin 17 25-03-14 00:13
Υγραέριο σε Auris 1.6 5τάχυτο 2007 dimververis TOYOTA AURIS 1 12-07-12 10:39

Page generated in 0,20837808 seconds (77,11% PHP - 22,89% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:07.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com