Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
06-04-09, 16:25
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
το θέμα πάντως μου μοιάζει, βάλε βενζίνη 100οκτανίων αντί για 95...
|
12-08-10, 22:00
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
Ρε παιδια δεν ξερω αν γραφω στο σωστο topic αλλα εχω ενα προβλημα θελω να αλλαξω τα ηχεια μ και να βαλλω ενα δικαναλο ενισχυτη αλλα ανοιξα την πορτα και δεν ειχε βιδες στις βασεις απο τα ηχεια αλλα κατι σιδερενειες κοπιτσες.Τι κανω τις κοβω και βαζω αλλες βασεις?(Το αμαξι ειναι corolla '05)
|
13-08-10, 00:22
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
καποια φωτο να έβαζες θα βοηθούσε πολύ! και εμένα είχε κάτι σαν πιρτσίνια στα μαμίσια ηχεία μπροστά και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης απλά τα τρύπησε και τα ξήλωσε και έβαλε βίδες και έπιασε κανονικά ηχεία. Δεν γίνεται και αλλιώς. Φαντάζομαι όταν λες κόπιτσες εννοείς κάτι σαν πιρτσίνια δλδ?
|
13-08-10, 18:13
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ChrisK
Ρε παιδια δεν ξερω αν γραφω στο σωστο topic αλλα εχω ενα προβλημα θελω να αλλαξω τα ηχεια μ και να βαλλω ενα δικαναλο ενισχυτη αλλα ανοιξα την πορτα και δεν ειχε βιδες στις βασεις απο τα ηχεια αλλα κατι σιδερενειες κοπιτσες.Τι κανω τις κοβω και βαζω αλλες βασεις?(Το αμαξι ειναι corolla '05)
|
ναι για να βγάλεις τα παλιά πρέπει να βγάλεις τα τα πριτσίνια και μετά στην ίδια βάση να βάλεις τα καινούργια (αν δεν κάνω λάθος)
|
|
|
|
13-08-10, 18:59
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονικη
|
|
Θα παρεις ενα τρυπανι και θα τρυπησεις τα περτσινια μεχρι να σπασουν και ετσι θα βγει το ηχειο 16.5 ηχεια παιρνουν αυτες οι θεσεις,αφου παρεις ενα ζευγαρι κατα προτιμηση διαιρουμενα αν οχι κοιτα να μην προεξεχει πολυ το twiter γιατι δεν θα κλεινει η ταπετσαρια της πορτας θα παρεις μαζι και βασεις για το corollaki σου 17 ευρο κανουν και θα καθισουν ολα κουτι,αν δεν θελεις να παρεις βασεις μπορεις να κανεις πατεντα με τα μαμα ηχεια τα οποια ειναι ηχειο βαση μαζι,σπας το ηχειο προσεκτικα βγαζεις το σφουγγαρακι που εχουν γυρω γυρω και με μια φαλτσετα την κανεις λεια την βαση γυρω γυρω βιδωνεις το ηχειο εκει πανω και μετα βαζεις ξανα το σφουγγαρακι,μετρα την αρχικη αποσταση που εχει το σφουγγαρακι εως εκει που βιδωνει πανω στην πορτα για να την κανεις ιδια με το καινουριο ηχειο,βαλε και ενα καλωδιο στο ηχειο και ενωσε το με το υπαρχον και ολα θα ειναι σαν το μαμα,και εγω το μαμα ηχειο εκανα πατεντα.
13-08-10, 19:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
μπορεί να πάρει 2 δρόμων πχ διαιρούμενα και τα tweeters να τα βάλει στις άκρες στο ταμπλό, έτσι τα έχω και εγώ!
|
13-08-10, 19:42
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονικη
|
|
Νικηφορε αυτο εννοω και εγω,ειναι πολυ καλυτερα τα διαιρουμενα,και τα twiter μπαινουν πολυ ωραια στην 12 αρα στο καπακι του καθρεφτη στο τριγωνακι,βαζεις στο τρυπανι την καμπανα και ερχεται ακριβως εκει μετα το twiter.
13-08-10, 21:01
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
Πηρα βασεις και ξηλωσα τις παλιες ευχαριστω πολυ παιδια!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,14775491 seconds (79,82% PHP - 20,18% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:10. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|