Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
19-10-07, 10:03
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
για τα avon ποια είναι η γνώμη σας?
19-10-07, 16:20
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BLACKHATCH99
για τα avon ποια είναι η γνώμη σας?
|
Τα Avon για μένα είναι λαστιχάρες φίλε μου.Φόραγα τα ZV3 και ακόμα και μετά από 3 χρόνια συνεχούς χρήσης με το που ζεσταινόντουσαν πάταγαν πάρα πολύ καλά στο δρόμο.Αν σκέφτεσαι να τα βάλεις στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.Και οικονομικά να το δείς σε συμφέρει.
21-10-07, 02:50
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
|
|
michelen ειναι πολυ μπροστα . ειναι λιγο ακριβα αλλα ζεσταινονται γρηγορα και ειναι μαλακα
21-10-07, 04:16
|
|
Μέλος
|
|
|
|
παιδια προσφατα εβαλα τα Exalto σε διαστασεις 185/60 R14. Πραγματικα αριστο λαστιχο, ηταν η μερα με τη νυχτα σε σχεση με energy, και turanza που φοραγα πριν. Στριβει απιστευτα τωρα. Βεβαια προσφατα αλλαξα και τα αμορτισερ, και εβαλα τα εργοστασια kayaba.
(χμμ μηπως πρεπει να αλλαξω και ελατηρια? ειναι 230χιλιαδες χιλιομετρα και δεν εχουν αλλαχθει)
|
21-10-07, 09:57
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6_dyklos
michelen ειναι πολυ μπροστα . ειναι λιγο ακριβα αλλα ζεσταινονται γρηγορα και ειναι μαλακα
|
Συμφωνώ μαζί σου αλλά επειδή ακριβώς είναι μαλακά έχεις πιο γρήγορη φθορά.
21-10-07, 12:21
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
επιτελους δοκιμασα τα parada σε τερμα βροχη...
αν παρεις χαμπαρι οτι οδηγεις σε βρεγμενο κ οχι σε στεγνο...που εχει να λεει οχι τρελα αποτωμα στραμπουλιγματα κτλ ειναι μια χαρα κρατανε πολυ καλα...αν το παρακανεις ομως κ το χασεις τα σκληρα πλαινα κ γενικα το πολυ ακαμπτο τακουνι που χουν αργουν λιγο να ξαναβρουν προσφυση αλλα αυτο θα γινει μονο θελημενα αλλιως αν γινει αθελα κατι κανεις λαθος μεγαλε πρεπει να μαθεις να οδηγεις
|
21-10-07, 20:02
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli
Συμφωνώ μαζί σου αλλά επειδή ακριβώς είναι μαλακά έχεις πιο γρήγορη φθορά.
|
ναι αλλα στην ελληνικη ασφαλτο που παραειναι λεια, αν βαλουμε σκληρα ελαστικα τοτε παιζουμε με την ασφαλεια μας.
|
21-10-07, 20:28
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
παίδες έβαλα τα ecocontact3 της continental μετά από έρευνα της ADAC που τα κατέταξε 1α ανάμεσα σε τεράστια πληθώρα θερινών ελαστικών (πρώτα όχι μόνο στο σύνολο, αλλά και ειδικά σε βρεγμένο οδόστρωμα)
Μου ήρθε πολύ φθηνά - μόλις 230 ευρώ - και τα λάστιχα φυσάνε. Και είμαι βέβαιος ότι η γνώμη της ADAC σε πίστα με όργανα κλπ. μετράει πολύ περισσότερο από τη γνώμη των υπολοίπων μας...
Βέβαια αυτή αφορούσε λάστιχα νορμάλ χρήσης και διάστασης 14''. Σε μεγαλύτερες διαστάσεις κυκλοφορούν και πιο εξειδικευμένα ελαστικά.
Γνώμη μου πάντως είναι πως καλύτερα μία νορμάλ διάσταση και να έχουμε την οικονομική άνεση να αλλάζουμε τα ελαστικά μας συχνά, παρά κάτι ακραίο και να αλλάζουμε τα ελαστικά μας μόνο όταν γίνουν sleak.
21-10-07, 22:28
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios
παίδες έβαλα τα ecocontact3 της continental μετά από έρευνα της ADAC που τα κατέταξε 1α ανάμεσα σε τεράστια πληθώρα θερινών ελαστικών (πρώτα όχι μόνο στο σύνολο, αλλά και ειδικά σε βρεγμένο οδόστρωμα)
Μου ήρθε πολύ φθηνά - μόλις 230 ευρώ - και τα λάστιχα φυσάνε. Και είμαι βέβαιος ότι η γνώμη της ADAC σε πίστα με όργανα κλπ. μετράει πολύ περισσότερο από τη γνώμη των υπολοίπων μας...
Βέβαια αυτή αφορούσε λάστιχα νορμάλ χρήσης και διάστασης 14''. Σε μεγαλύτερες διαστάσεις κυκλοφορούν και πιο εξειδικευμένα ελαστικά.
Γνώμη μου πάντως είναι πως καλύτερα μία νορμάλ διάσταση και να έχουμε την οικονομική άνεση να αλλάζουμε τα ελαστικά μας συχνά, παρά κάτι ακραίο και να αλλάζουμε τα ελαστικά μας μόνο όταν γίνουν sleak.
|
καλοριζικα παλικαρε πολλα κ πανω απο ολα καλα κ απροβληματιστα χλμ...
|
22-10-07, 09:38
|
Νεότατος
|
|
|
|
σίγουρα τα michelin είναι λαστιχάρες αλλά είναι ευαίσθητα...βρίσκεις σε πεζοδρόμιο και τρέμει η ψυχή σου. φίλε μου με τα ecocontact της continental τι δείκτη ταχύτητας έχουν? γνωρίζεις άν βγαίνουν σε Η? τελικά ψήνομαι για τα avon
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17637300 seconds (79,40% PHP - 20,60% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:00. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|