Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BLACKHATCH99
ενδιαφέρομαι για ελαστικά 195/50/15. αυτή τη στιγμή φοράω turanza τα οποία θεωρώ απαράδεκτα. έχω και ένα astra στο οποίο φοράω continental 205/55/16 και τα θεωρώ οτι καλύτερο έχω δοκιμάσει. πήγα λοιπόν να ρωτήσω για continental 195/50/15 για το corollaκι μου (1.3λ) και μου είπαν οτι σε αυτή τη διάσταση τα continental βγαίνουν μόνο σε δείκτη ταχύτητας v. o ''μάστορας'' μου είπε οτι δεν θα έχω πρόβλημα και οτι δεν θα αργεί περισσότερο να ζεσταθεί και οτι έχουν την ίδια γόμα με τα Η απλά έχουν καλύτερη συμπεριφορά σε μεγαλύτερες ταχύτητες με μεγαλύτερο φορτίο. από την άλλη η michelin βγάζει 195/50/15 σε δείκτη Τ ή δείκτη V και δεν βγάζει Η.
μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος?? σε bridgestone πάντως δεν ξαναπάω.
τα conti μου είπαν 270€ και τα michelin T 260€ και V 275€. πώς σας φαίνονται αυτές οι τιμούλες?
|
αν βαλεις Τ κ πας για 20 λεπτα με 180 κανεις δεν σου το υπογραφη...αν πας για 2-3 λεπτα με 190 200 παλι τα ιδια....οποτε ειναι θεμα ασφαλειας πως Τ οχι
βαλε V τα continental αφου σου αρεσουν μια χαρα θα ναι...απλα πηγαινε ρωτα κ αλλου μηπως τα βρεις πιο κατω....καθως κ στο αστρα που φορας σιγουρα απο V κ πανω θα ναι....