Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Τώρα να ρωτήσω κάτι εγω λιγάκι off topic? Με τον όρο sport οδήγηση τι εννοείς ακριβώς φίλε antonios7? Όταν λες πως έβγαλες 3+ χρόνια με τα ίδια ελαστικά -και λαμβάνοντας υπόψη πως έκανες νορμαλ χιλιόμετρα το χρόνο...15000 το χρόνο- δε νομίζω πως με "σπορ" οδήγηση βγάζει ένα σετ ελαστικών τόσα χιλιόμετρα και να βρίσκονται σε καλή κατάσταση....Φιλικά.
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nasos
και ποσο μαλιστα με τα re720 που δεν ειναι για πολλα χιλιομετρα γιατι ξερενονται γρηγορα.
σπορ οδηγηση και να σε βγαζουν τοσα χρονια αυτα τα λαστιχα δε γινεται.
βεβαια και το σπορ μπορει να διαφερει πως το εννοει ο καθενας οπωτε οκ.
|
προσωπικά πιστεύω πως ή δεν έχετε βάλει το potenza re720 ποτέ ή δεν έχετε βάλει bridgestone αλλά brigdestone potenza re720 μαιμού που έτρωγε μπανανίτσες.
φίλε dRiveR7 αν θέλεις μπορείς να έρθεις να δεις το προηγούμενο σετ(τετράδα)ελαστικών που πλέον είναι φορεμένο στο renualt 19 του κολητού μου και είχε κάνει 64892χιλ.
και η οδήγηση μου προς τη σχολή ήταν ίσως και κάτι παραπάνω από σπορ(ο λόγος που φορέθηκαν στο ρενό είναι γιατί ο κολητός μου το χρησιμοποιεί μέσα στην αθήνα σπάνια πλέον για να πάει για καφέ διοτι είναι φαντάρος).αν θέλεις έλα να τα δεις και να μου πεις μετά αν φαίνονται σε καλή κατάσταση ή όχι και αν θέλεις μπορείς να το οδηγήσεις να δεις ότι δεν γλιστράνε καθόλου!
φίλε nasos σε δύο corollakia είχαμε βάλει bridgestone potenza re720 (195-50-r15 και 185-60-R14).το δικό μου έβγαλε τα χιλιόμετρα που ανέφερα σε λιγότερο από 2,5 χρόνια και του πατέρα μου 49500 στα 5 χρόνια και τα αλλάξαμε λόγο του ότι άρχισαν και γλίστραγαν(5 χρόνια βλέπεις είναι αυτά).ούτε είχαν ξεραθεί στα 3 χρόνια ούτε γλιστρούσαν και άντεξαν στα χιλιόμετρα που προαναφέρω και έχω και μάρτυρες παιδιά από τις συναντήσεις που μουχαν πει ρε συ είναι ακόμα καινούρια.
δεν θυμάμαι που το έχω βάλει το βιβλιαράκι.όταν είχαν πρωτοβγεί ελλάδα τα potenza re720 τοχε παρει ο πατέρας μου από το λαστοιχά μας.άνέλυε διάφορα για το κάθε ελαστικό και συγκεκριμένα έγραφε τότε στα ποτενζα ότι έχουν μια ουσία για να μην ξερένονται γρήγορα,την ίδια ουσία έβαλαν και στα συμβατικά λάστοιχα bridgestone B330 που φοράμε στο σταρλετ.3 χρονια 38000 και δεν γλιστράνε.τα bridgestone δεν είναι όπως παλια.
πάντως Νασο σε αυτό που είπες θα σε ρωτήσω και εγώ κάτι.γιατί πολλοί πισωκίνητοι τα φοράνε πίσω?(μιλάω μόνο για άτομα που ο χιλιομετρητής γράφει σε μια βόλτα 50 χιλ και τα πίσω λάστιχα έχουν κάνει τα διπλά και τριπλά γιατί πηγαίναν με το πλάι)
κάτι τελευταίο και δεν θυμάμαι αν το έχω ξανα αναφέρει.όταν βάλατε τα brigdestone potenza re720 υπογράψατε κανα χαρτί?σας ήρθε κάποια επιστολή εγγύησης από την elastrak μαζί με μια κάρτα μέλους elastrakclub?αν όχι τότε λυπάμε αλλά ψωνίσατε από σβέρκο που λέμε.
συγνώμη για το μεγάλο και κουραστικό ποστ αλλά δεν θέλω να λέγονται ανακρίβιες.