Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
20-04-07, 01:44
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308
Και γω σου λεω...
Το λαστιχο είναι άψογο, αλλά είναι για δυνατά αμάξια αν θες να το ευχαριστηθείς...
|
γενικα το αμαξι πρεπει να ναι δυνατο για να το ευχαριστηθεις αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα...σε ευχαριστω για την απαντηση πιο πολυ με ενδιαφερε αν καπου τα παει ασχημα να μαθω κ ξερει καποιος....δεν με ενδιαφερει ανεση κτλ δεν εχω την μεση μου.......
|
25-04-07, 18:57
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
4000 χλμ 86 αλογα χωρις καμινετο δεικτης ταχ. w μεγιστο βαθος πελματος 2 χιλ σε λιγα μεροι...
|
30-06-07, 19:49
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
τι λάστιχα να βάλω σε κορόλα 1.3G6?
Έχω χρησιμοποιήσει 2 φορές RE720, μια φορά 185/55/14 και τώρα 185/60/14 και έχω μείνει ευχαριστημένος απ' το κράτημα.
1) Σε τι διάσταση να πάω λέτε?
2) υπάρχει πανομοιότυπο ή καλύτερο απ' το RE720?
Τα λάστιχα τα βάζω με προοπτική 3ετίας και βάλε.
Οδήγηση που κάνω sport.
Τα φώτα σας.
|
30-06-07, 20:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
ο αντικαταστάτης του bridgestone potenza RE720 είναι το turanza ER300.το νέο μοντέλο έχει πιο μαλακή γώμα.επειδή έχω φορέσει και τα μεν και τα δε στο βρεγμένο οδόστρωμα το RE720 ήταν λίγο καλήτερο
|
30-06-07, 20:27
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Δεν ξέρω, εγώ βλέπω στα site να τα διαφημίζουν ακόμα. Μήπως είναι στοκ.
Αλλά θα προτιμούσα RE720 ή κάτι αντίστοιχο.
Τώρα μου λες οτι το νέο μοντέλο δεν κρατάει στο βρεμένο, αυτό είναι σοβαρό μειονέκτημα.
|
|
|
|
30-06-07, 21:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
δεν είπα ότι δεν κρατάει απλά είναι ένα κλικ κάτω.πιο συγκεκριμένα στις νερολακούβες το λάστιχο ανταπεξέρχεται αλλά όχι σαν το RE720.έχω κάνει 16000 χιλ και είμαι πολύ ευχαρηστημένος όπως ήμουν με τα RE720 .
όσον αφορά το ότι βρίσκεις ακόμα το προηγούμενο μοντέλο θα πω για μια ακόμα φορά ότι εγώ εκεί που βάζω λάστιχα (επίσημος αντιπρόσωπος με σφραγίδες κλπ) και στα 3 αυτοκίνητά μας,ρώτησα για τα RE720 και μου είπε ο μπαρμπα Γιάννης(όχι ο κανατάς χαχα) ότι πλέον καταργηθήκαν.είχε μια τετράδα αλλά μου είπε συγκεκριμένα σε σένα δεν τα δίνω γιατί είσαι χρόνια πελάτης.αν σε πιάσει λάστιχο και καταστραφεί το ένα τελείως και έχεις κάνει 3000 χιλ με τι θα στο αντικαταστήσω όταν πλεον δεν βγαίνει το συγκεκριμένο?άρα θα πρέπει να σου πω πάμε για τετράδα.σωστά?ε τότε θα με ψάλεις και με το δίκιο σου.σε ερώτησή μου ότι κάποιοι άλλοι έχουν μου απάντησε ότι μπορεί να είναι παραεμπόριο.
αυτά.ελπίζω να σε κάλυψα
|
30-06-07, 21:36
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Έχει βάση ναι. Οκ σ' ευχαριστώ. Θα προετοιμαστώ για ER300.
Μα τι άνθρωποι είναι αυτοί? Βγάζουν λάστιχο έστω και λίγο χειρότερο?
@#$^%^&&
Μαλακή γόμα είπες ε? Σημαίνει καμιά 2ετία το πολύ?
grrrrrrrrrrrrrrr
|
30-06-07, 22:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
ώπα φίλε χαλάρωσε.καταρχήν το ίδιο λάστιχο σε δύο διαφορετικά αυτοκίνητα δεν έχει ίδια συμπεριφορά.κατα τη δική μου γνώμη είναι το ίδιο και τα δυο μοντέλα.
όσον αφορά τη διάρκεια ζωής του ελαστικού αυτό εξαρτάται από εσένα και όχι από το λάστιχο.με τα potenza re720 είχα κάνει 64-65000 χιλ (σε δυο χρόνια και κάτι)και ήταν σαν καινούρια όσον αφορά το πέλμα τους εκτός από τα πλαινά που φιανόνταν ότι είχαν φαγωθεί λίγο παραπάνω,δεν γλιστρούσαν ακόμα και μετά από τόσα χιλιόμετρα.
με τα turanza er300 πάλι πιστεύω πως μπορώ να περάσω τα 50000χιλ.
όλα έχουν να κάνουν με το τρόπο οδήγησής σου.αν είσαι κάφτης ε μπορεί να μη σε βγάλουν ούτε 6μηνο,αλλά το να οδηγείς λίγο πιο σπορ αυτό δεν σημαίνει ότι θα μειωθεί η διάρκεια ζωής των ελαστικών σου κατακόρυφα.
|
30-06-07, 22:35
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
τον ίδιο τρόπο οδήγησης έχω κι εγώ. Sport χωρίς να τα φτάνω στο όριο. τα RE720 τα κράτησα 3,5 χρόνια και τις 2 φορές. Δεν έχουν χάσει πέλμα παρά μόνο ξεράθηκαν τα πλαινά και σε μένα. Δεν θα αλλάξω τρόπο οδήγησης. Απλα ίσως να περιμένω να φαγωθούν λίγο πιο γρήγορα.
|
30-06-07, 22:48
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
απλά θα φαγωθούν λίγο παραπάνω μην αγχώνεσαι για το λόγο του ότι έχουν λίγο πιο μαλακή γώμα.τα bridgestone βγάζουν χιλιόμετρα και αν δεν είσαι κάφτης θα ξεραθούν και θα αρχίσουν να γλιστράνε και δεν πρόκειται να φτάσεις το κατώτατο σημείο βάθους πέλμετος.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17574096 seconds (79,96% PHP - 20,04% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:02. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|