Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Αλλαγή Ελαστικών
Παλιά 13-09-06, 11:24
Το avatar του χρήστη Slobo
Slobo Offline:
Administrator

Μοντέλο: ZZΕ 111 G6
Περιοχή: Χαϊδάρι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 365
Slobo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε Στελιο το ελαστικο σου εχει δεικτη W δηλαδη 230+
πως καταφερνεις να τα ζεστανεις?

Ίσως έτσι Κυριάκο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΤΕΛΙΟΣ";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
. Είναι αρκετά μαλακά και δεν χρειάζονται ιδιαίτερο ζέσταμα.
Στέλιο σε ευχαριστώ, όπως ευχαριτστώ και τους υπόλοιπους. το θέμα της ταχύτητας με προβληματίζει αρκετα σε ότι αφορά το ζέσταμα τους. Επείδη με τα AVON είχα θέμα όταν ήταν κρύα - βέβαια αυτα ήταν και εντελώς Κ@λ@λάστιχα- από τότε το θέμα αυτό με απασχολεί.
Χθες μίλαγα με έναν φίλο από το club ο οποιος έχει τα Goodyear F1(αν δεν κάνω λάθος - ωραίο λαστιχάκι μου φάνηκε, με ασύμετρο πέλμα) με τα τύχητα W και δεν έχει κανένα πρόβλημα όταν αυτά είναι κρύα. Τι να πω είναι λίγο μπέρδεμα το όλο θέμα. Κρίμα που καταργήθηκαν τα Α539.

Από ΤΟΥΟ ξέρουμε τίποτα ή να μην ασχοληθώ καθόλου?

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-09-06, 16:59
Το avatar του χρήστη babis_xo
babis_xo Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-111 '98
Περιοχή: Περιστέρι
Δύναμη Σεβασμού: 228
babis_xo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Slobo";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας μέχρι τώρα. Από αυτά που διαβάζω κλίνω πιο πολύ στα exalto 2.

Ερώτηση τώρα σε εσάς που τα φοράτε ήδη. Στο βρεγμένο δρόμο ποιες είναι οι εντυπώσεις σας?
Μετά από 1 χρόνο & κάτι (~10.000 χλμ) με Exalto2 (185/60R14V) σε Ε111:
Στην Αθηνών - Λαμίας πέρσι με καταρρακτώδη βροχή, ο μόνος λόγος που πήγαινα με 120 km/h ήταν επειδή οι υαλοκαθαριστήρες δεν προλάβαιναν να καθαρίσουν το παρμπρίζ. Αίσθηση, βάρος τιμονιού & κατευθυντικότητα άψογη ακόμη και σε λιμνάζοντα, πράγμα μάλλον φυσικό γιατί έχουν μαλακό πέλμα και φαρδιά, εντελώς ευθύγραμμα αυλάκια. Από την άλλη μεριά (και επειδή δεν υπάρχουν μαγικά λάστιχα), είναι σίγουρα το χειρότερο λάστιχο που έχω δοκιμάσει στο θέμα του θορύβου και της άνεσης (κάθε φορά που πέφτω σε λακούβα νομίζω ότι θα σπάσει η ανάρτηση -με προφίλ 60 παρακαλώ!). Επίσης, δεν νομίζω ότι θα μου βγάλουν περισσότερα από 30.000 (νορμάλ) χλμ πριν να... φανούν τα λινά!
Συγγενής μου (ανήσυχος ) με Leon 1.6, αντικατέστησε τα RE720 με Exalto2 (205/5.../16) και απεφάνθει ότι τώρα πάει καλύτερα στο βρεγμένο ενώ ζεσταίνονται και πολύ πιο γρήγορα. Από την άλλη, φθαρήκαν και πολύ πιο γρήγορα .
Στη γλίτσα του ψιλόβροχου τώρα, άποψή μου είναι ότι κανένα λάστιχο δεν τα βγάζει πέρα.
Το Turanza ER300 προφανώς είναι προσανατολισμένο στην άνεση (και πιο ισορροπημένο) αφού δεν έχει καν rim για την προστασία της ζάντας.
Πάντως τελευταία έχω διαβάσει σε διάφορα περιοδικά, πολύ καλά λόγια και για τα Continental SportContact2.
Τελικά όμως θα περιμένω (και εγώ) την προσωπική εκτίμηση του diafanh-psyxh και προτείνω να του αποδόθεί ο τίτλος του... ανεπίσημου δοκιμαστή του club!
hey Μήπως να αγοράσουμε από κοινού 2-3 τετράδες μεταχειρισμένα λάστιχα και να τα δοκιμάσουμε σε καμιά πίστα? (Το θέμα είναι ποιός θα βάλει το αυτοκίνητο!)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-09-06, 17:03
babis_xo Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lokatzis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχω τα ER300 στην G6 μου. Μετανοιώνω που δεν (ξανα)έβαλα(*) τα RE720 πέρισυ το Δεκέμβριο που άλλαξα λάστιχα! Η ελκτική τους πρόσφυση είναι τραγική (σε σχέση με τα RE720). Στην παραμικρή ανηφόρα (αλλά και ευθεία) που είναι λίγο χάλια η άσφαλτος αμέσως σπινάρουν. Επίσης, σε απότομα φρεναρίσματα με λίγα χιλιόμετρα το ABS κάνει υπερωρίες. Η πλευρική τους πρόσφυση θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Τα έχω εδώ και 15000χλμ. αλλά τα παραπάνω ισχύουν από τις πρώτες μέρες που τα τοποθέτησα. Το πέλμα πάντως δεν έχει φαγωθεί ιδιαίτερα.

(*) Τα είχα στο προηγούμενο αυτοκίνητό μου. Τα ER300 είναι τα πρώτα στην Corolla μου.
Πώς είναι στη βροχή τα ER300 σε σχέση με τα RE720;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-09-06, 18:46
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εχω δει τα πιλοτ ενα κ δυο καθως κ τα ποντεζα σε διασταση 185-60-14 Η τα ενα πιλοτ οντως δεν ειναι καλυτερα στο νερο απο τα ποντεζα...τα δυο ομως ειναι ισαξιο....στο στεγνο ακομη αυτα τα δυο λαστιχα εχουν μια διαφορα....που ειναι οτι εχουν μια μικρη ασταθεια στο οριο τα ποντεζα....κατι ελενχομενο βεβεα....οσο για τα πιλοτ δυο...δεν μπορουσα να πεταξω κολο ρε παιδια....τι τιμονια τι συμπλεκτες μεσα στην στροφη ο κολος εκει...ουτε χειροφρενα χαρηκα......κολαει κατω.....αλλα εχει μεγαλυτερη φθορα στα πλαινα.....ισως το σε ν να ναι καλυτερο αυτο το λαστιχο.αλλα ηξερες οτι θα το βαλεις μπρωστα κ θα μπεις τεζα στην πρωτη στοφη χωρις να πας ευθια...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-09-06, 01:07
Το avatar του χρήστη Stetas
Stetas Offline:
Moderator

Μοντέλο: Corolla E111L HB G6
Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 403
Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε Στελιο το ελαστικο σου εχει δεικτη W δηλαδη 230+
πως καταφερνεις να τα ζεστανεις?
Καλησπέρα Κυριάκο (έτσι για να γνωριστούμε κιόλας)
Ο δείκτης ταχύτητας δεν παίζει απο μόνο του τον καθοριστικό ρόλο στην πρόσφυση και στο πόσο γρήγορα ζεσταίνεται ένα ελαστικό.
Εκείνο που έχει σημασία είναι ποσο μαλακή είναι η ''γόμα" το καουτστούκ να στο πώ απλά απο το οποιο είναι φτιαγμένο ένα λάστιχο. Παρόλα αυτά στη δική μου διάσταση 205/45 δεν βρίσκεις μικρότερο δείκτη ταχύτητας γιατί απλά δεν βγαίνει.
Ειναι αρκετά μαλακά σε πληροφορώ, εγώ τα ευχαριστιέμαι πάντως, έχασα μόνο τη χαρά του χειροφρένου διότι πίσω τροχός έχει να μπλοκάρει απο τότε που είχε τα exalto 1

Φιλε slobo
'οσο αφορά τα F1 ένα έχω να σου πώ ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΛΛΑΡΓΑ
Και θα με θυμηθείς μετά από κανα δύο μήνες αφού τα βάλεις, αν τα βάλεις. yell
μια και το ανέφερες όμως και τα pirelli ασύμμετρα είναι.

Φιλικά Στέλιος

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-09-06, 00:36
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
λοιπόν είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορίσω ότι τοποθέτησα τα ER 300 TURANZA στο corollaki μου.μην αρχίσετε τις ερωτήσεις πρώτα πρέπει να κάνω γύρω στα 500 χιλ και μετά θα προσπαθήσω να κάνω συγκρίσεις με τεστ στον επαρχιακό δρόμο που γνωρίζω την κάθε του λακούβα.το μόνο που δεν μου αρέσει στην όλη ιστορία στα ER 300 είναι το πέλμα τους στην εξωτερική πλευρά.είναι πιο μαλακό και φοβάμαι ότι θα φαγωθεί γρήγορα.ο χρόνος θα δείξει.πάντως σήμερα που κοίταξα το βιβλιαράκι του αυτοκινήτου και έκανα μια αφαίρεση στα χιλιόμετρα διαπίστωσα ότι με τα POTENZA RE 720 είχα κάνει ακριβώς 63500 χιλ.

ο χρόνος θα δείξει.λοιπόν αρχίστε να χορεύετε το χορό της βροχής για να βρέξει και να κάνω και τεστ σε βρεγμένο οδόστρωμα.μεσημέρι γράφω κυρίως άρα κατά τις δέκα το πρωί με βολεύει να βρέχει.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-09-06, 09:10
babis_xo Offline:
Μικρό Μέλος

??????? 63500 χιλ ???????
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-09-06, 11:12
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 914
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
ο χρόνος θα δείξει.λοιπόν αρχίστε να χορεύετε το χορό της βροχής για να βρέξει και να κάνω και τεστ σε βρεγμένο οδόστρωμα.μεσημέρι γράφω κυρίως άρα κατά τις δέκα το πρωί με βολεύει να βρέχει.
Μη τολμησει και πιασει και χορευει κανεις σας, τον εφαγα.... fire

Μολις επλυνα το αμαξι...

Κωστα λαστιχο δεν εχεις? Πιασε και βρεξε το δρομο μπροστα σου και φρεναριζε.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-06, 03:06
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

κάτσε να πατήσουν πρώτα ρε συ κυριάκο.ακόμα δεν τα βάλαμε θα αρχίσουμε τα φρεναρίσματα?

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από babis_xo";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
??????? 63500 χιλ ???????

φίλε babis_xo τι εννοείς με τα ερωτηματικά?σου φαίνονται πολλά ή λίγα τα χιλιόμετρα?

στην περίπτωση που σου φαίνονται πολλά σε πληροφορώ πως ήταν ακόμα σαν καινούρια από πλευράς επιδόσεων γιατί το 99% των χιλιομέτρων είχαν γίνει στην εθνική κ στον επαρχιακό.

www.eseepa.gr

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-09-06, 23:24
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

λοιπόν Σάββατο βράδυ πήγα σε ένα πάρτυ στα καλύβια.εγώ με την corolla μου και ένας φιλος με το Fiat Tipo του.τον έβγαλα από περιφεριακό και σκάσαμε στο τέλος της βουλιαγμένης (μετά την ΝΟΚΙΑ).εκεί τον πέρνω τηλ και του λέω να πάει μπροστά γιατί δεν ήξερα που θα στρίψουμε για καλύβια.οκ μου λέει όμως θα πάμε λίγο γρήγορα.συμπεριφορά του TURANZA ER300 λοιπόν στις στροφές...
έχουμε και λέμε κράταγε αλλά μου έδινε την εντύπωση ότι γλιστράει λίγο.είχα όμως μόλις 60 χιλιόμετρα με τα λάστοιχα και πιστεύω και θέλω να πιστεύω πως ωφείλεται στις ουσίες που έχουν τα λάστοιχα για να μην ξερένονται πριν τα αγοράσουμε(στο προφίλ που χάιδεψα λίγο το λάστοιχο πριν τα βάλω ήταν λες και του είχες βάλει αυτό που βάζουμε στα λάστοιχα για να γυαλίζουν)
σήμερα κυριακή στην πειραιώς αρχίζει και ψιχαλίζει.γλίτσα κάτω.φρενάρω με 50 ++ χιλ.το γλίστριμά σχεδόν ίδιο με τα potenza.την τετάρτη θα κάνω άλλα 200 χιλ άρα μετά θα αρχίσω τα τεστ.η μέχρι τώρα συμεριφορά τους είναι πολύ ικανοποιητική.

αυτά τα ολίγα προς το παρόν....

www.eseepa.gr

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αλλαγή Ελαστικών neos3103 TOYOTA COROLLA 111(G6) 2 15-04-13 12:16
Corolla TS - Αλλαγή Ελαστικών VazelosTS UPDATES 4 24-12-12 16:57
Πότε αλλαγή Ελαστικών? teoNOKIA TOYOTA COROLLA E 12 58 15-05-12 20:12
Αλλαγή ελαστικών aircop SUPPORT 2 04-02-10 00:00
Αλλαγή Ελαστικών jimbo SUPPORT 295 24-01-08 23:52

Page generated in 0,18748212 seconds (80,82% PHP - 19,18% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:41.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com