Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Re: Περί Μπαταριών... |
|
23-11-05, 15:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Re: Περί Μπαταριών...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ANTONIS";p="
Ρίχτε μια ματιά και στις μπαταρίες τις ΤΟΥΟΤΑ. Δεν είναι ακριβές και έχουν και 3χρόνια περίπου εγγύηση.
|
Αν δεν απατωμαι οι μπαταριες της ΤΟΥΟΤΑ ειναι Mitsuba.
Και ειναι καλες.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
23-11-05, 17:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
κυριάκο θα σου δώσω το τηλ να πάρεις να δεις τι έχει.εμείς πάντως έχουμε μείνει ευχαριστημένοι και στα τρια αυτοκίνητα.
|
24-11-05, 01:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
εγω φοραω απανω 65αρα κ ειναι μια χαρα...αλλα εννοειται οτι οταν παιζει το ηχοσυστημα τα φωτα μου μετατρεπονται σε φωτορυμικα....
επισης οποιος θειλει μπαταριες koba εχουν 55αρες-50ευρω,65-60ευρω κ παει λεγοντας κ εχουν 2 χρονια εγγυηση
25-11-05, 09:21
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Έχω ένα Ε12 1.4 terra f/l (2ος 2005) 7.700 χιλ. Δεν την έχω αλλάξει από τότε αλλά δεν ξέρω και τι μπαταρία φοράει. Όταν βάζω μπροστά μου φαίνεται ότι αργεί να πάρει και ότι η μίζα δεν γυρίζει τόσο γρήγορα, σαν να μην παίρνει πολύ ρεύμα. Πολλές φορές μάλιστα αργεί να πάρει χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα να δείχνει ότι ζορίζεται και να ξεκινά ο κινητήρας χωρίς να ανεβάζει στροφές προκειμένου να πάρει μπροστά, όπως θα έπρεπε.
Πριν λίγο καιρό το έβαλα συνεργείο (για τρακάρισμα) και μου έδωσαν αυτοκίνητο αντικατάστασης ένα επίσης Ε12 1.4 sol με 2.500 χιλ. Εκείνο που παρατήρησα είναι ότι αυτό που μου έδωσαν έπαιρνε σχεδόν αμέσως μπροστά και η μίζα γύριζε πολύ πιο γρήγορα.
Υπάρχει περίπτωση να έχει να κάνει όλο αυτό το σκηνικό με πρόβλημα της μπαταρίας;
Re: Περί Μπαταριών... |
|
25-11-05, 09:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
|
|
Re: Περί Μπαταριών...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra";p="
Έχω ένα Ε12 1.4 terra f/l (2ος 2005) 7.700 χιλ. Δεν την έχω αλλάξει από τότε αλλά δεν ξέρω και τι μπαταρία φοράει. Όταν βάζω μπροστά μου φαίνεται ότι αργεί να πάρει και ότι η μίζα δεν γυρίζει τόσο γρήγορα, σαν να μην παίρνει πολύ ρεύμα. Πολλές φορές μάλιστα αργεί να πάρει χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα να δείχνει ότι ζορίζεται και να ξεκινά ο κινητήρας χωρίς να ανεβάζει στροφές προκειμένου να πάρει μπροστά, όπως θα έπρεπε.
Πριν λίγο καιρό το έβαλα συνεργείο (για τρακάρισμα) και μου έδωσαν αυτοκίνητο αντικατάστασης ένα επίσης Ε12 1.4 sol με 2.500 χιλ. Εκείνο που παρατήρησα είναι ότι αυτό που μου έδωσαν έπαιρνε σχεδόν αμέσως μπροστά και η μίζα γύριζε πολύ πιο γρήγορα.
Υπάρχει περίπτωση να έχει να κάνει όλο αυτό το σκηνικό με πρόβλημα της μπαταρίας;
|
Φιλε corollapatra μπορει να οφειλεται σε μπαταρια αλλα και σε δυναμο το οποιο να μην την φορτιζει σωστα.
Οποτε καλο θα ειναι στο επομενο σερβις να τους ζητησεις να σου μετρησουν το ρευμα φορτισης ωστε να αποκλεισεις την περιπτωση του δυναμο.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
25-11-05, 13:47
|
banned
|
|
Περιοχή:
Γαλάτσι
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Κοίτα αν στο κάνει και μετά από ώρα λειτουργίας του αυτοκινήτου (θεωρούμε ότι η μπαταρία θα έχει φορτίσει κάπως). Αν όχι είναι μπαταρία. Αν ναι, όχι, δηλαδή δεν είναι.
|
|
φόρτιση συσκευών με κλειστή μηχανή |
|
08-02-06, 01:05
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καστέλλα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
φόρτιση συσκευών με κλειστή μηχανή
Μία ερώτηση
αν έχω το κινητό να φορτίζει με κλειστή τη μηχανή θα αδειάσει η μπαταρία ή δεν υπάρχει πρόβλημα. Η πιο γενικά πόσα wαττ μπορώ να φορτίζω το πολύ και σε πόση ώρα (πάντα με κλειστή τη μηχανή)?
Ε12 με τη μαμά μπαταρία
|
08-02-06, 14:51
|
banned
|
|
Περιοχή:
Γαλάτσι
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Δεν υπάρει πρόβλημα. Δεν είναι θέμα βαττ αλλά Ah (αμπερωρίων). Η μπαταρία σου έχει περίπου 55 από δαύτα. Μπορείς δηλαδή να τραβήξεις 55Αμπερ για μία ώρα ή 1 Αμπερ για 55 ώρες. Και όλους τους ενδιάμεσους συνδιασμούς που δίνουν 55. (Φυσικά αν το κάνεις αυτό η μπαταρία θα αδειάσει και θα σπρώχνεις, αλλά ένα παράδειγμα είναι). Το κινητό σου όταν φορτίζει φαντάσου ότι δεν τραβάει πάνω από ένα Αμπερ.
|
08-02-06, 18:09
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καστέλλα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Thanx !
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16123104 seconds (81,68% PHP - 18,32% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:12. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|