Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 463
Ενδιαφέρεται κανείς για αυτά τα φρυδάκια; Τα βρήκα στο αυστραλέζικο forum και τα φτιάχνει ένα μαγαζί εκεί. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας το γράψει για να δούμε αν γίνεται να μας τα στείλουν
Δύναμη Σεβασμού: 254
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll
Ενδιαφέρεται κανείς για αυτά τα φρυδάκια; Τα βρήκα στο αυστραλέζικο forum και τα φτιάχνει ένα μαγαζί εκεί. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας το γράψει για να δούμε αν γίνεται να μας τα στείλουν
xm...
είναι πλαστικά?
λογικά βαμμένα θα μας έρθουν έτσι?
ποσα γιούργια?
Όχι δεν έρχονται βαμμένα, κάποιο είδος fiberglass είναι (έτσι και αλλιώς φρυδάκια είναι δεν είναι προφυλακτήρας ) και τους έστειλα mail να δω αν στέλνουν Ελλάδα πρώτα πρώτα και πόσο θα μας κοστίσουν.
Εμένα πάντως μου φαίνονται τέλεια!!
Λοιπόν έχω νέα από τα φρυδάκια!
Πήραμε τηλ το μαγαζί στη Μελβούρνη που τα φτιάχνει και μιλήσαμε με τον τύπο. Μπορεί να τα στείλει Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα! Η τιμή τους είναι γύρω στα 50ευρώ+πόσο θα μας βγούν τα μεταφορικά (όσο περισσότεροι τόσο λιγότερα). Όταν είχαμε φέρει με τον DjBac κάτι άλλα πράγματα από Αυστραλία δεν μας είχε κοστίσει ακριβά πάντως.
Δύναμη Σεβασμού: 254
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll
Λοιπόν έχω νέα από τα φρυδάκια!
Πήραμε τηλ το μαγαζί στη Μελβούρνη που τα φτιάχνει και μιλήσαμε με τον τύπο. Μπορεί να τα στείλει Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα! Η τιμή τους είναι γύρω στα 50ευρώ+πόσο θα μας βγούν τα μεταφορικά (όσο περισσότεροι τόσο λιγότερα). Όταν είχαμε φέρει με τον DjBac κάτι άλλα πράγματα από Αυστραλία δεν μας είχε κοστίσει ακριβά πάντως.
Δύναμη Σεβασμού: 416
Κάτι τέτοιο δηλαδή, δεν σας ενδιαφέρει;
Και είναι και φτιαγμένο στην Ελλάδα και είναι και αρκετά καλό από άποψη εφαρμογής.
Τα έβαλα πρόσφατα στην TS μου, αφού αυτό του δεξιού φαναριού είχε αυτονομηθεί, κάποια στιγμή που το αυτοκίνητο ήταν ακόμα στα χέρια του προηγούμενου ιδιοκτήτη...
Την εταιρεία, μπορείτε να την βρείτε εδώ: http://www.motordrome.grκαι έχει συνεργαζόμενα καταστήματα τα οποία στέλνουν ακόμα και με αντικαταβολή.
Δεν θυμάμαι το ακριβές κόστος, αλλά νομίζω πως ήταν γύρω στα 35€... Πάνος.
__________________ Fast cars do not kill. Slow drivers, do!!! Saneatsu Abukara