Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 231
intercoller
γειά,
ένα πλήρες σετ intercooler με σωληνώσεις και κολάρα θα σου στοιχίσει 400 ευρώ περίπου. προσωπικά δεν εμπιστεύομαι τους έλληνες κατασκευαστές, γιατί ένα μελετημένο intercooler κάνει την διαφορά και οι ντοπιοι είναι λίγο αρπακολατζίδες.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη naevy : 22-12-09 στις 09:40.
Δύναμη Σεβασμού: 1033
Καταλύτης αν εννοείς τον μαμά, θα πρέπει να βάλεις άλλον! εγώ μιλούσα για τον μαμά του starlet GT moter! βάζω και εγώ τις δικές μου φωτος. Υπόψην ότι έχω ενώσει ένα κομμάτι από την εξάτμιση που είχε το σταρλετ μαζί με τον καταλύτη, γιατί εκείνη την περίοδο κοιτούσα να γλιτώσω χρήματα, γιαυτό μη με κραξει κανείς ε?
Η κατασκευή είναι από δικό μου εξατμισά και κοιτούσα να χρησιμοποιήσω ότι μπορούσα από το σταρλετ, όπως κομάτι της εξάτμισης, καζανάκι και καταλύτη και κυρίως όσον το δυνατόν χαμηλό κόστος. Αν βάλουμε ανοξείδωτη είναι το καλύτερο αλλά πάει πολλά. Το μαμά intercooler μπροστά το έβαλα μόνος μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος εφόσον έχω μαμα πίεση και με μαμά τουρμπίνα. Αλλιώς όπως είπε και ο navy πάμε σε μεγαλύτερο aftermarket.
Ξέχασα να πω στις φωτος το αμάξι ήταν χαμηλωμένο 3.5cm σε μερικά σημεία έβρισκα αλλά χτύπαγε πρώτα το ιντερκουλερ αυτό το σημείο που εξέχει από κάτω και μετά η σωλήνα της εξάτμισης κάτω από το κάρτερ. Τωρα με μαμά σε ύψος ελατηρια δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να βρεί κάτι κατω.
Δύναμη Σεβασμού: 195
πολυ χαμιλα ειναι η εξατμιση μπροστα.εγω το μαμα το intercooler θα το βαλω καπου δεξια η καπου αριστερα μπροστα.θα βαλω και αλλη σκαστρα.χαμηλωμα δεν ξερω αν θα του κανω.εσεις ρε παιδια απο που ειστε?
Εκεί που είναι χαμηλά η εξάτμιση είναι επειδή έχει το κάρτερ από πάνω, μου πε ο εξατμισας και το είδα και εγώ δεν μπορεί να πάει αλλιώς. γιαυτό σου είπα ότι κάποιος είχε βάλει αλλο κάρτερ ποιό κοντό και κόλλησε σωληνάκι για την τουρμπίνα. Αλλά εμένα ΔΕΝ με ενοχλεί. Αθήνα είμαστε.
τελικα οντως δεν ταιραζει ο καταλυτης.τωρα θα κανω ενα downpipe και μπορει να βαλω καταλυτη.ρε σι φιλε με τα ιμιαξονια θα εχω προβλιμα.τα εχω παρει απο σταρλετ??
Ημιαξόνια ΔΕΝ κάνουν από σταρλετ!!!! είναι και ποιό φαρδυ αμάξι η corolla, έχει μακρύτερα ημιαξόνια, απλά βάζεις τα μαμίσια της corolla μια χαρά κάνουν! όπως και το σασμαν αλλωστε απλά έχει ποιό κοντές σχέσεις, εγώ στον 4E-FTE έχω σασμαν από Starlet GT και τα μαμά ημιαξόνια της corolla EE111.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 21-12-09 στις 19:30.
μπεικαν τα ιμιαξονια και απο οτι καταλαβα ειναι απο starlet.τωρα το μανικι ειναι το downpipe θα μου βγει ο κουκος αιδονι.ειμαστε δλδ στην τελικη ευθεια.