Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-01-08, 23:10
Το avatar του χρήστη nuntius
nuntius Offline:

Περιοχή: Next station...tsempolia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 300
nuntius είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Και εμένα από πίσω νομίζω ακούγεται και μόνο μετά από πολύωρη ακινησία!
Εγώ που το πήρα και ήταν από τα τελευταία και ήταν ήδη στην αντιπροσωπεία, πώς θα μάθω ημερομηνία παραγωγής; Έλεος, πλέον...καμιά άλλη ζημιά θα βγάλει;;;;;

Ουπςςςς... έγινααα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-01-08, 23:11
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Δύναμη Σεβασμού: 407
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Αν και δεν εχω ακουσει κατι εγω(αισιως εχω φτασει στις 82000χλμ) Με αγχωσατε , γιατι το αμαξι ειναι (αδεια ) 6/2003. Αρα ειναι κατασκευασμενο πριν......

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-01-08, 23:18
Το avatar του χρήστη koperton
koperton Offline:
Administrator

Περιοχή: ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 302
koperton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Nuntius αυτο που ακους εχει σχεση με το χειροφρενο και δεν ειναι προβλημα, το κανει και εμενα αλλα δεν θυμαμαι να σας πω τι ειναι και αν προσεξεις το κανει και οταν δενεις το χειροφρενο και οταν το λυνεις.
Παλιά 02-01-08, 23:30
Το avatar του χρήστη nuntius
nuntius Offline:

Περιοχή: Next station...tsempolia
Δύναμη Σεβασμού: 300
nuntius είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φίλε Koperton, εμένα δεν το κάνει στο δέσιμο ή λύσιμο του χειροφρένου...το κάνει όταν το αμάξι ξεκινά από πλήρη ακινησία για ώρες...ακόμη όμως δεν έχω εντοπίσει από που ακούγεται...dRiveR κατέβα καμιά μέρα από δω να σε πάρω για καφέ να το ακούσεις να δούμε αν λέμε το ίδιο...

Ουπςςςς... έγινααα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-01-08, 00:12
Το avatar του χρήστη Edessaios
Edessaios Offline:
Moderator

Μοντέλο: COROLLA ZZE12? 1.8/ KE36
Περιοχή: Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 589
Edessaios έχει φοβερή αύρα Edessaios έχει φοβερή αύρα
Ο θόρυβος αυτός αυτός που ακούγεται από πίσω όταν κατεβαίνει το χειρόφρενο είναι ότι ξεκολλάν τα μικρά ταμπούρα που έχουν οι τροχοί για το χειρόφρενο.....Για όταν ακούγεται από μπροστά δεν ξέρω......Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάποιον θόρυβο από μπροστά.Ισως επειδή το δικό μου είναι facelift και όπως λέει ο Κώστας (Oxygen) το πρόβλημα που εντοπίστηκε στα πρώτα Corolla διορθώθηκε στα επόμενα....
Τελικά αυτό που λέγαμε για τις μεγάλες διαστάσεις σε ζάντες (17" και πάνω) ότι καταπονούν το διαφορικό, δείχνει ότι έχει βάση με όλο αυτό το θέμα.....

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-01-08, 01:16
Το avatar του χρήστη DaveMustaine13
DaveMustaine13 Offline:

Περιοχή: Kavala
Δύναμη Σεβασμού: 329
DaveMustaine13 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αυτο το "τακ" το κανει και εμενα και ειναι μοντελο 1/2004 ! Αυτο το κανει παντα οταν το αμαξι ειναι κρυο ! Αυτο το "τακ" το ακουω και στο nissan qashqai του κολλητου μου οταν επισης ειναι κρυο ! Δε νομιζω να ειναι καποιο προβλημα..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-01-08, 03:17
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παιδιά, το 17αρες και πάνω ποιός το βάζει το όριο? Εγώ εδώ βλέπω (από όσους ανέφεραν τη ζημιά στο παρόν θέμα)πως βλάβη στο διαφορικό έχουν βγάλει 3 αμάξια το ένα με 15αρες το άλλο με 16αρες και το 3ο με 17αρες...οπότε γιατί να φταίνε οι ζάντες?
Το καταλαβαίνω πως όσο μεγαλύτερη η ζάντα υπάρχουν περισσότεροι κραδασμοί και κατραπονήσεις σε ολόκληρο το αμάξωμα και ζορίζεται πιο πολύ στο να φέρει γύρω τους τροχούς...Όμως κρατώντας τη συνολική διάμετρο σταθερή και το συνολικό βάρος τροχού σταθερό (ή και παρακάτω με ελαφριά ζάντα) και αυξάνοντας το πέλμα ένα νούμερο μόνο, ώστε να μην αυξηθούν σημαντικά οι τριβές ζορίζουμε λιγότερο και από μαμά καταστάσεις το σύστημα μετάδοσης!
Εξάλλου η ΤΤΕ δίνει μέχρι και 18αρες με 225-35 για τα αμάξια μας...οπότε ας μην ψάχνουμε την αιτία στις ζάντες! Αιτία είναι μάλλον κάποιο μικρό ελάττωμα εκ κατασκευής που με τη σκληρή χρήση διογκώνεται...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-01-08, 06:38
OxygeN Offline:
banned

Μοντέλο: E12 2003 ProFaceLift
Περιοχή: Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
OxygeN θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios Εμφάνιση μηνυμάτων
Ισως επειδή το δικό μου είναι facelift και όπως λέει ο Κώστας (Oxygen) το πρόβλημα που εντοπίστηκε στα πρώτα Corolla διορθώθηκε στα επόμενα....
Τελικά αυτό που λέγαμε για τις μεγάλες διαστάσεις σε ζάντες (17" και πάνω) ότι καταπονούν το διαφορικό, δείχνει ότι έχει βάση με όλο αυτό το θέμα.....
Λογικά κανένα facelift δεν θα έχει πρόβλημα!
Στο συγκεκριμένο θέμα δεν φταίνε οι ζάντες!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
.Όμως κρατώντας τη συνολική διάμετρο σταθερή και το συνολικό βάρος τροχού σταθερό (ή και παρακάτω με ελαφριά ζάντα) και αυξάνοντας το πέλμα ένα νούμερο μόνο, ώστε να μην αυξηθούν σημαντικά οι τριβές ζορίζουμε λιγότερο και από μαμά καταστάσεις το σύστημα μετάδοσης!
Εξάλλου η ΤΤΕ δίνει μέχρι και 18αρες με 225-35 για τα αμάξια μας...οπότε ας μην ψάχνουμε την αιτία στις ζάντες! Αιτία είναι μάλλον κάποιο μικρό ελάττωμα εκ κατασκευής που με τη σκληρή χρήση διογκώνεται...
πολύ σωστά,ακριβώς αυτό συμβαίνει!

Μην πανικοβαλλόμαστε καταρχήν θα προειδοποιήσει πολλά χλμ πριν αν υπάρξει πρόβλημα και η Toyota είναι ενήμερη γιαυτό και δίνει 6χρονια εγγύηση..
Το διαφορικό βρίσκεται μπροστά οπότε όσοι ακούτε πίσω ήχους δεν έχουν σχέση..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-01-08, 18:56
Το avatar του χρήστη Vavvas
Vavvas Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: mazda 2 1,5cc
Περιοχή: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Δύναμη Σεβασμού: 267
Vavvas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εχει σκεφτει κανεις μηπως ειναι καποιο συστημα που κλειδωνει το πορτ-παγκαζ οταν ξεκιναμε μετα απο πολυ ωρα ακινησιας? Το σκεφτηκα γιατι τετοιο κολπο εχει το picaso του πατερα μου αλλα δεν ακουγεται κανενας θορυβος....
Το ακουω κι εγω μονο το πρωι που εχει ησυχια αλλα το τσεκαρα και ακουγεται ολες τις ωρες αν φυσικα μενει πολλες ωρες ακινητο......
Αυτο το ακουω απο τη στιγμη που θα κανω τη πρωτη αποσυμπλεξη μετα δεν ακουγεται τπτ και ας ειναι ακομα κρυο
Σκοπος του συστηματος αυτου ειναι οταν ειμαστε σταματημενοι σε φαναρι να μη μπορει να ανοιξει καποιος κλεφτης το πορτ παγκαζ.....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vavvas : 03-01-08 στις 19:02.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-01-08, 22:13
Το avatar του χρήστη DareDevil
DareDevil Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 267
DareDevil είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Smile

Παιδιά το κρακ που ακούγετε το πρωί κατά την πρώτη εκκίνηση του αυτοκίνητου αλλά και σε κάθε εκκίνηση του αυτοκίνητου μετά από αρκετή ώρα στάθμευσης είναι κάτι το απόλυτος φυσιολογικό και δεν παίζει ρόλο το κρύο η ζεστό.

Απλά τυγχάνει να το ακούτε το πρωί μόνο λόγο ησυχίας και το έχετε συνδυάσει έτσι.

Οπότε το κρακ που ακούτε δεν είναι τπτ άλλο παρά το κλείδωμα του ABS αμέσως στο 1 μέτρο που θα περπατήσει το αμάξι.

Εγώ το μόνο κλακ που ακούω είναι για παράδειγμα όταν πάω κάπου μπορεί σε κάποιο από τα σταμάτα ξεκίνα αφήνοντας τον συμπλέκτη με πρώτη εκεί μπορεί να ακούσω από κάτω και μπροστά το κλακ και αυτό μπορεί να είναι από τον συμπλέκτη.(Αλλά αρκετά σπάνια)
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
διαφορικο μπλοκε agrinio 4AGE 20v Levin 27 05-02-12 22:36
Διαφορικο LSD AE86 KOUKI captainl SUPPORT 6 21-01-11 20:59
ΜΠΛΟΚΕ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ astamat54 SUPPORT 10 02-10-07 04:13
Διαφορικο χωρις Γραναζια? MARMEL SUPPORT 2 30-03-05 02:37
ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΥΡΜΠΟ! turbakias!!! ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 7 12-11-04 00:55

Page generated in 0,17244101 seconds (82,75% PHP - 17,25% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:52.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com