Eμένα γύρω στις 50.000κμ αν θυμάμαι καλά ξαφνικά όπως έβγαινα από την πυλωτή της πολυκατοικίας μου ακούστηκε ένα δυνατό 'κράκ' κάτω μπροστά από το αυτοκίνητο...
Αφού κοίταξα αν πάτησα κάτι βγαίνω έξω και ακούω και άλλο ένα κρακ....
Μετά ακούγονταν ένα τακ τακ συνεχόμενο ανάλογο με την ταχύτητα που πήγαινε το αυτοκίνητο.. το έκανε μόνο όταν δεν πάταγα γκάζι ή πάταγα λιγότερο από όσο χρειάζονταν για να διατηρήσω την ταχύτητά μου... Τελοσπάντων πάμε στην αντιπροσωπεία τώρα...
το πάω εκεί και αρχίζει το ψάξιμο... (την φούσκα του ενός ημιαξονίου την κράταγε tie-wrap αντί για μεταλλικό σφιγγτήρα, από προηγούμενη εργασία στο αυτοκίνητό μου από την συγκεκριμένη αντιπροσωπεία...) Πάει η πρώτη μέρα στο συνεργείο....
Αφού δεν βρήκαν κάτι εκεί λένε θα πρέπει να κατεβεί σαζμάν-διαφορικό και να το ανοίξουν να δουν τι παίζει... Αφού το ανοίγουν (το είδα και γω) στο διαφορικό είχε σπάσει κάποιο δοντάκι από γρανάζι και αυτό έκανε τη ζημιά... Γενικά και άλλα γρανάζια φαίνονταν πολύ ταλαιπωρημένα.. Επίσης στο σαζμάν ήταν αρκετά γρανάζια γρατσουνισμένα αυτά τα παραδέχομαι πως είναι από ψιλοκαρφωτές και κούρεμα μερικές φορές σε αλλαγές, αλλά δεν ήταν τπτ το σοβαρό αυτό...
Με την εγγύηση τι παίζει ρωτάω..?
Μου απαντάει εκεί ο τύπος πόσο το έχεις? 2 χρόνια και κάτι ψιλά... Ε δε θα έχεις πρόβλημα μου λέει φαντάζομαι...
Ανταλλακτικά? ρωτάμε στα ανταλλακτικά και μου λένε 2 βδομάδες αν θυμάμαι καλά μέχρι να έρθουν από Βέλγιο ...
τρώω το πρώτο σοκ
Αυτά έγιναν την τρίτη το μεσημέρι... τι να κάνω τι να κάνω περιμένω...
Την πέμπτη το μεσημέρι με πέρνει κάποιος τηλ στο κινητό και δεν απαντάω γιατί δε μπορούσα... Πέρνω πίσω μετά από 20 λεπτά και μου λένε έτοιμο το αυτοκίνητο ελάτε να το πάρετε αλλά σας αλλάξαμε και δίσκο που θα τον πληρώσετε!
Εκεί τρώω το δεύτερο ... μου άλλαξαν δίσκο τον οποίο είχα δει πως είχε ακόμα ψωμί (δεν μου άλλαξαν και πλατώ όμως το οποίο τώρα έχει κάποιο πρόβλημα και κλοτσάει όταν είναι φορτωμένο το αυτοκίνητο) χωρίς πρώτα να με ενημερώσουν...