Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 434
αλλαγη τεντωτηρα
μετα απο θορυβο που ειχα εντοπιση στο μοτερ κατι σαν κρακ κρακ
πηγα σήμερα και μου είπαν οτι θέλει αλλαγμα ο τεντωτηρας.
κοστος αντα/κου 167 καπου εκει + εργασια συνολικο κοστος περιπου 235
λόγο κονε μεσα σε επισημη τουοτα εδωσα 100 και ολα είναι οκ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
Αν τα φτύσει ο τεντωτήρας, λασκάρει ο ιμάντας ή η καδένα (ανάλογα το μοτερ) και χτυπάει πάνω στο γραναζι, μεχρι να πηδηξει δόντι και να τα πάρεις όλα στο χέρι....
Το ρουλεμάν του τεντωτηρα (όταν αναφερόμαστε σε συστημα ιμαντα) είναι αυτό που σφυράει Mike...
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Βασικα δικο μου λαθος... ήθελα να γραψω "ιμαντας" και εγραψα "τεντωτηρας" απο βιασυνη...
Παντως θενξ Άκη. (σε χάσαμε ρε συ).
Απλα ρωτησα γιατι εμένα ακούγεται ενα ανεπαισθητο χλακ χλακ χλακ μονο όταν κατασταλάζουν οι στροφες (δλδ αν πατησω μια γκαζια, λιγο πριν πεσει στο ρελαντι (πχ καπου στις 1000 στροφες) ακουγεται αυτο το χλακ χλακ χλακ. Μετα δνε ακουγεται τιποτα. Ουτε στο ρελαντι, ουτε μετά τις 1000 στροφες. Μονο λιγο πριν κατασταλάξει το στροφομετρο.
Και βλέπω οτι το ακουω πιο πολύ το καλοκαιρι παρά το χειμώνα. Πάει το μυαλό μου ότι ισως θέλει ο τεντωτήρας σφίξιμο (γιαυτο και ακουγεται ισως πιο πολυ το καλοκαιρι που χαλαρωνει λόγω ζεστης - διαστολης ο ιμαντας(?)...
Παει καπου το μυαλο σου?
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 244
Για το νεοκλή μιλούσα γιατι μου έκανε εντυπωση οτι προκειται για τον τεντωτηρα της καδενας.
Ο τεντωτηρας του δυναμο ειναι γνωστο προβλημα, και αρκετοι τον ειχαμε αλλαξει στη εγγύηση