Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
29-12-12, 23:03
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
'...Εχει τρεξιμο...
|
To μονο που εχει ειναι επιλογη μηχανικου που να το λεει η καρδια του.
Τα Toyota και τα Honda δεν ειναι ουτε Fiat ουτε Opel που ολα γινονται στο περιπου.ολα πανω στα ιαπωνικα μοτερ ειναι τελεια μελετημενα γιαυτο και ειναι
|
|
|
|
30-12-12, 00:03
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Παράθεση:
Σορρυ κιολας αλλα επετρεψε μου να θεωρω, οτι ειναι τρεξιμο και μπερδεμα...
Του ενος του εκαιγε λαδι, του αλλου δε του κατσε καλη μηχανη, του αλλου του αρπαξανε τα μεταλλα απο μαλακια του μαστορα κ ξαναεδενε μοτερ, του αλλου του χαλασε ο αισθητηρας, του αλλου δε του βαλανε καλα το γραναζι στροφαλου, του παραλλου δεν του επερνε μπρος, καποιος αλλος εμπλεξε με τα καλωδια της πεταλουδας και του παραταδε του κρεμαει μετα τις 4000...
Τι μου λες τωρα?
Μπορει να ειναι μια απ τις πιο αναιμακτες μετατροπες, αλλα εχει και αυτη αρκετο τρεξιμο, δεν ειναι φαση ''αλλαζω δισκο-πλατω''...Εχει τρεξιμο...
|
Βασικα ουτε το δισκο πλατω ειναι μικρο πραγμα. Θα προτιμουσα σημερα να ανοιγα το μοτερ μου παρα να αλλαζα δισκο πλατω. Τετοιο δεσιμο, τοσες βιδες και αρκετα ααναθεματισματα. Αλλα τα προβληματα που λες αρκετα συνδεονται μεταξυ τους. Πχ γραναζι στροφαλου και δεν παιρνει μπρος, η προβλημα με το air flow, μπορει να χαλασε η φυσα του με αποτελεσμα να μη το αφηνει να παει πανω απο 4000 στροφες, σα να εχει εκει κοφτη. Λαθη γινονται και ατυχιες υπαρχουν. Και ειναι γνωστο πως οταν σκαλιζεις κατι αυτο θα σκαλισει την τσεπη σου αν οτι κανεις δε το κανεις με προσοχη. Ειδαλλως δεν υπαρχει λογος για τρεξιματα. Φιλικα παντα. Απλα σε καποια προβληματα καποια αλλα ειναι φυσικα επομενα.
|
30-12-12, 00:09
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Ο υπερκυβισμος πλεον ειναι σε φαση..
-Τι κανεις σημερα?
-Τιποτα..
-Ελα ρε μ@λακα σπιτι μου να παιξουμε pro και να σου υπερκυβισω και το αμαξι οταν τελειωσουμε..
Ολα τα αλλα ειναι περιττα λογια.
Αν ομως ο αλλος ειναι μ@λακας και για τσιγαρα να τον στειλεις στο περιπτερο..τσιχλες θα σου φερει..
30-12-12, 04:42
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Κέρκυρα
|
|
Εμένα πάντως το άφησα συνεργείο το πήρα υπερκυβισμένο,λίγο το πρόσεξα στην αρχή. Τώρα το έχω κανει καμιά 2500χλμ το σπάω συνέχεια και δεν έχει κανένα θέμα,δουλεύει ρολόι!!! μια χαρά ειναι ο υπερκυβισμός!
|
|
|
|
30-12-12, 15:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Οπως καθε μετατροπη, εχει τα ρισκα της. (Εδω βλεπετε ποσα προβληματα βγαζουν τα 100% απειραχτα και μαμά αυτοκινητα).
Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να περιορισεις το ρισκο οσο μπορεις και να μη σε πιασουν τσιγκουνιες και αρπα-κολατζιδικες καταστασεις.
Δλδ, πας σε μηχανικο που ξερει καλα τη δουλεια και συγκεκριμένα τα corolla, και οχι απλα σε ενα μηχανικο που ξερει να ανοιγει μοτερ.
Βαζεις σωστα πραγματα μεσα (καινουρια ή πολύ καλά ελεγμενα αν ειναι μεταχειρισμένα).
Το προσεχεις λιγο στην αρχη για να στρωσει και να δεις οτι ολα πανε καλα.
Του κανεις τα σερβις του / αλλαγες λαδιων/μπουζι κτλπ οπως θα εκανες και αν το ειχες μαμά.
Μετα δεν εχεις προβλημα. Εγω εχω πανω απο 40.000χιλιομετρα. Ημουν μπροστα καθόλη τη διαρκεια της εργασιας ωστε να βεβεωθω οτι ολα γινανε όπως πρεπει.
Ο υπερκυβισμος ειναι ο ορισμος του plug 'n play. Καλυτερα δεν παει.
Αν ολα γινουν σωστα, δεν θα εχεις προβλημα. Αν φοβασαι απλά δεν το κανεις. Αλλα αν το κανεις, κάντο σωστα για να μην εχεις παραπονα και τρεχαματα αργοτερα.
|
|
|
|
31-12-12, 23:49
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ιωαννινα
|
|
Παράθεση:
Σορρυ κιολας αλλα επετρεψε μου να θεωρω, οτι ειναι τρεξιμο και μπερδεμα...
Του ενος του εκαιγε λαδι, του αλλου δε του κατσε καλη μηχανη, του αλλου του αρπαξανε τα μεταλλα απο μαλακια του μαστορα κ ξαναεδενε μοτερ, του αλλου του χαλασε ο αισθητηρας, του αλλου δε του βαλανε καλα το γραναζι στροφαλου, του παραλλου δεν του επερνε μπρος, καποιος αλλος εμπλεξε με τα καλωδια της πεταλουδας και του παραταδε του κρεμαει μετα τις 4000...
Τι μου λες τωρα?
Μπορει να ειναι μια απ τις πιο αναιμακτες μετατροπες, αλλα εχει και αυτη αρκετο τρεξιμο, δεν ειναι φαση ''αλλαζω δισκο-πλατω''...Εχει τρεξιμο...
|
φιλς μου δεν εχει τρεξιμο ο υπερκυβισμος. ολα αυτα που αναφερεις σε παραπανω σε εμενα εγιναν. ειναι τι θα αγορασεις κ ποσα λεφτα θα δωσεις. εγω πηρα ενα μοτερ απο celica 200 ευρω κ του εριξα αλλα 2300 ευρω. του εβαλα τα παντα καινουργια εκτος απο στροφαλο μπιελες κ καδενα. μου χτυπησε μια φορα μεταλλα στον πρωτο κυλινδρο απο γρεντζι το ανοιξα εβαλα καινουργια μεταλλα κ ολα κομπλε. καιει λαδι κ θα το ανοιξω παλι. ειναι τι θα σου κατσει αν εισαι ατυχος εισαι ατυχος. αν σ κατσει καλο μοτερ ομως αξιζει ο υπερκυβισμος.
|
31-12-12, 23:50
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ιωαννινα
|
|
παιδες ποσο λιτρα λαδι βαζουν στα ανακατασκευασμενα ΖΖ?
|
31-12-12, 23:54
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tom ks
παιδες ποσο λιτρα λαδι βαζουν στα ανακατασκευασμενα ΖΖ?
|
4,5lt περιπου αν δεν κανω λαθος
|
01-01-13, 00:43
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
4 χωρις φιλτρο
4,2 με φιλτρο
01-01-13, 21:15
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tom ks
καιει λαδι κ θα το ανοιξω παλι. ειναι τι θα σου κατσει αν εισαι ατυχος εισαι ατυχος. αν σ κατσει καλο μοτερ ομως αξιζει ο υπερκυβισμος.
|
Παλι θα το ανοιξεις?και απο που καιει λαδια?
Κανε κανα ευχελαιο...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17299700 seconds (82,47% PHP - 17,53% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:54. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|